Şimdi Ara

kendi kasamı yapcam ama bazı sorularım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi ben dikey değil yatay olarak 50x30 santimlerinde bir kasa yapmak istiyorum yatay olucak şimdi kararsız kaldı kafamda sorular var sorular şu;

1. tahta,plexi,alüminyum hangisini tercih etmeliyim
    2. plexi yada alüminyum birinden birini seçersem et kalınlıkları ne olmalıdır.
    3. plexi ile yaparsam ileride cizik filan olursa üzerine astar boya atıp sonra istedim renge boyuyabilirmiyim
    4. tahta yaptığımızı farz edersek tahtanın ne gibi zararları olur sisteme
    5. alimünyum tercih edersem et kalınlığı ne olmalı ve nereden teymin ederim..

cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum...

• bence plexy yap kasanın iskeleti 1 cm kalınlığında plexyden olsun ağırlık binmeyen yerleride 5mm plexyden yaparsın.çizik falan olursada iyice zımparalayıp boyayabilirsin.diğer maddelerden yaparsan pek şık olcağını sanmıyorum
  • şöyle sistemde hiç ağır birşey yok bord dvd ve power var başka birşeyim yok zaten ve kasa yatay olucak o yüzden iskeleti 3cm ye 3cm lik kare borulardan yapıp onun üzerine inş etmeyi düşünüyorum peki plexiden yaptım diyelim yarın öbürgün üst kısmı catladı farz edelim ben alıp ona altlı üstlü macun cekip sonra boya atarsam plexi erime ne bilim yamulma filan olurmu macun attım diye.
  • bence alüminyumdan yap. Seni plexiye göre biraz uğraştıracaktır ama sanuçta daha dayanıklı ve soğuk olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.