Şimdi Ara

Kemal çoştu Jahreine 500 bin tllik dava ama rteye 5 kuruş :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
25 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    “Herif Tayyip’i envai çeşit hayvana benzeten bu çizime mizah/eleştiri diyor (ki bence de öyle). Benim kendisine leblebi kafa dememi kaldıramayıp toplamda 500.000₺’lik dava açıyor. Dosya içine “LAN” kelimesini eklemişler. Lan dememe tetiklenmiş. Neresinden tutsan rezalet.”
    https://twitter.com/jahreindota/status/1679875345678303234

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A72713DEA -- 14 Temmuz 2023; 19:5:56 >

dha | demirören haber ajansı
    Kılıçdaroğlu: Bizi rahatlıkla, korkusuzca eleştirmek istiyorsanız oy vermeniz lazım
    https://www.dha.com.tr/politika/kilicdaroglu-bizi-rahatlikla-korkusuzca-elestirmek-istiyorsaniz-oy-vermeniz-lazim-1859422

Kılıçdaroğlu, "Millet İttifakı iktidarında ifade özgürlüğünü yeniden tesis edeceğiz, tweet atan hiçbir genç sabahın köründe gözaltına alınmayacak. Ülkemiz hak etmediği bu ucube maddeden kurtulacak" dedi.

t24
    Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanına hakaret suçunu kaldıracağız
    https://t24.com.tr/haber/kilicdaroglu-cumhurbaskanina-hakaret-sucunu-kaldiracagiz,1102152

"Sana söz Millet İttifakı iktidarında beni özgürce ve korkmadan eleştirebileceksin. Eleştirdiğin için asla ve asla başına bir iş gelmeyecek. Sana söz 85 milyonun Cumhurbaşkanı olacağım.

gazete duvar
    Kılıçdaroğlu'ndan yeni video: Ben asla bunları yapmayacağım
    https://www.gazeteduvar.com.tr/kilicdaroglundan-yeni-video-ben-asla-bunlari-yapmayacagim-haber-1613155
  • Kemal Kılıçdaroğlu kendi demiyor muydu bana istediğinizi diyin diye , bu davayıda kaybeder kemal bey merak etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kılıçdaroğlu: Bizi rahatlıkla, korkusuzca eleştirmek istiyorsanız oy vermeniz lazım

dha | demirören haber ajansı
    https://www.dha.com.tr/politika/kilicdaroglu-bizi-rahatlikla-korkusuzca-elestirmek-istiyorsaniz-oy-vermeniz-lazim-1859422

Kılıçdaroğlu, "Millet İttifakı iktidarında ifade özgürlüğünü yeniden tesis edeceğiz, tweet atan hiçbir genç sabahın köründe gözaltına alınmayacak. Ülkemiz hak etmediği bu ucube maddeden kurtulacak" dedi.

t24
    Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanına hakaret suçunu kaldıracağız
    https://t24.com.tr/haber/kilicdaroglu-cumhurbaskanina-hakaret-sucunu-kaldiracagiz,1102152

"Sana söz Millet İttifakı iktidarında beni özgürce ve korkmadan eleştirebileceksin. Eleştirdiğin için asla ve asla başına bir iş gelmeyecek. Sana söz 85 milyonun Cumhurbaşkanı olacağım.

gazete duvar
    Kılıçdaroğlu'ndan yeni video: Ben asla bunları yapmayacağım
    https://www.gazeteduvar.com.tr/kilicdaroglundan-yeni-video-ben-asla-bunlari-yapmayacagim-haber-1613155

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAUANKA -- 14 Temmuz 2023; 19:52:40 >

• KK kendisi azmettirdi ki bana istediğiniz şeyi diyebilirsiniz dava falan açılmayacak diye.

Dostlar alışverişte görsün diyemi demiş. Şimdi ben bu herifin laflarına nasıl itimat edip güveneyim. Salakmı sanıyor bizi bu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İroni güzel Ahahah kahkaha attım malumun serveti şeffaf bakılsa şüphesiz forbes dergisine sokar 

• Herif hiç hoşuna gitmediği birşey olduğu zaman twitter'da milletin anasına sövüyor. Bir kere denk geldim direkt "orspu çocuğu" dedi. Bunu eleştiri olarak kabul ediyorsan pavyonda doğmuşsun demektir.

• hakaret etmeden eleştirmesini bilmeli herkese hitap eden kişiler, kazanamaz diye dalga geçiyor da kemal rteye karşı 5 kuruşluk davaları kazandı :P 5 kuruş yahu milyader adama 5 kuruş dava mı açılır açsana 10 milyon tl :D kemal ya asşdlasdsad

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yesinler birbirini ikiside birbirinden beter :) haa yanlarına beceriksiz badi ekrem ile "katil" devlet diyen terörist sevdalısı kanas cananıda alsınlar tabi liste uzar aslında irancı eren erdemden tut sülale boyu mv vsvs say say bitmez :) aslında bunlarda mı bir kafes dövüşü yapsa :)

BAKARA suresi 114. ayet || Allah'ın mescitlerinde O'nun isminin anılmasını engelleyen ve ibâdet yerlerinin harap olmasına çalışandan daha zâlim kim olabilir! Böylelerinin, oralara korku içinde girmekten başka bir hakkı olamaz. Onlara dünyada bir rezillik, âhirette de büyük bir azap vardır.

• Jahreini tanımam etmem ama Kılıçdarın onca laftan ve bana isteyen istediğini söylesin eleştirsin demesinden sonra böyle dava açması olmadı, iyice saçmalıyor artık koltuk sevdalısıymış tamamen...

Şaka bir yana KK ve jahrein birbirlerini yesin, ete para vermesinler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

PSN:ERTANTR
    Xbox Live: WinRiverWinTR
  • O değilde KK burada da kaybedecek :D Üstüne sosyalmedyada ki eski destekçilerini full karşısına alacaktır. Jahrein'in takipçisi çok çevreside geniş genç kitleyi CHP konusunda baya etkileyecektir.

Jahrein'in twitleri çok ince... Neredeyse Hicbirinden ceza almayacaktır. Ama buradan hem güzel reklam yapacak hemde buradan KK'ye daha da yüklenecektir... ( Bahane oldu onada. İstifa edene kadar uğraşacaktır. )

Hatta gerekirse dalga geçme seviyesinde takılacaktır. Ne yani en kötü 50-100 bin TL tazmınat ödese bile onun çay çorba barasıdır.

Not: Mesela en bastinden Demans hastası dediği için dava açmış Ahmet'e KK... Ve mahkemede Demans hastası mı diye rapor isteyecekmiş :D ( Tam komedi olacak. KK hataneye gidecek demans hatası olmadığını kanıtlamaya çalışacak. Birde doktor taraflı çıkıp bir rapor patlatıyormuş :D Düşünsenize CHP genel başkanına demans tanısı konuyor wooww seçim öncesi seçme ve seçilme yeterliliği yoktur deniyor. Ne komedi olur yaa. )

Sondakikahaberleryoutube
    Kemal Kılıçdaroğlu Jahrein leblebi kafa ve demans hastası dediği için 200k tazminat davası açtı. #jahrein #kemalkılıçdaroğlu #sondakikahaberleri
    https://www.youtube.com/watch?v=wR758H4TV0E

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.