Şimdi Ara

Kendi İç Sesiyle Sohbet Etmek - Hayal Gücü Sınırlaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğu zaman bir tek başıma bir sahil kenarına gider,ya da sessiz sakin bir ormanlığa gider,orada kendi iç sesimle sohbet ederim.Bazen bu iç sesim bir kadının sesi,bazen de bir erkeğin.Yani kiminle konuşmak istiyor isem,iç sesim onu taklit eder,yoğun bir sohbete girerim.Kimi zaman bu ünü mankenler,kimi zamanda sevdiğim bir sanatçı olur.

Bazılarınıza göre bu şizofrenlik gibi görülebilir,ama hiç alakası yok.Bunu rahatlamak için kullanıyorum.
    Bir arkadaşım ile de konuşabilirim,ama çoğu zaman sizin ne demek istediğinizi,anlattıklarınızı %100 anlayan bir insan çıkmıyor.Sizi en iyi anlayan yine iç sesiniz oluyor.

Bazen de hayal gücümün sınırlarını zorlayarak,ne kadar güçlü bir hayal gücüm olduğunu denerim.Gözlerimi kapatmaya ihtiyacım yok,bir odak noktası belirler ve sohbete başlarım.
    Bazen futbol oynar,bilgisayar oyunu oynar,konsol oyunu oynar.Tavla-satranç oynarım.
    Çoğu zamanda sohbeti farklı mekanlara taşırım,örneğin uzayda ya da dünyanın en harika doğal güzelliklerinin olduğu bir mekana,ya da Avatar flimindeki gibi fantastik bir gezegende.
    Şu sıralar bunları yapmak benim için sıradan bir olay gibi olmaya başladı.Hayal gücü sizi istediğiniz her yere götürebiliyor ama sanırım hayal gücümün sınırlarına ulaştım.
    Daha farklı mekanlar üretmeye çalışıyorum daha önce hiç görülmemiş bir yer,ama hep bir şeyler eksik kalıyor.Eskisi gibi fantastik mekanlar geliştirme kabiliyetim sanırım sona ulaştı.

Asosyal biri değilim,onunla alakasız bir durum bu,olayı psikolojik sorunlara,asosyelliğe,şizofrenliğe bağlamayın.Gayet aklı başında bir insanım.Sadece zevklerim çoğu insanlara göre farklı,ben böyle şeylerden zevk alıyorum.Kurgulamaktan,üretmekten,tabiri caizse farklı şeyler yaratmaktan.

Merak ettiğim nokta şu.Benim gibi düşünen birileri var mı ?
    Klasik hayal kuran kişilerden bahsetmiyorum,her insan hayal kurar.Anlattığım gibi bunu bir hobi olarak yapan,kendisine farklı bir eğlence anlaşıyışı,farklı bir rahatlama anlayışı üreten kişilerden bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 19 Temmuz 2013; 13:15:58 >

• Allah şifa versin
  • Deliler deli olduklarını anlayamazlar bro
  • var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Mensah

Allah şifa versin

Şifalık bir durum yok,ben bunu zevk için yapıyorum.Siz bilgisayar oyunundan hoşlanırsınız ama ben bundan.Çok çabuk sıkıyor oyunlar beni.
    Ayrıca oyun oynarken yapamadığınız bir çok şeyi yapabilirim.
    Neyse birilerine bir şeyler ıspatlamak gibi bir zorunluluğum yok.
    Buna hayal gücü deniyor,delilik hayal gücünü kullanmak ise deliyim.

Beni anlayabilen insanların çıkacağını sanmıyorum bu forumda,zeka seviyesinin ne kadar yerlerde olduğu yapılan yorumlardan,açılan konulardan anlaşılıyor.
  • hep böyle konularınla ürkütüyorsun beni
    not:yalnız değilsin
  • Bende de buna benzer şeyler oluyor fakat seninki çok uç noktada gibi geldi bana. Ben senin gibi iç sesle konuşmak için mekan seçmiyorum. Öylesine birden geliyor aklıma ve karşımda biri varmış gibi anlatmaya başlıyorum bir şeyleri bir olay bir yaşanmışlık v.b. İç ses yok bende o nasıl bir şey bilmiyorum sadece anlatıyorum birisi varmış gibi gözümde dalar bu sırada. Hep merak etmişimdir sebebini

Konuşmalarım genelde birisine söylemek isteyip de söyleyemediğim öfkem kızgınlığım oluyor. Sanırım sebebi bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olur öylede sen nasıl konsol oynuyosunki iki kişi pes mi atıyonuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de geçen oturdum, kim milyoner olmak istere katıldığımı hayal ettim, kendi kendime kenan ışıkla sohbet ettim, sorulara geçtim, 'c, eminim son kararım' falan yaptım. 30 bin lira kazandım, çıktım geldim.
  • Benzer şeyler bende de var ama senin ki kadar uçuk değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Ben de geçen oturdum, kim milyoner olmak istere katıldığımı hayal ettim, kendi kendime kenan ışıkla sohbet ettim, sorulara geçtim, 'c, eminim son kararım' falan yaptım. 30 bin lira kazandım, çıktım geldim.

bi 200 lük yollarsın artık kanka
  • o değilde asıl kötü olan içimdeki sesi susturamıyorum her olayın arkasından çıkıp akıl veriyor . her saniye beynimin içinde . bir saatten sonra kötü oluyor bırakmaya çalış . bazen onun sesinden uyuyamıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: The One With No

Olur öylede sen nasıl konsol oynuyosunki iki kişi pes mi atıyonuz

Sanırım son 4 yıl içinde başladı bu olay bende.İlk zamanlarda sadece hayal kurmak idi,ondan sonra bende daha fazlası olduğunu farkettim değişik fantezilere yöneldim.
    Pes-fifa olayı atıyoruz ama öyle allı-şanlı bişey olmuyor,genelde ben yeniyorum
    Anlatması şuan bana basit geliyor,belki sizin için de uygulaması basittir,bilemem herkes de var mı böyle bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

o değilde asıl kötü olan içimdeki sesi susturamıyorum her olayın arkasından çıkıp akıl veriyor . her saniye beynimin içinde . bir saatten sonra kötü oluyor bırakmaya çalış . bazen onun sesinden uyuyamıyorum .

Biraz da olumsuz yönlerinden bahsetmek gerek değil mi ? Bu gibi sıkıntıları var malesef,bazı geceler kafamı vurup uyumaya çalıştığım zaman istemsizce derinlerden bana seslendiği oluyor,uyku sıkıntısı çekmiştim bir süre bu sebepden dolayı.
    Bırakmak gibi hedefim yok,gerçekten bazen insanlar seni anlamadığı zaman,kendini anlayan birine ihtiyacın olduğu hissine kapılırsın ya ,işte bu noktada iç ses gibi ilaç bulunamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

quote:

Sanırım son 4 yıl içinde başladı bu olay bende.İlk zamanlarda sadece hayal kurmak idi,ondan sonra bende daha fazlası olduğunu farkettim değişik fantezilere yöneldim.
    Anlatması şuan bana basit geliyor,belki sizin için de uygulaması basittir,bilemem herkes de var mı böyle bir şey.

Onu anlarımda bir elimle kendininkini obur elinle onunkini mi oynuyosun

• quote:

quote:

quote:

Tabir sakat
    En basit şöyle anlatayım.Bir arkadaşın ile yan yana uzanmış-oturmuş olduğunu düşün,hem oyun oynuyorsunuz hem de sohbet ediyorsunuz.2 nizde ekranı gördüğünüzden oyunu takip edebiliyorsunuz...
    Kendini bir arkadaşın ile pes kapıştığın günlerde hayal et.işte onun gibi birşey.

• Aynı olay bende de var.Hayal kurarım.Yastıklara sarılırım bir kızı düşünerek.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tabir sakat
    En basit şöyle anlatayım.Bir arkadaşın ile yan yana uzanmış-oturmuş olduğunu düşün,hem oyun oynuyorsunuz hem de sohbet ediyorsunuz.2 nizde ekranı gördüğünüzden oyunu takip edebiliyorsunuz...
    Kendini bir arkadaşın ile pes kapıştığın günlerde hayal et.işte onun gibi birşey.

Yani bilgisayar arkadaşın sen normal sensin gibi mi düşünüyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tabir sakat

Yani bilgisayar arkadaşın sen normal sensin gibi mi düşünüyorsun

Hayır,genelde sevdiğim ünlü kişiler ile yan yana oluyoruz.Özellikle Jessica Alba ile çok pes kapıştık
    Bildiğin yanımda oluyor yani, yan yana,güle eğlene oynuyoruz-oynaşıyoruz.En güzeli ne biliyor musun ? Yabancı dil bilmek gerekmiyor Hepsi Türkçe konuştuğundan iletişimde sıfır problem.

• Herhangi bir kişiye bürünen iç sesimle konuştuğum oluyor da fifa mifa atmayı beceremez benimkisi , konuşur sadece .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.