Şimdi Ara

Kemalist olup hala oyunu chpye verecek olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oylar bölünmesin diyen yaşlı teyze kafasında olan var mı hala ? Chp liderinin ve ekibin bunca süredir yaptığı kürtçü tutumlar yüzünden chpden tiksinir hale geldim aynı şekilde ailemde.Hdplileri ve ideolojilerini şirinmiş gibi göstermeye çalışmaları özellikle 2015 ve açılım sürecinde feci derecede kanıma dokunmuştu.Son olarak tabanına zıt bir biçimde hareket etmeleri ve giderek sola kaymaları bu işi bitirdi.
    Atatürkün partisi milliyetçidir vatanseverdir solcu değil !!!!!Kürtçü hiç değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ataturkculer y-chpye oy vermez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten yaşlı kesim ve diğer ideolojik körleri saymazsak Atatürkçülerin chpye oy vereceğini sanmıyorum. Chpde Atatürkçü olmanın suç olduğunu herkes görmüştür herhalde. Atatürk'ün askeri olmaktan tiksinildiğini görmüştür. Atatürk'ü koruduğu için partiden ihraç edilen milletvekillerini görmüştür. Nasıl soldan bile uzaklaşıp kürtçü politikalar güttüğünü görmüştür.

    Bu seçim %15 altına inmezse chplilerin kimseye koyun demeye hakları yoktur. Ha bizim Atatürk ile yada onun gösterdiği yol ile bir alakamız yok diyorlarsa chpnin yakasını bıraksınlar da yeni parti kursunlar kendilerine. Atatürk'ün mirasından faydalanmayı kessinler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.