Şimdi Ara

Kelepir Sıfır SONY High Definition Kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ay bana hediye olarak geldi...Sadece meraktan 2 kez kayıt yaptım...Kutusunda geldiği gibi duruyor, sıfır tek bi çizik falan yok...Benim güzel bi fotoğraf makinam var, video kayıdı için bana yetiyorda artıyor o. Böyle pro şeylere ihtiyacım yok....Zaten böyle karışık aletlerden hiç anlamam.....1 saat uğraştım, 10 dk kayıt yapabilmişim sadece

SONY'nin en baba kameralarından biri, sadece profesyonel kameralarda olan 3.5 inc'lik dolunmatik dev bir ekranı var. HD 5.1 Dolb Digital DVD kayıt yapıyor. Full HD...HDMI çıkışı da var tabii ki. Çift katman DVD ve DVD-RW destekliyor...Ayrıca 4 mp fotoğraf çekebiliyor....vs. vs. Teknik özellikler aşağıdadır;
    http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=HDR-UX1E&productsku=HDRUX1E.CEE&site=odw_tr_TR&pageType=TechnicalSpecs&imageType=Main&category=HDD%20AVCHD%20DVD#tab

3.000 YTL'nin üzerindeymiş fiyatı, yeni öğrendim. Ben yarı fiyatının da altına vereceğim 1.250 YTL , biraz daha da inebilirim belki, benim bi işime yaramıyor sonuçta, bari birinin işini görsün......
    http://www.yalcinlar.com.tr/product.asp?numRecordPosition=8&P_ID=2191&strPageHistory=cat&strKeywords=&SearchFor=&PT_ID=174

Orjinal çanta , açılmamış 15 adet boş Kamera DVD'si + 1 adet de SONY Mini DVD-RW ve büyük boy Tripod da hediye... Daha ne olsun....
    YER : İSTANBUL

Kelepir Sıfır SONY High Definition Kamera

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperio -- 7 Ocak 2008; 3:36:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Düşünen varsa kesinlikle kaçırmasın derim, fiyat çok iyi... Hayırlı satışlar.
  • bence de fiyat oldukça iyi... harddiskli model olsaydı düşünürdüm kesinlikle

quote:

Orjinalden alıntı: hhcihan

Düşünen varsa kesinlikle kaçırmasın derim, fiyat çok iyi... Hayırlı satışlar.
  • Ürün nereden alınma? Garanti durumu nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunussozer

Ürün nereden alınma? Garanti durumu nedir?

Ürün bana yurtdışından hediye olarak geldi, nerden alındığını bilmiyorum o yüzden...Garantisi de yok sanırım...Fakat ürün kutusunda, sıfır...Deneme amaçlı birkaç çekim yaptım sadece, hiçbir sorun çıkmadı...SONY servisinde bi arkadaşım çalışıyor, eğer ilerde bir sorun çıkarsa yardımcı olurum...Dediğine göre 1 yıllık garanti fosmuş zaten, gelen kameraların hepsini 'kullanıcı hatası' deyip ücret karşılığı tamir ediyorlarmış, alet ilk alındığında üretimle ilgili bir sorunu yoksa, daha sonra da pek sorun çıkarmıyormuş kendiliğinden, önemli olan dikkatli kullanmakmış....
    Cihazın resimlerini de yeni çektim, Ciddi olanlara PM ile gönderebilirim.....Kutusunda ürün, üzerinde bi çizik hatta 3.5 inclik dokunmatik ekran olmasına rağmen ekranında ufacık bi leke dahi yok, kabloları bile açılmadı, kumandasının kilidi dahi çözülmedi.....

• Satış günceldir millet....Ciddi olanlara ufak mı indirim de yapabilirim..........

• 500 YTL değerinde Toshiba laptop (L40-14H mesela) + para şeklinde takas olabilir.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mükemmel fiyat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.