Şimdi Ara

KEMER TATİLİ :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

Asdem parktayim 10 kiZ varsa 20 tanede apaci var bu ruslarin g.tu baya kalkmis yada kaldirilmis tek tavsiyem forever tayland

ee icraat çıktımı bari hocam asdem parkta senin için

ortam imkanlar nasıldı...

bizleri thailand paklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

gidenlerin yorumlarını alalım ?
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    o bahsittiginiz 2 otelde ortalama otel valeria ve loncora kıyı şeritinde yer alıyor. yapmayın etmeyin gitmeyin. yani otel seçmekse amacınız gidin kaliteli başka otele, ama kız içinse gitmeyin, bakın hep diyorum 3 yıldızlı otel candır. DORUK otel, KONAR otel hatta hatta YILDIZ diye bir otel var. bunları kafamdan sallamıyorum gözümle gördüklerimi iletiyorum.
    bu arada asdeminde hakketen adı cıktı artık turk kaynıyor asdemde..

Şahsen kemerde otele gidecek olsam sanırım Tekirova PR KAPLANA giderdim. tabi fiyat kac bilmiyorum.
  • proexot kullanıcısına yanıt
    bu söylediğiniz diğer otelleri ne için öneriyorsunuz asdem tarzı hatun otelimi konaklama amaçlımı yoksa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    bu otelleri neden soyluyorum, kız potansiyeli var diye soyluyorum :)

Asdeme giden guzel kızlara bakar geri doner, şansı yaver giderse ufakda bir ihtimal dusurur.

ben yarın kemer sahilde olacagım ortamı yazarım
  • Orta halli Kemer otellerinde şansınız daha iyidir.Masrafları karşılayacak birilerini arayanlar daha fazladırda ondan....
  • Arkadaşlar selamlar, bu kemer ve beldibi bölgesinde 3-4 yıldızlı genç rusların çoğunlukta olduğu otel önerebilirmisiniz ingilizcem rusçam var :) otel sıkıntı bir türlü doğru oteli bulamadım şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.