Şimdi Ara

Kemerle Dayak Yiyen Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler az önce bir film izledim adını söylemicem çünkü fena spoiler oluyor.Neyse kızın tekini babası kemerle dövüyordu işte bende nasıl hissettiğini çok merak ediyorum.Sorayim dedim anlatmak isteyen olursa.

Bu arada biraz aptalca olucak ama kendime kemerle vurmayı düşünüyorum bir ara.Nasıl hissettirdiğini merak ediyorum eğer yapabilirsem morartana kadar vurup üzerine buz koyucam.Ama muhtemelen korkak gibi bırakırım her zamanki gibi.

• ohooo babam bi ara kemeri bırakıp hortumla dövüyodu.. hey gidi günler hey
  • ben oklavayla dayak yedim.
  • Tahtadan ağaçkakan woody ile dayak yemiştim :D ama haketmıstım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film ekşi elmalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben foruma giriyordum telefonla oynuyordum
    Bu lanet olası konunun etrafını çerçeve yapmamışlar
    Ben girdim iyi kötü kurtuldum ama çolumuz var çocuğumuz var çocuğumuz var buraya buraya bizim büsürü insanların çocuğu var
    Bu konuya girse ne olur
    Amma akşam amma gündüz
  • konu baslığını okuyunca bi gülme geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okulda çocuk döversen ne olur ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Tahtadan ağaçkakan woody ile dayak yemiştim :D ama haketmıstım

Ne güzel dayakmış o öyle yerim ben onu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    Kurba vaak demedi mi?

• Ben çok yedim çocukken
  • Beyler benim bahsettiğim iyice morartacak şekilde.Hani filmlerde görürsünüz ya o kadar.Hastanelik edecek kadar değil ama sağlam bir şekilde yani.Yoksa hepimiz küçükken dayak yedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground

Beyler benim bahsettiğim iyice morartacak şekilde.Hani filmlerde görürsünüz ya o kadar.Hastanelik edecek kadar değil ama sağlam bir şekilde yani.Yoksa hepimiz küçükken dayak yedik.

Kardeş 50 shades of grey mi bu ne istion amacın ne anlamadım

• Islak hortumla dene
  • Vur banaaağ!
  • quote:

Beyler benim bahsettiğim iyice morartacak şekilde.Hani filmlerde görürsünüz ya o kadar.Hastanelik edecek kadar değil ama sağlam bir şekilde yani.Yoksa hepimiz küçükken dayak yedik.

morarıyodu dostum zaten yaklaşık 2-3 ay morluk izlerinin geçmediğini bilirim
  • quote:

Beyler az önce bir film izledim adını söylemicem çünkü fena spoiler oluyor.Neyse kızın tekini babası kemerle dövüyordu işte bende nasıl hissettiğini çok merak ediyorum.Sorayim dedim anlatmak isteyen olursa.

Bu arada biraz aptalca olucak ama kendime kemerle vurmayı düşünüyorum bir ara.Nasıl hissettirdiğini merak ediyorum eğer yapabilirsem morartana kadar vurup üzerine buz koyucam.Ama muhtemelen korkak gibi bırakırım her zamanki gibi.

Televizyona vurunca televizyon un bile canı yanıyor sen kendine vurmaktan bahsediyoorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedim hastanede uyandım
  • sen jop yememişsin bilader onun verdiği tadı hiçbişey veremez
  • Benim peder alkolikti 13 yaşıma kadar kemer sopa tekme tokat hatta bir kaç kez kafamda sarap şişesi kırmışlığı var.

Özetle söylemek gerekirse hiç tavsiye etmiyorum cidden acıtıyor ve iz bırakıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.