Şimdi Ara

KEMAL EKŞİOĞLU KİMDİR ? RÖPORTAJ ( SABAH GAZETESİ ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
46.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

Orijinalden alıntı: _Max_

20 saat bilgisayar başında.

asosyal apaçi ne olacak.saça sakala baksana mağarasından çıkıp berbere gidemiyor.

KEMAL EKŞİOĞLU KİMDİR ? RÖPORTAJ ( SABAH GAZETESİ )

• sayfasini begenmistim facebooktan,videolar paylasiyor diye,hepsini caliyormus,TornadQ nun videosunu gorunce begenmekten vazgectim
  • ben de mi başlasam isim yazma olayına 4 5 yıldır yapıyorum boyle ama isimsiz isim şart
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 25 Nisan 2011; 19:36:35 >
  • yukarı
  • TornadoQ'yu da çaldı. İzin aldı mı alırken? Yok. Bilişim suçlarına hemen
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 25 Nisan 2011; 20:06:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

quote:

İlk mesajı röportajı okumadım, videoyu kime niye nasıl satmış ki? Bir video paylaşım sitlerinde herkesin ulaşabileceği şekilde yayılır gider zaten.. Ya da ben niye bir video satın alayım ki?

sen değil adam dh ın video sunun altına kendi adını imzalayıp tv kanallarına haber sitelerine satıyor.telif hakları bununmuş gibi.

Yüzü yanmayan arkadaşın videosunun altına kendi adını yazmış ve paylaşmış gördüm.. Birde 100 beğenili sayfası olan Kadir Kiriş'nin sayfasında yine videonun içine isim yerleştirilmiş o da kendi ismiyle paylaşıyor..

Arakdaş peşini bırakmasın, hukuk okuyan arkadaşlar yardımcı olsunda şunlar videoları sahiplenmemeleri gerektiklerini öğrensinler.. Bende videoyu paylaşmıştım (yüzü yanmayan arkadaş) ama kendi yüklemesinden..

tamam da videonun telif hakları yapan kişi tarafından alınmadıysa nasıl peşini bırakmayacaklar?

• quote:

Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_

TornadoQ'yu da çaldı. İzin aldı mı alırken? Yok. Bilişim suçlarına hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

quote:

quote:

quote:

İlk mesajı röportajı okumadım, videoyu kime niye nasıl satmış ki? Bir video paylaşım sitlerinde herkesin ulaşabileceği şekilde yayılır gider zaten.. Ya da ben niye bir video satın alayım ki?

sen değil adam dh ın video sunun altına kendi adını imzalayıp tv kanallarına haber sitelerine satıyor.telif hakları bununmuş gibi.

Yüzü yanmayan arkadaşın videosunun altına kendi adını yazmış ve paylaşmış gördüm.. Birde 100 beğenili sayfası olan Kadir Kiriş'nin sayfasında yine videonun içine isim yerleştirilmiş o da kendi ismiyle paylaşıyor..

Arakdaş peşini bırakmasın, hukuk okuyan arkadaşlar yardımcı olsunda şunlar videoları sahiplenmemeleri gerektiklerini öğrensinler.. Bende videoyu paylaşmıştım (yüzü yanmayan arkadaş) ama kendi yüklemesinden..

tamam da videonun telif hakları yapan kişi tarafından alınmadıysa nasıl peşini bırakmayacaklar?

İzinsiz paylaşımdan doğan mağduriyetin giderilmesiyle ilgili pekala bir dava açılabilir.

Psikolojim zarar gördü vs. gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

quote:

quote:

quote:

Bir videoda kişinin kendisi varsa telif hakkı almaya gerek var mı? Kişi kendi özelini kendi paylaşım ortamlarından paylaşmış.. Benim sünnet videom için telif hakkı almam gerekir mi? Benim paylaşımımdan farklı olarak paylaşılması suç olmalı.. Kendi paylaşımımı kontrol edebilirim ama izinsiz alınma durumunda kontrol edemem..

• Genel olarak internette yeni ünlü olan her videoyu çalıp kendi ismini yazan bir şahıs.Her videoya kendi ismini yazar saçma sapan pozlar verir bu yüzden adamdan saymam
  • Adam "HIRSIZ" benim çektiğim video yu izin falan almadan kafasına göre kendi sayfasında yayınlamış. Buyursun kendisine hırsız dediğim için versin mahkemeye ancak bende onun mahkemeye vereceğim. Birde üzerine paylaşman yazmış. Kara....siz. Birde yaptığı işi şirin göstermeye çalışıyor emek hırsızı. Bi ton küfür etmişler sayfasında. Allah'a da havale ediyorum. Umarım video bir gün bir yerde, bir kanalda ortaya çıkarda mahkemeye verdiğimde acısını fazlası ile çıkarabilirim

Şahsa hakaret falan yok isteyen admin olursa gerçekleri kanıtı ile yollarım. Face sayfasından videoyu kaldırmasını söyledim, facebooka şikayet ettim ancak pek oralı olmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 9 Aralık 2013; 23:23:37 >
  • baş hırsızlardan biri..
  • bu adam hala yaşıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapmayaww.d -- 10 Aralık 2013; 0:23:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakonazi

Genel olarak internette yeni ünlü olan her videoyu çalıp kendi ismini yazan bir şahıs.Her videoya kendi ismini yazar saçma sapan pozlar verir bu yüzden adamdan saymam

+999
  • ilginç

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.