Şimdi Ara

Kelebek Taşımak Yasak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hani kullancağımızdan değilde kampa gidiyorum olur ya her türlü olay çıkar yanımızda emanet bulusun diye diyorum taşıma yasağı varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 28 Haziran 2011; 17:56:48 >

• Güncel
  • Kampta kim görecek? Yada görüp de kim yasaklicak? Normalde çakı taşımak Türkiye'de 15 yaşından sonra serbest diye biliyorum..Kelebek de öyle mi bilemiyorum...Ama bence kendini korumak istiyorsan MUŞTA götür..

Not:Muşta taşımak yasalara aykırı.
  • Var.
  • Muşta temin edememde olsun hocam sonuçta gençlik merkezi diye kuruluşun götürdüğü bir kamp
  • İzmirde misin?
  • Kelebek diyince 2 günlük ömrü olan kelebeği yanında taşıyıp napcan demek için girdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yasakk
  • mX-L4S3R

Ss4Gogeta

Değilim hocam

Willy Willie

Deme ya
  • Bence kelebek götürme yanlış anlaşılabilir..En iyisi bir av çakısı yada İsveç çakısı götür...Sonuçta kampa gittiğin için bir şey diyeceklerini sanmıyorum...Bildiğim kadarıyla her kampçıda bulunan bir şey bu çakı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZİGİMBAZ

Bence kelebek götürme yanlış anlaşılabilir..En iyisi bir av çakısı yada İsveç çakısı götür...Sonuçta kampa gittiğin için bir şey diyeceklerini sanmıyorum...Bildiğim kadarıyla her kampçıda bulunan bir şey bu çakı.

Sanırım bizim babanı bi av çakısı vardı büyük ihtimal onu götürcem dediğini gibi sorun yaratmasın bencede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.