she smiled at me said would you like a kiss with love i know a place where we can take it nice and slow i know what you're thinkin' don't stop i need that sweatin' tellin' you now, this is real
shake it up şekerim i know what you're feelin' shake it up şekerim i got what you're needin' shake it up şekerim tell me what you're thinkin' shake it up şekerim you're my only sweat thing
she said in a sexy lazy low... can i make it right you put your trust in me i'll take you through the night don't keep me waitin' not sure you`re understanding just how much i crave for you
lovey dovey lovey dovey all the time i got lots of candy to make you mine lovey dovey lovey dovey all the time i got lots of candy for you! lovey dovey lovey dovey all the time i got lots of candy to make you mine lovey dovey lovey dovey all the time i got lots of candy for you!
shake it up şekerim you're my only sweet thing shake it up şekerim tell me what you're thinkin' shake it up şekerim you're my only sweet thing shake it up şekerim...
Ne ilk beşi siz hayal görüyorsunuz ilk 10 na giremez bu şarkı
Çok kötü bir şarkı,yarı finale bile kalamaz.
Şunu hala anlamadılar ya artık bu elit tabakanın zekasındanda şüphe etmeye başladım. Türkiyede yaşamadıklarına geçen sene karar vermiştimde bu senede böyle oldum... Bakalım seneye neye karar verecem.
Sertap Ereneri birinci yapan olgu şarkıda Türk motiflerin hissedilmesi. Batı bizim şarkımızda kendini görmek istemiyor kardeşim. Adam seni niye çağırıyor oraya!? Sen sen olarak gel ve kendini ıspatla diye.
Adam yenilik arıyor, biz adamlara ''seni en güzel ben taklit etmişmiyim!?'' havasında gidiyoruz. Keppazeliğin bu kadarı. Basit duruma düşüyoruz... Birde basit duruma dik durarak düşüyoruz ya, oda duruma durum katıyor. Birde bütün bunları fark edememe halimiz bizi adamların gözünde tamamen bi.... Neyseymişim dermişimin şimini şimdiğimin şimdisiiiiiiiii... Oooff.
iyi geceler
shake it up şekerim Altı kaval, üstü şişhane gibi bi şarkı karizmayı fena dağıtıcak gibi geliyo bana
tereciye tere satmak bu olsa gerek
şarkıya berbat diyenlerle yarışma gecesi tekrar görüşelim bu başlıkta lütfen :)
adamların milyon tane şarkısı vardır böyle bişey olamaz yarışma gecesi iyi diyen arkadaşlar nickimi kaydetsin bi yere pm atsın bana ama kapak olacağı için atmayacaklardır muhtemelen
Zihnini kaybetmis adam ya...Euro vision a sen katil denilen sanatciya ne oluyosa kalkiyo bi yerleri böle mal mal sarkilar secip oraya gitmeye calisiyolar :) hey allahim shake it up sekerim..Bakarmisin söze millet neresinle gulucek cok merak ediyorum :)
Şeykitap şekerim bu şarkıyı Arto'ya verelim
quote:
Orjinalden alıntı: bnm
adamların milyon tane şarkısı vardır böyle bişey olamaz yarışma gecesi iyi diyen arkadaşlar nickimi kaydetsin bi yere pm atsın bana ama kapak olacağı için atmayacaklardır muhtemelen
diğer şarkıların hepsini dinledim aralarında en iyisi shake it up şekerim
Güzel bir şarkı İlk 3 garanti bence
quote:
Orjinalden alıntı: 3310
"Türk'üm ama kendimden utanıyorum" diye bağıran iğrenç bir şarkı ! aşağılık komleksi kokan , yalakalık fışkıran bir şarkı !
ne alaka?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mertsolak
quote:
"Türk'üm ama kendimden utanıyorum" diye bağıran iğrenç bir şarkı ! aşağılık komleksi kokan , yalakalık fışkıran bir şarkı !
ne alaka?
alakası şu. sertab erener denen kişi ingilizce şarkıyla 1. oldu çünkü tbmm amerikan askerinin Türkiyeden geçmesine izin vermedi. 1. liğinin tek sebebi buydu ama dilinden , kültüründen utanıp "ben de modern avrupalıyım, barbar Türk değilim" hissiyatındaki kişiler bunu anlamamış numarası yaptılar "ingilizce şarkıyla katılırsak 1. oluruz" görüşünü savunabilmek için. yabancı dil bilmek / öğrenmek farklıdır , onu kendi dilinin yerine koymak farklı. gerçi aradaki alakayı anlayamayan , yada anlamak istemeyen birine niye açıklama yazdım bilmiyorum ama neyse...
quote:
Orjinalden alıntı: mertsolak
sözleri:
she smiled at me said would you like a kiss with love i know a place where we can take it nice and slow i know what you're thinkin' don't stop i need that sweatin' tellin' you now, this is real
shake it up şekerim i know what you're feelin' shake it up şekerim i got what you're needin' shake it up şekerim tell me what you're thinkin' shake it up şekerim you're my only sweat thing
she said in a sexy lazy low... can i make it right you put your trust in me i'll take you through the night don't keep me waitin' not sure you`re understanding just how much i crave for you
lovey dovey lovey dovey all the time i got lots of candy to make you mine lovey dovey lovey dovey all the time i got lots of candy for you! lovey dovey lovey dovey all the time i got lots of candy to make you mine lovey dovey lovey dovey all the time i got lots of candy for you!
shake it up şekerim you're my only sweet thing shake it up şekerim tell me what you're thinkin' shake it up şekerim you're my only sweet thing shake it up şekerim...
yazdıkların çok ama çok alakasız şeyler... sertab şarkı güzel olduğu ve sözleri yabancılar tarafından da anlaşıldığı, müzik ve sözler daha yakın geldiği için birinci oldu... bu uluslararası bir yarışma ve sözlerin ingilizce olması kadar normal bir şey yok, yine ingilizce sözler, çok da iyi ingilizce olması, başarısını büyük ölçüde etkileyecek... bu türklükten ödün vermek değildir, nabza göre şerbet vermektir. yarışma türkiye için bi yarışma değil sonuçta, uluslararası ve ingilizce olması gerekir. ancak trt bunu daha yeni anlayabildi...
şarkı beş para etmez biz bu yabancı hayranı sözlerle daha çok birinci oluruz
arkadaşlar klip şimdiden 210.000 hite ulaşmış bu 10 gün için çok büyük bi başarı... birçok dalda da istatistiğe girmiş, tüm dünya türkiyenin güzelliklerini görüyor başarımızı kutlayalım
arkadaşlar klip şimdiden 210.000 hite ulaşmış bu 10 gün için çok büyük bi başarı... birçok dalda da istatistiğe girmiş, tüm dünya türkiyenin güzelliklerini görüyor başarımızı kutlayalım
beğenenlerin tavrına bak sanki herkes beğenmek zorunda! bence iğrenç olmuş sanki duş alırken uydurduğu bişey..
rimi rimi reyden sonraki duyduğum en kötü şarkı, felaket kötü, çok kötü bi derece alıcagından eminim, müzikten anlayan Kenan Dogulunun böylesine kötü bi şarkıyı seçmesi çok garip