Şimdi Ara

Kelepir Komple AGP Kasa 300 TL [Sakarya]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha performanslı bir PCIe bilgisayara geçmek için AGP sistemimi satıyorum. Şu haliyle birçok işi rahatlıkla görüyor.

ECS 760GX-M Anakart
    AMD Athlon 64 3000+ 2,00 GHz 754 Pin İşlemci
    Sapphire ATI Radeon X1950 Pro AGP Ekran Kartı
    Western Digital 120 GB 7200 RPM PATA Sabit Disk
    Kingston 2x1 GB 400 MHz DDR Bellek
    Flash Kasa + 300 Watt ISO PSU
    LG DVD-RW
    Orijinal Windows XP Home Edition SP2 DVD

Yanında hediye edeceğim ürünler:

Microlab M106 2+1 Ses sistemi (4 gün kullanıldı, kutusunda duruyor, sıfırdan farksız, garantili)
    USB Bluetooth

Sistemde Windows 7 Ultimate kuruludur, sorunsuz, stabil şekilde çalışmaktadır. Tüm güncel sürücüler kuruludur. Dileyene bu şekilde vereceğim. Dileyene ise Windows XP Home Edition kurup vereceğim.

Cihazın hiçbir parçasına hız aşırtma uygulanmamıştır.

300 TL istiyorum kasaya. Elden teslim edeceğim. Dileyenler gelip görebilirler. Fotoğraf çekebilirim ve çok büyük programlar olmamak kaydıyla istenen programla test edip sonuçları yazabilirim.

Not: Sakarya Merkez'de kapıya kadar bizzat teslimatını yaparım.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürünü bizzat gördüm kullandım, hiç bir sorunu yoktur. Arkadaşım da çok temiz ve titiz bir kullanıcıdır sisteme ne kadar iyi baktığının garantisini verebilirim hiç bir şüpheniz olmasın

Şuan için düşük bütçeli olan kişiler içinden orta seviye oyunlarda son seviye kullanım arayanlar ve normal düzeyde bir ev kullanımı için harika bir Pc olduğunu söyleyebilirim. Ki Pc'nin gücünün nelere yetebileceğini bilen bilir onun dışında sorulacak sorulara arkadaş kendisi yanıt verecektir özellikle merak edilen konular varsa. Yalnız Pc'nin durumunu düşünenler için harika durumda olduğunu garanti edebilirim.

İyi satışlar dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.