Önce Rıdvan, Onur ve Necip derken. Ardından A2 yıldızlarından Ali Küçik ve kaleci Umut Kaya şimdi de Gençlerden bu sene transfer edilen 21 yaşında ve yine A2 kadrosunda oynayan forvet oyuncusu Kemal AKBABA Beşiktaş-Bursa Maç kadrosuna dahil edildi.
Beşiktaşta sakatların durumu ve Schusterin futbol anlayışı sayesinde yaşlı kadroya A2 kadrosundan genç ve gelişime açık yetenekli oyuncular entegre edilmeye devam ediliyor.
Bu da gösteriyorki Schuster Tekke veya Yusuf gibi oyuncular yerine gençleri tercih ediyor.
Bence bu oyuncuların böyle maçlarda kulübede bile beklemesi tecrübe ve güven kazandırır. Üstelik AVrupa maçları ve büyük maçlarda şans bulabiliyorlar.
Umarım Kemal AKBABA da takıma kazandırılır ve faydalı olur. Sergen, Arda gibi yeteneklerin yine çıkması lazım artık.
ALi AKBABA hakkında Temmuz 2010 tarihli bulduğum bir haberi paylaşayım.
Transferin en hızlı kulüplerinden Beşiktaş, Gençlerbirliği'nin 21 yaşındaki milli oyuncusu kemal Akbaba ile prensip anlaşmasına vardı.
Ümraniye Tesisleri'nde 2 gündür fizyoterapistler eşliğinde antrenman yapan golcü oyuncu kendini siyah beyazlı yapan mukaveleye bugün imza attı. Daha önce Hacettepe ve Samsunspor formaları da giyen Kemal Akbaba çeşitli kategorilerde yaklaşık 60 kez milli formayı giydi.
Fenerbahçe'nin de yakından ilgilendiği genç oyuncu Beşiktaş'ı tercih etti ve siyah beyazlılarla 3 yıllık anlaşma yaptı. Ulvi Güveneroğlu'nun raporuyla Beşiktaşlı olan genç oyuncunun transferini siyah beyazlı yönetimin resmen duyurması bekleniyor.
geçen hafta kemal akbaba'ya karşı oynadım A2 liginde 2. yarı oyuna girdi fakat A takım oyuncusu değil şuanda çok fazla iş yapamadı Rıdvan Şimşek in yerine girmişti. Rıdvan A2 oynamaya başladı sakatlığı geçti galiba geçen hafta oynadı(A2) acaba neden A takım kadrosuna dağil edilmedi ?
quote:
Orijinalden alıntı: €rché.19o3
geçen hafta kemal akbaba'ya karşı oynadım A2 liginde 2. yarı oyuna girdi fakat A takım oyuncusu değil şuanda çok fazla iş yapamadı Rıdvan Şimşek in yerine girmişti. Rıdvan A2 oynamaya başladı sakatlığı geçti galiba geçen hafta oynadı(A2) acaba neden A takım kadrosuna dağil edilmedi ?
Sen hangi takımda oynuyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: €rché.19o3
Sen hangi takımda oynuyorsun?
google a a2 yazmak zor geliyor herhalde
29 Kasım 2010 13:30 BEŞİKTAŞ A.Ş. 0-2 AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR
quote:
Orijinalden alıntı: Eneswego
quote:
Orijinalden alıntı: �rché.19o3