Şimdi Ara

Kendi bilgisayarımızı server yapmak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftalardır uğraştığım ve bir türlü başedemediğim yardımınıza ihtiyaç olduğum bilgili arkadaşlar merhaba,

Alan adını herhangi bir hosting firmasından aldım ve kendi ip adresime name server kaydi yaptırdım ns1.ornek.com gibi.

intodns.comdan ismi istediğim ip adresine çözümlediğini gördüm tek sorunum şu . şuan dışardan herhangi biri benim ip adresimi girerek oluşturduğum serverdaki basit bir web sitesine ulaşabiliyor. Fakat üzüldüğüm nokta tabikide dns server.

Malumunuz isim çözümlemesini kendi bilgisayarımda yapamadığım için takıldım. ornek.com yazınca istediğim sayfa açılmıyor. Biraz araştırdım bu alanda dns in forward lookup zones dediğimiz kısımına adını ve siteye ulaşabilmeleri için bazı değerler girilmesi gerekiyor sırayla. A kaydı , CNAME kaydı ve Nameserver kaydı gibi. Bu değerler nasıl girilmeli bilmiyorum

Bu konuda değerli yardımlarınızı bekliyorum.

• Bedava DNS hizmeti veren bir siteye üye olmalısın ve oradan bilgisayarının olduğu ip adresine yönlendirme yapmalısın. https://www.sitelutions.com/ güzel ve bedava DNS hizmeti veren güzel bir şirket tavsiye ederim...
  • Yardımlarınız için çok teşekkürler peki bu bedava dns hizmeti veren sitelutions.com un bana faydaları ne olabilir. Mesela ben şuan kendi pc mi server olarak kullanmak istiyorumda ...
  • Yine kendi bilgisayarını server olarak kullanacaksın. Ama bilgisayarında DNS hizmeti olmadığından yukarda verdiğim siteden bedava DNS hizmeti alacaksın. İnternette sorgu yapınca DNS senin bilgisayarına yönlendirecek web istemcisini...
  • Yok ben illa kendi bilgisayarımda nameserver çalıştıracam diyorsan http://www.cozumpark.com/blogs/windows_server/archive/2008/05/12/dns-doma_3101_n-name-system.aspx adresinde gerekli bilgileri bulabilirsin...
  • Gönderdiğin linki araştırdım aslında denemediğim yöntem kalmadı bir türlü www a record ve dns alamadım kendi pcmden server 2012 kurulu şuan.
  • Kendi bilgisayarınızı sunucu yapmanız çok mantıklı olmayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MuOnline Server Kurmak İstiyorum.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KOnu çözülmüştür:

Sorun çözülmüştür arkadaşlar ilgilenenler bana whatsap veya mail yoluyla ulasabilirler.

İstediğiniz kadar bilgisayardan kendi bilgisayarınıza uzak masaustunu kullanarak baglanabilir ve siz bir şirketseniz aynı şirkette ki bütün bilgisayarlar tek bir bilgisayardaki muhasebe programını ayrı kullanıcılarda kullana bilmesi mümkün hale gelmiştir.Bunu için gidip SERVER bilgisayar satın almanıza gerek kalmayacak.Detaylı bilgi için Ulaşabilirsiniz:

Mail:furkanfarukozcan@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanfarukozcn -- 28 Şubat 2017; 17:4:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.