Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: xfox , xfox Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.776
Cevap
462
Favori
1.212.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
87 oy
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O iş biraz zor olur sen extra dsl al zaten extradsl desteklemedi internet ülkemiE geldiğinde yine Keenetic ürün alırsın😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Oooo hayırlı olsun üstadım güzel inceleme bekliyoruz senden .👍

• alaria kullanıcısına yanıt
    Sorun ne anlamadım?

• Schöntürk S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inceleme ve yorumlarınızı bekliyoruz

Teknoloji şans işi ayrı konu, ama Ovy %100 benim aldığım mağaza %99 başarı oranı var. İnşallah olmaz, ama zaten herhangi bir sorunda para satıcıya aktarılmaz, iade işlemi başlatılır vs vs Acelem olmadığı için de benim açımdan sorun yok, kuponla 400 ₺ altına denk geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Schöntürk

Teknoloji şans işi ayrı konu, ama Ovy %100 benim aldığım mağaza %99 başarı oranı var. İnşallah olmaz, ama zaten herhangi bir sorunda para satıcıya aktarılmaz, iade işlemi başlatılır vs vs Acelem olmadığı için de benim açımdan sorun yok, kuponla 400 ₺ altına denk geldi
    Hocam hangi kuponu kullandınız ve kuponu nereden aldınız?

Karanlığa bakarsan karanlık da sana bakar...

Since 2002 Viva La Resistance!
  • teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Hayırlısıyla gelsin bildiğim kadarıyla deneyimlerimi yazarım, tabi biraz öğrenince
    Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • alaria kullanıcısına yanıt
    3 gün önce aldığım bir ürünün ödemesini onayladıktan sonra N11 hesabıma kupon gönderdi, bana özeldi sanırım, alış-verişi seriye bağlamak için belki

kupon yoktu varken modem pahalıydı 500 tl üstü o yüzden almadım daha düşebilir de ama aldım yine de sonuçta 370 tl yi de gördü modem. neyse iyi fiyata denk gelmiş hayırlı olsun
    Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
    Teşekkürler, size de hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schöntürk -- 24 Nisan 2020; 20:10:54 >

Orijinalden alıntı: teknotakip_tr

Sorun ne anlamadım?
    Sorun 100Mb olmasıydı da yukarıda arkadaş vdsl 100Mb asmaz Türkiye'de demiş. Bilemiyorum teknik bilgim yok. Sizin bu modem harici 5ghz onerebileceginiz modem var mı?

• Keenetic ile tanıştıktan sonra diğer markaları bırak önermeyi adlarınız ağzıma bile almıyorum artık 😂

• teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt
    Ülkede farklı marka modemler de mi var

• deniz_sea kullanıcısına yanıt
    Keenetic ile tanışmamış olan arkadaşlar halen var zannediyorlar

• Merhabalar, benim merak ettiğim modem'de (yedekli) internet özelliği var, bunu mesela zyxel keenetic'de mwan3 ile 2-3 isp aynı anda kullan biliyorduk. Extra dsl de mwan3 kuramıyorum :)) Başka bir yolu varmıdır ? 2 ISP yi araya pfsense eklemeden kullanmak bu modemde de mümkün mü?

Orijinalden alıntı: teknotakip_tr

Keenetic ile tanıştıktan sonra diğer markaları bırak önermeyi adlarınız ağzıma bile almıyorum artık 😂
    Daha önce duymadığım bir marka olduğu için supheyle yaklasmistim ama kullanan herkes övüyor. Zaten almaya karar vermiştim ama şu 100Mb kısıtlaması kafamı karistirmisti.

• Bu ne işe yarıyor? 100mbit superonline fiber internetim var, bu modemi taksam daha mı performanslı olur? Bilgilendirir misiniz?

• Arkadaşlar birisi torrent uygulmasının kullanımı hakkında bilgi verebilir mi?
    DONANIM HABER SİYASİ BİR MECRAYA DÖNÜŞMÜŞTÜR. ÜLKEYE SALDIRANA ASLA CEZA VERMEYEN YÖNETİM UYARI YAPANA CEZA VERİR HALE GELMİŞTİR. DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KENDİ DÜŞÜNCELERİNE GÖRE UYGULAYANLAR ACABA NEYE HİZMET EDİYOR?
  • Arkadaşlar yanlış anlamayın modem on numara, tak kullan ya da istersen araştır ince ayar yap.
    Dünden beri dinamik kanalda 5ghz kullanıyorum bir sorun yok henüz. Umarım olmaz.

Ben, manevî miras olarak hiçbir âyet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevî mirasım ilim ve akıldır. Benden sonrakiler, bizim aşmak zorunda olduğumuz çetin ve köklü zorluklar karşısında belki gayelere tamamen erişemediğimizi, fakat asla taviz vermediğimizi, akıl ve ilmi rehber edindiğimizi tasdik edeceklerdir. Benim Türk milleti için yapmak istediklerim ve başarmaya çalıştıklarım ortadadır. Benden sonra beni benimsemek isteyenler, bu temel eksen üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse, manevî mirasçılarım olurlar.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.