Şimdi Ara

Kelliğe Adım Adım ( Yardım ) Resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Saçlarımın tepesi inceliyor ve dökülüyor sonuç aşağıdaki resimlerdeki gibi yaşım henüz 21 fakat 3 seneye kalmaz komple kel olucak gibiyim . Önerileriniz bekliyorum , piskolojik olarak yıprandım çevremdekiler saçların dökülmüş falan diyor sinirlerim alt üst oldu . İstanbulda devlet hastanesi varsa bu işten anlayan tavsiyelerinize açığıım .

• önden ve üstten daha net foto atabilirmisin
  • Saçlarınızı fazla uzatmayın.genelde kısa olarak dolaşın hem dökülme duracaktır hemde saçlarınız daha güçlü olacaktır.
    Ben ne zaman saçlarımı uzatsam dökülmeler başlıyor.kestirdiğim vakit duruyor.
    Ve her yaz mutlaka ustraya vurudururum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

önden ve üstten daha net foto atabilirmisin

Hocam işyerindeyim atamam şuan fakat araları çok açıldı saçların, elimi ne zaman atsam saç geliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvlet -- 25 Nisan 2016; 17:31:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Saçlarınızı fazla uzatmayın.genelde kısa olarak dolaşın hem dökülme duracaktır hemde saçlarınız daha güçlü olacaktır.

Ortaokuldan beri saçı dökülen birisi olarak dökülmenin uzunlukla pek bir bağlantısı olmadığını söyleyebilirim.Saç kestirmenin de saçı güçlü gösterdiği filan yok.Kısa olunca ele sert geldiği için öyle geliyor sadece.Saçı kazıtmak da bir işe yaramaz.3 kere kazıttım daha önce oradan biliyorum.Saçlarımı omuzlarıma gelecek şekilde uzatmıştım geçen sene.Saç aslında yine aynı dökülüyordu ama her dökülmeyi hissediyorsunuz.Saç uzun olunca duşta dökülen saç yüzünüzden akarken tek bir tel bile olsa çok net hissediyorsunuz.5-6 tel bile giderde birikiyor uzun olduğu için.Ama kısa olunca öyle mi, 2 cm saç döküldüğü bile hissedilmiyor.Ben dökülmelerden korkup saçımı 5 vurdurmuştum uzattıktan sonra.Baktım saç miktarında hiç bir değişiklik yok bu sene tekrar uzatmaya karar verdim.Bakalım belli yaşa kadar dökülenlerin yerine yenisi geliyor ama sonrası kötü.

Konuyu açan arkadaş eğer dökülmen genetik erkek tipiyse yapabileceğin pek bir şey yok.Saçın seyrek denmesinin nasıl moral bozduğunu iyi bilirim.Taa küçük çocukken berbere gittiğimde bile duyardım bu lafı.Çok kafaya takma diyeceğim ama olmuyor işte.Doktora gitmeni tavsiye ederim.Belki bir takım bir şeylerle bu dökülme sürecini geçici olarak durdurabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Saçlarınızı fazla uzatmayın.genelde kısa olarak dolaşın hem dökülme duracaktır hemde saçlarınız daha güçlü olacaktır.

Ortaokuldan beri saçı dökülen birisi olarak dökülmenin uzunlukla pek bir bağlantısı olmadığını söyleyebilirim.Saç kestirmenin de saçı güçlü gösterdiği filan yok.Kısa olunca ele sert geldiği için öyle geliyor sadece.Saçı kazıtmak da bir işe yaramaz.3 kere kazıttım daha önce oradan biliyorum.Saçlarımı omuzlarıma gelecek şekilde uzatmıştım geçen sene.Saç aslında yine aynı dökülüyordu ama her dökülmeyi hissediyorsunuz.Saç uzun olunca duşta dökülen saç yüzünüzden akarken tek bir tel bile olsa çok net hissediyorsunuz.5-6 tel bile giderde birikiyor uzun olduğu için.Ama kısa olunca öyle mi, 2 cm saç döküldüğü bile hissedilmiyor.Ben dökülmelerden korkup saçımı 5 vurdurmuştum uzattıktan sonra.Baktım saç miktarında hiç bir değişiklik yok bu sene tekrar uzatmaya karar verdim.Bakalım belli yaşa kadar dökülenlerin yerine yenisi geliyor ama sonrası kötü.

Konuyu açan arkadaş eğer dökülmen genetik erkek tipiyse yapabileceğin pek bir şey yok.Saçın seyrek denmesinin nasıl moral bozduğunu iyi bilirim.Taa küçük çocukken berbere gittiğimde bile duyardım bu lafı.Çok kafaya takma diyeceğim ama olmuyor işte.Doktora gitmeni tavsiye ederim.Belki bir takım bir şeylerle bu dökülme sürecini geçici olarak durdurabilirsin.

Hocam cidden moral bozuluyor , dün gittim saçımı kestirdim.Kısa olunca pek belli olmuyor fakat biraz uzayınca birde ufaktan yağlanınca inanılmaz belli oluyor . Şuan Biotin 5000 mg ürünü kullanıyorum.Doktora gidicem fakat Hangi hastaneye gitsem diye düşünüyorum.Çünkü saç konusu olduğu vakit doktorlarımız pek ilgisiz oluyorlar.

• Aynı bende de döyleydi ama şunları kullanmaya başladıktan sonra dökülme durdu... ama hangisinin durdurduğunu bilmiyorum :) o yüzden mecbur hepsini kullanmaya devam ediyorum :D

Bioblas Sarmaşık Özlü 2 in 1 400 ml + 250 ml Anti-Stress Şampuan Hediyeli

Phytodensium Serum 50 ml

La Roche Posay Kerium AC Saç Dökülmesine Karşı, 125 ml - Saç dökülmesine karşı dermatolojik bakım kürü

Ducray Creastim Lotion 2x30ml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 26 Nisan 2016; 22:35:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: perSNN

Aynı bende de döyleydi ama şunları kullanmaya başladıktan sonra dökülme durdu... ama hangisinin durdurduğunu bilmiyorum :) o yüzden mecbur hepsini kullanmaya devam ediyorum :D

Bioblas Sarmaşık Özlü 2 in 1 400 ml + 250 ml Anti-Stress Şampuan Hediyeli

Phytodensium Serum 50 ml

La Roche Posay Kerium AC Saç Dökülmesine Karşı, 125 ml - Saç dökülmesine karşı dermatolojik bakım kürü

Ducray Creastim Lotion 2x30ml

BİOBLAS SARMAŞIK ÖZLÜ 2 İN 1 400 M Hocam bunun dışında diğerlerine öyle bütçe ayıramam daha ucuz yollu bişey olması gerek :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.