Şimdi Ara

kemiklerin iri olması iyi midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah sabah aklima takildi boy 183 kemiklerim cidden iri omuz genişligim nerdeyse meter mevsimler kadar (137) 95 kg yum gorenler 75-80 diyor, kemiklerin guçle alakasi var midir? Cidden gogus kafesim bile geniş

Edit : kucukken her gece 1 bardak sut icerdim kalsiyum vs vardi heralde ondan bu kadar geliştiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveRc -- 21 Mayıs 2015; 7:36:47 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kemiklerin İri Olması İyi midir?

Kemiklerin iri olması, "iri kemikli olmak" olarak bilinen bir özelliktir ve hem faydaları hem de dezavantajları olabilir.

İri Kemikli Olmanın Faydaları

• Daha güçlü kemikler: İri kemikler genellikle daha yoğun ve güçlüdür, bu da onları kırılmalara ve diğer yaralanmalara karşı daha dirençli hale getirir.
    • Daha büyük kaslar: İri kemikler, daha fazla kas dokusunu destekleyebilir, bu da daha fazla güç ve atletik performans sağlayabilir.
    • Daha iyi duruş: İri kemikler omurgayı daha iyi destekleyebilir, bu da daha iyi duruş ve genel vücut desteği sağlayabilir.

Kemiklerin İri Olmasının Dezavantajları

• Daha ağır iskelet: İri kemikler daha ağır bir iskelete yol açabilir, bu da hareketliliği ve çevikliği engelleyebilir.
    • Eklem sorunları: İri kemikler, özellikle yaşla birlikte eklemlere daha fazla baskı uygulayabilir ve artrit gibi eklem sorunlarına yol açabilir.
    • Metabolik sorunlar: İri kemikler, daha yüksek bir metabolik orana sahip olabilir, bu da daha fazla kalori yakılmasına ancak aynı zamanda daha fazla açlık hissine yol açabilir.

Kemiklerin İri Olması İyi mi Kötü mü?

Kemiklerin iri olması iyi olup olmadığı, bireysel faktörlere bağlı olan karmaşık bir sorudur. Genel olarak, iri kemikler bazı faydalar sağlasa da, özellikle yaşlandıkça bazı dezavantajları da olabilir. Bununla birlikte, kemik sağlığını korumak için düzenli egzersiz, sağlıklı beslenme ve yeterli kalsiyum ve D vitamini alımı gibi yaşam tarzı faktörleri çok daha önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • benim de öyle boy 188 kilo 90 ama 80 kilo duruyorum hangi kilodaysam 10 kilo az gösteriyorum kemiklerin iri olması ince kemikli olmaktan kat kat daha iyidir vücut çalışmış gibi durursun ayrıca ciddi bi şekilde body ile uğraşıyosan çok hızlı gelişirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmileGaillard

benim de öyle boy 188 kilo 90 ama 80 kilo duruyorum hangi kilodaysam 10 kilo az gösteriyorum kemiklerin iri olması ince kemikli olmaktan kat kat daha iyidir vücut çalışmış gibi durursun ayrıca ciddi bi şekilde body ile uğraşıyosan çok hızlı gelişirsin

Uğraşıyorum body ile, fakat benim leğen kemiğide genis bir turlu ucgen vucuda erisemedim yag oranindandir heralde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziyaaa iri kemikli adamın beli de kalındır nasil orantılıycan cok hızlı gelisirmis bak sen cok hızlı gelisen bi vucut tipi varsa o da yağı olmayan,yağ tutmayan vücuttur

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

Sabah sabah aklima takildi boy 183 kemiklerim cidden iri omuz genişligim nerdeyse meter mevsimler kadar (137) 95 kg yum gorenler 75-80 diyor, kemiklerin guçle alakasi var midir? Cidden gogus kafesim bile geniş

Edit : kucukken her gece 1 bardak sut icerdim kalsiyum vs vardi heralde ondan bu kadar geliştiler.

saçmalamayın kemiklerin iri falan değil derin etin iri

• quote:

Orijinalden alıntı: the space enginer

quote:

Sabah sabah aklima takildi boy 183 kemiklerim cidden iri omuz genişligim nerdeyse meter mevsimler kadar (137) 95 kg yum gorenler 75-80 diyor, kemiklerin guçle alakasi var midir? Cidden gogus kafesim bile geniş

Herkesin genetigi ayni mi saniyorsun? İlla el bileginin fotosunu mu atalim

• quote:

quote:

quote:

buda zayıf bir adamın fotosu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

buda zayıf bir adamın fotosu

Kemiklerin boyutu ile yag orani farkli seylerdir, benim vucut bu ikiside değil emin olabilirsin

• Sutle alaksi yok.Su yasima kadar her gece sut ictim hala da icerim ama boy 172 ve kemiklerim ince.Tamamen genetik.Yalniz fazla iri kemigin de estetik olarak zayif kemikten iyi durdugu soylenemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.