Şimdi Ara

Keman alacağım bilgim yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum, dediklerine katılıyorum. Benim demek istediğim kaliteli keman 350-400 lira civarında olanlar. Yani bu gereksiz plastik aksanlılardan uzak durulmasını demek istedim. El yapımı 350-400 liralık kemanlar da gayet mevcut. İşi bilen birinden alınırsa hem bakım ve onarımında yardımcı olurlar hem de akordu yapılı bir biçimde elden teslim alınabilir. Demek istediğim kısaca buydu saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi keman kursuna gidiyorum 1.5 aydır ismekte beleşe kurs buldum parmaklara geçicez artık bu hafta, aslında ben kemanı aldığım hafta parmaklara geçmiştim ama :D :D kurs olunca hem böyle oluyor hemde düzgün öğrenelim istiyor hoca ,internetten filan videolara bakma diyor bana :D bende virtüözleri filan dinliyorum bazen izliyorum ellerine bakıyorum filan vibratosuz keman eksik kalıyor sanki :D bu arada hilary hahn ne muhteşem bir kadındır,david garrett filanda çok iyi önerdiğin bir video filan varsa yollayabilirsin dinlerim.Öyle anlatayım dedim şu konuyu açtığım zamandan beri kemanı düşünmediğim zaman çok az oldu iyiki başlamışım diyorum.Dediğin gibi lindsey iyi ama tek esprisi dans etmek ve güzel olması tabi benim kemana başlamamda payı büyük :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.