|
Merhabalar, yıllardır Football Manager oyununu oynayan birisi olarak hala Fm14 serisini oynuyorum farklı takımları yönetmeyi deniyorum, açıkçası elimde yeni serileri kaldırabilecek güncel bir pc yok hem de bu seriyi çok sevdim oynamaya devam ediyorum. Kaliteli oyuncuları, yönettiğim takımlara transfer edebilmek, emekli olana kadar oynatabilmek ve analizlerini yapmak oyundaki amaçlarımdan bazıları diyebilirim. Oyuncumuz bir Japon uyruklu yaş 27 sol ayaklı merkez ortasahada oynuyor ardından en becerili mevkisi ofansif ortasaha merkez, yabancı olmadığı diğer iki mevki ise sol kanat ve defansif ortasaha. ![]() ![]() Ben Hondayı Fenerbahçe'de 4231 taktiğime uygun olarak çoğunlukla OOS (oyun kurucu hücum) pozisyonunda oynattım. Az da olsa OS (iki yönlü ortasaha) olarak değerlendirdim. Oyun başında Fenerbahçeye en gerekli pozisyonların başında geliyor. Nitekim Emre (az da olsa OOS sayılabilir), Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Holmen, Miereles, Selçuk ve Baroni pozisyonları doğası gereği OS veya DOS olarak sayılabilir. Çünkü taktik 442 üzerine kurulu o zamanlar ve taktiğe göre transferler yapılmış. Sezon başında serbest olarak alabileceğimiz bir oyuncu Honda, ancak talibi çok fazla olduğundan verebildiğim en yüksek maaşı vererek ve ilgilendiğimi açıkça belirterek takıma getirebildim, çok zor oldu. Geldiğinden itibaren kendini oyunculuğu, karakterliği, sadık oluşu ile öne çıkardı ve kalitesini sonuna kadar ispatlamış bir oyuncu oldu. Gol yollarında ve duran toplarda en çok verim aldığım oyuncularımın başında geldi diyebilirim. Tüm kariyeri boyunca sakatlanma derecesi oldukça düşüktü, sadece son sezonunda uzun süreli bir sakatlığı oldu ardından çok oynayamadan emekli oldu. ![]() Emekliliğini açıklamasının ardından CSKA Moskova jübile maçı davet etti, kendilerine teşekkür ettik ve hazırlık maçını oynadık, kendisi maçın yıldızı oldu. ![]() ![]() Personel kadrosuna 21 yaş altı antrenör olarak kendisini ilk fırsatta dahil edeceğim. ![]() Herşey için teşekkürler Honda, sen Japonsun akıllı adamsın ;) 11 sezon detaylı profil ve istatistik resimlerini paylaşıyorum, okuduğunuz için teşekkür ederim. 1.SEZON ![]() 1.SEZON İSTATİSTİK ![]() 2.SEZON ![]() 2.SEZON İSTATİSTİK ![]() 3.SEZON ![]() 3.SEZON İSTATİSTİK ![]() 4.SEZON ![]() 4.SEZON İSTATİSTİK ![]() 5.SEZON ![]() 5.SEZON İSTATİSTİK ![]() 6.SEZON ![]() 6.SEZON İSTATİSTİK ![]() 7.SEZON ![]() 7.SEZON İSTATİSTİK ![]() 8.SEZON ![]() 8.SEZON İSTATİSTİK ![]() 9.SEZON ![]() 9.SEZON İSTATİSTİK ![]() 10.SEZON ![]() 10.SEZON İSTATİSTİK ![]() 11.SEZON ![]() 11.SEZON İSTATİSTİK ![]() |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler