Şimdi Ara

Kemal Bey ağzındaki baklayı çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Batılı ülkelerin Suriye'deki hesaplarını altüst eden Zeytin Dalı Harekatı'na tepkisine CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da dahil oldu. Başta ABD ve Fransa olmak üzere harekata karşı çıkan koroya katılan Kılıçdaroğlu, "Afrin'e girilmesini doğru bulmuyorum" diye ağzındaki baklayı çıkardı.

CHP lideri, TSK'nın ÖSO ile birlikte Türkiye'nin sınır güvenliğini sağlamak ve bölgede kurulmak istenen yeni bir kukla devletin önünü kesmek için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na başlangıçta destek çıktı. Harekatın üçüncü haftası dolarken Kılıçdaroğlu destek sözlerini unutup ağzındaki baklayı çıkardı. "Afrin'e girilmesini doğru bulmuyorum" diyen Kılıçdaroğlu, çark ederken aslında söylem değişikliğinin işaretlerini harekata soğuk yaklaşan CHP'lileri PM listesine alarak verdi.

• kamuoyunun baskısıyla harekata destek verdi zaten
    şimdi çıktı foyası
  • Britanya İmparatorluğu'nun dış politika stratejistleri halt etmiş. Bizdeki gençler çok daha başarılı. Hele bir de okumayı, sorgulamayı alışkanlık etseler ve kaynakları okuyabilmek adına yabancı dil öğrenseler Türkiye'nin önünde duracak hiçbir güç tanımıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Kılıçdaroğlu'nu hiç sevmiyorum Şimdi bir şey derdim de devlet büyüklerine hakaret ten uzaklaştırma veriyor yandaş Forum yönetimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.