Şimdi Ara

KEMİK KIRILMALAR,AZ AĞIR GÖRÜNTÜLER(flash movie)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ama eklemek istedim
    bide benim de kolum 3 kere kırıldı,yani bunlar gibi değil.
    ama kırıldı,o acıyı kesinlikle bir daha hissetmek istemem.
    bi 1 ay iptalsin,ama bu görüntüler de muhtemelen platin falan takılmıştır.
    hele hele FUTBOLCU LARRSON,BACAĞI KIRILDIĞI AN çok kötü

İZLEMEK İÇİN TIKLA

edit: bide sormak istediğim herhangi bir kemiği kırılan varmı,ve neresi
    ve ya platini olan varmı
    ben küçüken kardeşimi merdivenlerden itim,çok feci bi şekilde düştü
    kolunu kırdı,bende tabiki o aklımla kolu cıktı zanetim,dur dedim uzat kolunu
    ben onu yerni yerleştirecem diye .tutum kardeşimin kolunu belki 5 kere hızla çekip salladım
    ve ne oldu tabiki daha da fazla kırıldı ve kemik tamamen yerinden koptu.
    o da şimdi platinle dolaşıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icon -- 10 Ocak 2006 0:00:34 >

• bu ne bee ooowwwww
  • quote:

Orjinalden alıntı: icon
    ve ya platini olan varmı
    ben küçüken kardeşimi merdevenlerden itim,çok feci bi şekilde düştü
    kolunu kırdı,bende tabiki o aklımla kolu cıktı zanetim,dur demim uzat kolunu
    ben onu yerni yerleştirecem diye .tutum ardeşimin kolunu belki 5 kere hızla cekip salladım

ya kardeşim allah daha büyük kaza vermesin de, yazdığını okudum gece gece gülme krizine soktun. İşkence yapmışsın resmen, çocuk helak olmuştur herhalde. Kolunu vermişsin çocuğun eline..aman ha, öyle bir durum olduğu zaman sakın oynatmayın, maşallah joystick gibi oynamışsın kolla. Geçmişler olsun.
    filmleri de izledim, kan beynime sıçradı, enteresan görüntüler vesselam.

• Hoş da, o sondaki az kalsın belini kıracaktı da birşey yok aklıma bir küçüklük anım geldi akabinde anlatayım dedim

Küçükken örümcek adamcılık oynuyorum, tuvalette bir elimle kapının koluna tutunur, diğeriyle lavobaya duvarda tavana kadar ayaklarımı değdirecek kadar çıkardım hey gençliğim hey

Bir gün gene böyle yaparken, senin el kapıdan kay mermere bel üstü güüüm diye düş, annenin mutfaktan gelen ne oldu oğlum sorusuna gözü yaşlı yok birşey de, 5 gün o acıyla dolaş Allah'tan birşey olmadı ama birşey olmadı imajı yaratmak için dudağımı ısırarak gezmiştim o gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dcocuk -- 10 Ocak 2006 0:10:18 >

• benimde kolum kırılmıştı.. ordaki 2 kemik birden ama platin takmadılar. öyle düzeldii..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oduth

quote:

Orjinalden alıntı: icon
    ve ya platini olan varmı
    ben küçüken kardeşimi merdevenlerden itim,çok feci bi şekilde düştü
    kolunu kırdı,bende tabiki o aklımla kolu cıktı zanetim,dur demim uzat kolunu
    ben onu yerni yerleştirecem diye .tutum ardeşimin kolunu belki 5 kere hızla cekip salladım

ya kardeşim allah daha büyük kaza vermesin de, yazdığını okudum gece gece gülme krizine soktun. İşkence yapmışsın resmen, çocuk helak olmuştur herhalde. Kolunu vermişsin çocuğun eline..aman ha, öyle bir durum olduğu zaman sakın oynatmayın, maşallah joystick gibi oynamışsın kolla. Geçmişler olsun.
    filmleri de izledim, kan beynime sıçradı, enteresan görüntüler vesselam.

Gerçekten adamlar bilinçli biz olsa hop ne oldu ne var, atılır adamı kaldırırık, adam sakin ol dedi ve çekime devam etti

• ya bu ne ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dcocuk dotum imzandaki
    Ecstasyi acıklaması ilgimi cekti

siteme tekrar gir,top 10 links de -BUNLARIN HEPSİ UYUŞTURUCU ALDI ( TEKNO PARTY )-
    bul ve tıkla,oradakilerde,hepsi Ecstasyi almış kopuk insanlar.
    belki ilgini ceker diye düşündüm
  • boxdaki çok kötü ya
  • amaaannn. 13 ay öncesi geldi aklıma. arkadaşlarla halı sahada maç yapıyoruz. yağmur yağdı yerler ıslak ve bende sıfır ayakkabı alım ki altı paten gibi kayıyo.maça başlayalı daha 10-15 dk. olmuştu. ben topu almak için ayağımı uzattım ve tabiki düştüm. 100 kilonun da etkisiyle bacağım daha fazla dayanamadı ve kütürrrtt. bizim arkadaşlar halen maça devam ediyolar.ben - ulannn ib.eler gelin lan bacağım kırıldı a.q. .... diye bağırıyorum.arkadaş -hadi lan ne kırılması diyo. karşı takımın kalecisi - abi gelin acayip bikütürtü geldi.kırılmış olabilir dedi. daha sonra arkadaşlarla gittik hastaneye. durum felaket. sağ ayak lateral malleolu (ayak bileğinin dıştaki çıkıntısı) perişan halde. ameliyat 8 tane vida-plak vs(alttaki resimdekinden)...13 aydır bacağımdalar.kendinize dikkat edin arkadaşlar.saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanisilak -- 10 Ocak 2006 1:23:40 >

• izledim görüntüleri. iyiki benim kolumun kırılma görüntüsü yok. heralde hayat felsefem değişirdi. yattığım yerden kalkamazdım bi yerim kırılcak diye. ööööööööghhhhhhhhhh
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanisilak

amaaannn. 13 ay öncesi geldi aklıma. arkadaşlarla halı sahada maç yapıyoruz. yağmur yağdı yerler ıslak ve bende sıfır ayakkabı alım ki altı paten gibi kayıyo.maça başlayalı daha 10-15 dk. olmuştu. ben topu almak için ayağımı uzattım ve tabiki düştüm. 100 kilonun da etkisiyle bacağım daha fazla dayanamadı ve kütürrrtt. bizim arkadaşlar halen maça devam ediyolar.ben - ulannn ib.eler gelin lan bacağım kırıldı a.q. .... diye bağırıyorum.arkadaş -hadi lan ne kırılması diyo. karşı takımın kalecisi - abi gelin acayip bikütürtü geldi.kırılmış olabilir dedi. daha sonra arkadaşlarla gittik hastaneye. durum felaket. sağ ayak lateral malleolu (ayak bileğinin dıştaki çıkıntısı) perişan halde. ameliyat 8 tane vida-plak vs...13 aydır bacağımdalar.kendinize dikkat edin arkadaşlar.saygılar...

Geçmiş olsun

İcon bakacağım bu arada işini biliyorsun anladın sen

• quote:

Orjinalden alıntı: dcocuk
    İcon bakacağım bu arada işini biliyorsun anladın sen

vay be kardeşime bak, yoksa ... anladın sen
  • Yapma yav, o kadar manadan uzak bi cümle mi kurduk

Yane diyorum ki sitende herşeyin linki hazır, hızır gibi yetişiyon + sitenden download da ettirmiyorsun eşe dosta direk link gitsin bu arada yüzbaşı olmuşsun hoşgelmişen aramıza
  • quote:

Orjinalden alıntı: dcocuk
    Yapma yav, o kadar manadan uzak bi cümle mi kurduk
    Yane diyorum ki sitende herşeyin linki hazır, hızır gibi yetişiyon + sitenden download da ettirmiyorsun eşe dosta direk link gitsin bu arada yüzbaşı olmuşsun hoşgelmişen aramıza

mmuuaaaaahhh bende onu demek istiyorum
    yoksa.... sende mi hele şükür sitemin yolunu buldun anladın sen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.