Kef, Bose, Klipsch aynı satırda veya başlıkta olmaması gereken üç ayrı karakterde hoparlörler. 4.1 gibi bir sistemin mantığı nedir? 5.1 yada 2.0 yada 2.1 güzel. Ama 40 metrekare bir odada kullanılmayacaksa 4.1 niye? Muhtemel 5.1 den daha pahalıya gelir.
Bence forumdaki başlıkları biraz okuyup bu işten ne beklemeniz gerektiğini daha iyi anlayıp bir şeyler almaya başlayın. Yoksa aldığınız şeyin sizi mutsuz edeceği %100.
theraptorx,
Senin hoparlör ayarlarını bir birlikte yapmamız gerekiyor sanıyorum. Çünkü Kef setin gayet başarılı. Hatta şu kadar iddia edeyim, Mediamarkt ta dinlediğin bir başka hazır setin sesinin daha iyi olması mümkün değil. Çünkü daha üst düzey bir hazır set satmıyorlar.
Altanpsx, evet bir türlü görüşemedik.İnan, geçen gün bende aynı şeyi düşündüm.Altan'dan yardım istesem mi diye. Bu aralar yüksek lisansla uğraşıyorum.Okul bitsin, Seni bir gün bizde misafir ederim inşallah. O zaman ayarları beraber yaparız Ancak o zamana kadar kimseye Kef konusunda %100 memnun kalamazsınız diyemem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme