Şimdi Ara

Kemal Kılıçdaroğlu: 'Seçimi hile hurda ile aldılar.' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 milyon baş Afgan erkeği boşuna ithal etmediler…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Bu YALAN YANLIS BILGIYI nereden aldiniz ?

BAHANE EGER BUYSA Yabanci OYLAR 

YURTDIŞI OYLARIN TAMAMI EKLENSE DE SONUÇ DEĞİŞMİYOR  

Seçimlere katılım oranı %84,21. Toplam 53 milyon 841 bin 299 seçmen sandığa gitti.

- Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan yüzde %52,14 (27 milyon 725 bin 131 seçmen),

-Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise %47,86 oy aldı (25 milyon 432 bin 951 seçmen).

-Fark: 2 milyon 29 bin civarında.

Sozde Demokrat Dede 2010/ ∞ kazanacak  

• KAUANKA K kullanıcısına yanıt

Ben CHP ya da başka bir partinin kazanıp kazanmamasıyla pek ilgilenmiyorum, ülkenin içine düşürüldüğü ekonomik ve politik bataktan çıkması için bir değişim ve atılım olması gerektiğini düşünüyorum.

Takım veya mezhep tutar gibi parti tutmak mantıklı değil, muhalefeti bahsettiğiniz şekilde eleştirmek de öyle. Bir muhalefet partisi sadece görevini yeterince yapmadığı için eleştirilmelidir, yani muhalefet görevini yapamadığı için, seçim kaybettiği için değil. Siz seçim kaybedip muhalefet görevini hakkıyla yerine getirebilirsiniz...

CHP'nin tek yapması gereken ekonomik buhran durumunu dile getirmeye devam etmek ve bahsettiği olası usulsüzlüklere karşı önlem almaktı ama bir kesimin gereksiz hırsı ve rakiplerinin tuzakları sebebiyle olmadık mecralara çekildiler ve kaybettiler.

AKP'nin usulsüzlük yaptığının en bariz örneği, geride olduğu sandıklarda olmadık sebeplerle tutanaklar tutturup sayım sonucunu geciktirmesiydi; ideoloji, maddi çıkar ve diğer tüm kaygıları bir kenara bırakıp elinizi vicdanınıza koyarsanız her şey ortada gerçekleşti.

Geçmiş İstanbul Belediye seçimlerinde de görmüştük hep birlikte...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Afgan göçmenleri konusu daha eskiye dayalı, şehirleşen ülkede tarım ve hayvancılık yapacak göçmenler olarak planlanmışlardı. Akp öncesi yapılan planlamalar ama şu an nasıl uygulanıyor, gelenler neler yapıyor bilmiyorum.

• Bir karar verebilirseniz daha mantikli olur bence

Istanbul ankara vb kaybeden akp var ama size göre sandiklarda oyun var.

Sandiklara sahip çikin yalanida kurtarmiyor bahane sayılamaz.

Secim sonuclari icin hep baska bir bahane yaratmaktan oteye gecmeyen bir muhalefet soz konusu bana gore ...

Sandik akp ye de ders verdi mesela oy orani düştü

Kirsalda trt var halk cahil sarayin adamlari m.ince satilmis S.ogan soyle Meral masadan kalkinca .... oldu

AMA PURUPAK Güçlendirilmiş-İyileştirilmiş Kemal Kılıçdaroğlu yıpranmamis adaydi CHP DISINDA HERKES SUCLU 

• KAUANKA K kullanıcısına yanıt

Ülkenin içinde olduğu duruma rağmen iktidarda olan tek sorumlu partinin yine seçim kazanmasını neye bağlıyorsunuz? Dürüst siyaset ve ülkeye faydalı icraatlar olmadığı açık sanırım, şimdi de 2024'de şahlanacağız deniliyor.

Bu söylemlere güveniyor musunuz cidden?

Seçim bitti, muhalefet partilerini bir kenara bırakalım. AKP yine iktidar, önceki dönemlerde de bu arkadaşlar ve vaatleri vardı...

• Hep aynı bahaneler. Sen seçim kazanmak için değil kaybetmek için uğraş sonra hile ile aldılar. Hile ile aldılarsa senin teşkilatın yok mu, paran yok mu? Önleseydin, engel olsaydın, elin armut mu topluyordu?

• F.ALTAYLI : Benim son zamanda gördüğüm şu ki, evrendeki hemen her şey, Cumhur İttifakı aleyhine çalışıyor. Cumhur İttifakı lehine çalışan tek şey ise Millet İttifakı."

En kisa bu sekilde anlatilabilir sanirim

RTE icin can suyu olan bir muhalefet var ortada

Secim bitmedi yerel secim cok yakinda farkindaysaniz ama muhalefet umut veriyor mu sizce ???

Demokrat dedemmmm diyorsaniz siz bilirsiniz

• Lider nasıl olur diye soru sorulunca KK nın özelliklerinin tam tersi olur derim.

Cidden ülke de en lider, yönetici vasfı olmayan adamı CHP nin başına koymak nedir Allah aşkına.

Korkak

Pısırık

Hitap yeteneği sıfır

Konuşma ve anlatım becerisi yok

Anlatmak istediğini anlatamıyor

Bir dediği bir dediğini tutmuyor

Halk ne isterse tersini söylüyor

Analiz yeteneği yok

Akıl olarak noksan birisi

Sürekli seçim kaybediyor

İmkanı olsa mezardan bile CHP nin başında kalmaya devam edecek

Ne istediğini ne yaptığını bilmiyor

Ülke gündeminden uzak yaşıyor

Halkta karşılığı olmayan birisi

Bu adamı hala orada tutmak vatana ihanettir.

• He he anlat belki inanırız

• Şuna %48 oy veren halk utansın ben dahil olmak üzere

• adamın bir kaç ay öne iyi kötü bir saygınlığı vardı toplumda

az ya da çok

şu an günden güne batırıyor kendini

daha ne akdar rezil edeceksin

bırak git diyo herkes bu hala sarılmış bırakmıyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.