Merhaba arkadaşlar Keenetic Extra DSL Kurulumunu az önce yaptım ve 3 Sorunla karşılaştım
1 Sorunum Tüm telefonlarda Wifi Girişi yaptığımda Bildirim olarak Wifi Ağında oturum aç bildirimi geliyor tıkladığımda boş bir sayfaya gönderiyor
2 Sorunum Eski modemimde sorunsuz kullandığım Vowifi özelliğini şuan bu modemde kullanamıyorum Şebeke Sağlayıcısı Türktelekom alt yapı sağlayıcısıda Türktelekom
Böyle Sorunlar yaşayıp düzelten arkadaşlar varmı bu sorunları keenetic mail adresinide gönderdim çözüm yolu bulursam konu altına yazıcam
Hiçbir şey çalışmıyor gibi olmuş hocam , micro77 keenetic test forumunu kurcalarsan Vowifi da kullanan var, speedtest de. Vowifi ben kullanmıyorum ama speedtest çalışıyor, wifi da söylediğin husus hiç duymadım,3 aya giriyor kullanıyorum. Keenetic servise yaz, hemen ilgileniyorlar, ürün arızasıdır belki.
Bu cihazda self-test gibi çeşitli log alma sistemi var, onu isterler gerekirse orada görürler nerede takılıyor Vovifi veya diğer hangi sorun varsa. Oldukça işe yarıyor, merak etme çözerler