< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
kenan kara geo kamp nasıl??

-
-
ben başladım hocam iyi bence üçgende açıda klasik zor sorulardan bile vardı güncellemiş galiba.
-
Piyasada üstüne yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kenan kara boş, geometriyi çok kolay gibi gösterip geometriden soğutur. özellikle temelin varsa kesinlikle eyüp b izle
-
ya hocam benim kafam karışıyor, bazısı çok iyi muhteşem vs diyor bazısı da gereksiz diyor.
anlamadım napacagimi zaten mezun senem geçen yıldan beri geo sıkıntısı çekiyorum, kafam aciyor artık
piyasada matematik sevmeyenlere, geometri sevmeyenlere ders anlatan hocalar çok tutuyo o yüzden önerenleri de fazla oluyo. en çok izlenen matematikçilerin hepsi bu kategoriye girer. rehber mat, ilyas, mert hoca vs. bi hoca konu anlatım videosunun ortasında kamerayı full ekran yapıp espri yapıyosa, 2 soru çözüp like atmayı unutmayın falan diyosa geçiceksin direk. eyüp hocada boş yok adam tamamen matematiği öğretmeye odaklı. benim de geometri en zorlandığım dersti, bana da kenan kara önerdiler. izliyorum adamı, çok iyi anlatıyo çok eğlenceli geçiyo dersler vs. geçiyorum soru bankasının başına hiç bişi yapamıyorum. sıkıntının bende değil de hocada olduğunu sonradan anladım. kenan hocanın geometri bilgisini küçümsemiyorum burda bu arada, ama adamın ekmek parası derdinde, geometri/mat sevmeyen kalabalık kesime oynuyo. eyüp hocaya geçtikten sonra her şey yavaş yavaş yerine oturmaya başladı. saçma sapan işlem hatalarım olmasaydı başlarda bilgi sarmalda zorlanan ben geometride 18 net yapardım. biraz dağınık oldu ama umarım anlatabilmişimdir demek istediğimi.
-
çok iyi anladım hocam demek istediğinizi, asla küçümsenecek birisi değil elbetteki bilgisi var ve anlatıyor ancak hitap etmesi anlatis şekli vs gibi konular daha değerli. çok sağ olun 🙏
Hangisinden anliyorsan o
Eyüp hocadan temel atıp klasik bir soru bankasi bitirip kenan karaya geçmek daha mantıklı geliyor bana
Kenan hoca iyi anlatıyor da çok klasik soru çözmüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geometri için Kenan Kara en iyisidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kenan kara 2021 oynatma listesine baktın mı? bende ilk eyüp hocayla başlamıştım 3d vdd leri sevsiğim için ama devamı gelmedi geo nun neden bıraktım hatırlamıyorum kararsız kaldım şimdi
kenan kara 2021 oynatma listesiyle neyi kastettiğini anlamadım. vdd listesini kullanmadım ben, eyüp hocanın kendi geometri playlisti de var. biraz eski ve youtube a yeni başladığı zamanlarda yaptığından amatörce piyasadaki diğer videolara kıyasla ama soruların kalitesi tartışmasız iyi. o playlistden de verim alamıyorum dersen orası sana kalmış, başka hocayla ilerleyebilirsin.
-
Kenan kara + eyup b = Geo full
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Piyasada üstüne yok
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X