< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |

1 Mobil
Popüler Konular listesinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 12 Şubat 2024; 0:17:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Uzaktan bağlantı olmasa da olur telefonum iphone < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Telefonum iPhone webdav sanırım benim cihazda yok bir de hiç bir şey bilmeyen birine anlatır gibi tek isteğim icloud gibi iPhone daki resimleri videoları eve gelip ağa bağlandığımda otomatik yedekleyecek bir program uzaktan erişmeme gerek yok ev ağından bağlansam da olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
|
|
Alışveriş siteleri, servisler işin kolayına kaçıyor. Ürün değişimi, tamiri yapmak yerine ücret iadesi yapıyor. Maddi olarak daha az giderleri oluyor ancak Türkiye gibi enflasyon olan bir ülkede iade gelen para alıcının bir işine yaramıyor. AC68U DSL biriminde işlemci MediaTek görünüyor. Stabil çalışması Keenetic için umut verici. Ancak sizin hatta MediaTek bile stabil çalışırken Broadcom'un stabil çalışmaması ilginç, ilk kez duyuyorum böyle bir şey. Benim berbat altyapıda sorunsuz çalıştıysa AX82U herkeste sorunsuz çalışır diyordum. Merlin de deneyin bakalım. Olmazsa Keenetic tarafına geçersiniz. Hopper DSL güzel cihaz cidden. Performansından memnun kalırsanız eldeki Asus routerı sattırır. Keenetic Titan gibi bir modelle mesh kurarsınız. |
Çok başka markadan vazgeçmeyen gördük hepsi Keenetic'li oldu. Baızları bayrağı elde tutup tüm çevresini de Keenetic'çi yaptı. :) |
|
Ben çok memnun kaldım hocam. Yılların tplink, asusu, zyxeli bile eleştrilirken nasıl olurda bu kadar memnun kalınan marka olabilir derken keenetic dışında başka modem almam diyenlerdenim. :) |
|
Gül ve dünya seninle gülsün. Ağla ama yalnız ağla..
|
|
Keenetic yine aklandı. Kolay kolay bozulacak aletler değil. genel olarak sorunlar fiziksel ya da altyapısal çıkar. Bunları her zaman öncesinde kontrol etmekte fayda var. |
|
Ama hocam ben antalyada köy gibi bir yerde yaşıyorum gecekonduda. Burası kentsel dönüşüme girecek diye hiçbir yatırım yapılmamış alt yapı yok. Muhtemelen telekom'un cihazı en eski cihazlardan biridir dolaba gidip bakacağım bugün. Asus gibi son teknoloji bir cihazı bağlayınca sistemde saçmaladı. Belki de broadcom ben bu kadar eski sistemle çalışmam dedi ve üretici de üretirken eski sistemler için optimizasyonla uğraşmadılar |
|
Antalya'da iseniz bana ulaşabilirsiniz. Keenetic konusunda desteklerim olabilir. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
kablonun kolay ilermesi için kayganlaştırıcı amaçlı. |
|
|
Bizim borunun içerisinde 3 tanede anten kablosu geçiyordu, ellerim mosmor oldu aldığım ethernet kablosuda kalındı duman oldum yeminle.. Mintax daha verimli tabi ki :) Not: eski ethernete bağlayıp asıldım kablo koptu düştüm falan bir dünya tantana.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 12 Şubat 2024; 16:9:59 > |
|