Şimdi Ara

Kelebek bıçak taşımakk?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
13.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kendini çok korumak istiyorsan minik biber gazlarından alırsın olur biter !!

Sen dolaylı yoldan "Sokakta arkadaşların yanında karizma için kelebek salladığımda polis beni görürse ne yapar ?" diyorsun.Bırak bu işleri !!

Hem neden açılımı ve tutumu zor bir bıçak taşıyorsun ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

Kendini çok korumak istiyorsan minik biber gazlarından alırsın olur biter !!

Sen dolaylı yoldan "Sokakta arkadaşların yanında karizma için kelebek salladığımda polis beni görürse ne yapar ?" diyorsun.Bırak bu işleri !!

Hem neden açılımı ve tutumu zor bir bıçak taşıyorsun ??

Neden kimse beni anlamıyo benim artistlikle havayla işim asla olmaz ben kelebek bıçağa biraz hevesim var ve iyi kullanıyorum adam karşıma bir bıçakla çıktığı anda ben ona saplamıycam korkutcam sadece olucak bu ama illa adam zorlarsa eyvallah der saplarım bacağına artık böyle şeyleri bırakın biber gazı tehlikeli biber gazından bende etkilenebilirim bi rüzgar olduğunu düşün rüzgar bana doğru adamın arkasından esiyo ne b*k yiycem gazla?

• bir musibet bin nasihatten iyidir, yanında bıçak taşıda dünyayı tersten göstersinler sana...

şimdi öncelikle şunlar rivayet:ceza yememek için bıçakta kan oluğu olmamalı, bıçak boyu orta parmağı geçmemeli, bıçak otomatik yani sustalı olammalı vb vb

gerçek: yukardakilerin hiç biri tam doğru değil. sen yanında en basit 5 cmlik ve incecik olan victironox ordu çakısı bile taşısan eğer cebindeyse ve polis gıcığın tekiyse yasal işlem yapma hakkı vardır. en kötüsü sicile işleme ihtimali vardır, evlerden ırak!

yanında bıçak taşıyacaksan ister bıçak olsun ister çakı olsun eğer varsa çantanda beze sarılı ,yoksa cebinde beze sarılı ve bağlı olacak! öyle hemen şak diye açıp kullanmaya imkan vermeyecek şekilde olacak. bu ilk kural.ayrıca taşıdığın bıçak kesinlikle sustalı stilletto veya bir düğme vastasıyla otomatik açlıbilen çakı ve ayrıca kelebek bıçak olmayacak. bu bıçakları usulune uygun sarılı bağlı bile taşımak suçtur ve cezai işlem uygulanması kaçınılmazdır. kan oluğu meselesi sadece bıçağa el konulduğunda cezayı artırır fakat kan oluğu konusu tartışmalıdır.

sustalı,stilletto, otomatik çakılar ve kelebek çeşitleri kesinlikle yasak ve alımı satımı cinayet aleti ticareti kapsamında değerlendirilir büyük suç verilir. polis görüp karışmadıysa insiyatif kullanmış görmezden gelmiştir.
    çarşıda pazarda otomatik çin malı çakıları kelebekleri rahat 5 liraya alabiliyoruz diye yasal olduklarını sanmayın

yasal olarak taşıyabileceğin tek bıçak yukarda anlattığım şekilde beze sarmak koşuluyla mekanizması olmayan ve bıçağın metal kalınlığı ve uzunluğu aşırı büyük olmayan basit çakılardır, victorinox çakılar ve benzerleri diyebilirim.

hem zaten bıçak savunma için taşınmaz. kendini savunma amacıyla bile sana saldırana bıçak çekersen veya saldırgan bıçak çektiğinde sende ona bıçakla karşılık verirsen ağır tahriğe girer ve nefsi müdafa diye bir durumdan yararlanamazsın kulağına küpe olsun

• Kardeşim korkun olmasın Ben ADANA DMEİRSPOR luyum yılda 5-6 kez yakalatıoruz maçta bişi yapmıor :D bıçagı alıp gidior oyuzden güzel pahalı bişiyse tasıma :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.