Bildirim
kendi ikonunu yapmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Microangelo 98 -
paintte (paint brush) 32x32 pixel boyutundaki resmi bmp olarak kaydediyorsun daha sonra windows gezgininden dosyanın uzantısını ico olarak değitiriyorsun. Yanlız arka planı siyah olarak değiştiriyor. -
PSP 'de denedim aynı sonucu verdi arka plan hep siyah kalıyor. -
Psp de yeni resim oluştururken background'u transparance yapmanıza rağmen mi siyah oluyor.?? -
icon yapacaksan microangelo 5.5 ...
Bu en iyi icon editörü, ama google'da "icon editor download" diye ararsan birşeyler daha bulabilirsin. -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by PcKoPaT</i>
<br />Psp de yeni resim oluştururken background'u transparance yapmanıza rağmen mi siyah oluyor.??
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Evet. Resmi bmp kaydetip icon yapınca siyah oluyor. -
paintte resmi bmp değil direkt ico olarak kaydedin.o zaman zemine istediğiniz rengi verirsiniz.tabi transparan isterseniz aklı başında editörler gerekir. -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by bozo</i>
<br />paintte resmi bmp değil direkt ico olarak kaydedin.o zaman zemine istediğiniz rengi verirsiniz.tabi transparan isterseniz aklı başında editörler gerekir.
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Malesef yine aynı sorun.
Win 2000'den kaynaklanıyor olabilir mi?
(İlber arkadaşım bu arada senin sorunu birazcık sahiplenmiş gibi oldum ama kusura bakmazsın artık.)
Bu arada microangelo'yu bende tavsiye edicem. Bu programla ayrıca hareketli iconlar da (ani) yapabilirsin... -
valla win 2000 i bilemem ama ben paint ile transparan ikon yaptığımı çok iyi biliyorum.hatta kendi asp ve php dosyalarım için onları kullnıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X