yabancılar büyük sıkıntı ya daha buraya yeni park yapıldı mescit felan da var tuvalet de var mescitin yanında üstelik ücretsiz, fakat adam gelmiş küçük çocuğunu parkta herkesin içinde ağacın dibine işetiyor.Arkadaş hiç mi medeniyet görmediniz ? 15 20 metre önünde tuvalet var iki adım yürü götür çocuğunu orada yaptır temiz temiz elini felan da yıka ama yok.İşin garip tarafı hiçkimse de çıkıp bir şey söylemedi adama sen ne yapıyorsun diyen yok herkes normal karşılıyor bunu.Sonra yine bunların çocuklarını gördüm, deneme tahtası yapmış elalemin arabasını topu alıp alıp sert şutlar çekiyor arabaların üstüne.Etrafdan kimse yapma evladım demiyor.Kendimi maymunlar cehenneminin içinde gibi hissediyorum bunların arasında yaşarken.Sanki zamanda yolculuk yapmışım da bir anda ilkel kavimlerin yaşadığı döneme uyanmışım gibi bir durum var ortada. |
Kendi kapımın önüne araba koyamıyorum, bu nasıl memleket arkadaş ? (5. sayfa)
-
-
Ben çok ülke gezdim. Dünyada kurtarılmış bölge diyebilecegimiz bir İzlanda var bir de Finlandiya. Norveç ve İsviçre de eklenebilir bu listeye. ( İsviçre'yi, İsveç (Swedistan) ile karıştırmayın, emin olun Türkiye daha güvenli şu an oradan kalıbımı basarım bak burada maks 20 seneye isveç diye biryer kalmayacak. ) Neyse çok fazla geveledim lafı. Avrupa falan oralar da gitmiş günde binlerce göçmen yagıyor Avrupa'ya. Yakında Avrupa'da Hitler'ler, Stalinler Mussoliniler falan çıkarsa hiç kimse şaşırmasın onu diyim.
-
Nazilerin dünyaya bıraktığı en büyük kazık
Bugün İsveç’te bir Afgan’ı bu ne ayak diye küçük görsen ülke tepene biniyor
Bu tabi İsveç özelinde , orada ilginç şeyler oluyor
Bizim burada din ümmet vs diye mülteciye laf edene yükleniyorlar
İsveç’te de herkes eşit vs
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Japonyayı unuttunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de artık uyanıklık yapmaya başladım. Hiç bir zaman yapmadığım şeyi yapmaya başladım. Aslında bir yandan da rahatsızlık duyuyorum. Evimin önünden ayrılınca içi kum, moloz dolu kovayı bırakıyorum. Fakat benim şöyle de bir avantajım var. Aynı sokakta 40 senedir oturuyorum. Komşularım da 20-30-40 senelikler. Kova koyunca anlayışla karşılıyorlar. Kovayı çekmiyorlar. Dönünce arabayı koyabiliyorum.
-
Japonya bilindigi gibi bir ulke degil. Evet suc neredeyse sifir, alim gucu yuksek ancak insanlar yogun calismaktan intihar ediyor. Hatta intihar ormani diye biryer bile var. Her taraf ceset kayniyor. Izlanda, Finlandiya falan oyle degil. Adam 3 gun calisiyor 5 saat, geri kalan 4 gun yatiyor. Buralar gercekten de kurtarilmis bolgeler. Fin bir arkadas var, ogrenci iken calisirken saati $27 calisiyorum diyordu. Ve bu arkadas vergilerden yakiniyordu :) Elemanin 150 bin liralik vr gozlugu var bu arada. Farkli dunya oralar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X