Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (883. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Betta_54 , Betta_54 , Vyndra Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26.487
Cevap
425
Favori
1.065.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
36. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yerlisi varken yabancıya gitmeyin 😁

Telegram :

@keenetic_tr

@keenetic_tr_bilgi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yabancılar daha önce güncelleme yapıyor. omni için 3.9.7 sürümü nerede? KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Şuan kararlı da 3.9.5 , Önizleme de 3.9.8 , Geliştirici kanalında ise 4.0 beta 0.1 sürümü mevcut.

• doğrudur. aktif olan 3.9.7 ve web arayüzünden dağıtımı başlamış olmalıydı. omni için diyorum bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 9 Mayıs 2023; 1:22:12 >
    İyi de 25.04.2023 tarihinde gelen güncelleme önizleme kanalına gelmişti 3.9.7 sürümü. Sonrasında 3.9.8 sürümü geldi aynı kanala 03.05.2023 tarihinde. Önizleme kanalına alarak güncelleme arayüzden yapılabilir zaten. Keenetic gizli güncelleme yayınlamıyor ki. "Web arayüzünden dağıtımı başlamış olmalıydi" kısmını anlamadım.

Hala daha kararlı (önerilen) kanalında 3.9.5 mevcut. İlerleyen süreçte önizleme yazılımı sorunsuz olduğunda buraya gelecektir güncelleme

• tr geriden geliyor demek istedim. evet web arayüzünden takip etmesi yeterli. güvenlik güncellemeleri haricinde, cihaz düzgün çalışıyor ise sıkıntı da yoksa, kullanan için gelmese de olur bence. KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

quote:

tr geriden geliyor demek istedim

Hayır.

• buna kendini inandırabilirsin ama beni veya başka bir keneetic kullanıcısını bence inandıramazsın. KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  hem bu kötü bir şey değil. olsun varsın biraz geride gelsin. sorun değil. KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Şaka gibisiniz gece gece. Sürümler TR de geriden geliyor olsa geriden geliyor derim. Yok öyle bir şey.

Kanıt yeterli sanırım. Tüm cihazlar kararlı kanalda ve 3.9.5 yüklü. EU veya RU cihazlarında güncelleme olmadığından önden gitmediğini anlayabilirsiniz herhalde ?

Edit : yazım hatası
    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 9 Mayıs 2023; 2:1:17 >

• İddialı yorumlar dönmüş...

Tüm cihazlara bölge farketmeksizin aynı anda yazılım sürümü gönderilir.

KN-2010, Omni değil Omni DSL'dir. (KN-2011 ile TR bölgesinde satışa çıkmıştır.)
    Bir de "delta" güncelleme kanalı var. O seviyeye girmek isterseniz bu başlık altında aratabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 9 Mayıs 2023; 7:36:51 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

Merhaba aynı modemden bende de var işaretlediğim çip benim modemimde yandı numaralarını bana göndermeniz mümkün mü teşekkürler

• Yeni seri Extra DSL aldım ancak çok kötü bir internet hızı var.

Sayfalar kağnı hızında yükleniyor, o kadar yavaş ki.

İşin ilginç yanı cep tel.de bi sorun yokken bilgisayarımda sayfalar açılmıyor bile. İkisi de kablosuz bağlanıyor, sorun nedir sizce? Eski modemimde böyle bir şey yoktu.

• A{Y}D{I}N A kullanıcısına yanıt
    Siyah kablolar 5ghz
    Gri kablolar 2.4ghz wi-fi antenleridir. Lazım olursa önceki alıntıda sorulmuş.

• ekomeko E kullanıcısına yanıt
    DNS ayarı var mı? Hem Keenetic'te hem de cihazlarınızda?
    Hangi servis sağlayıcısı?
    DSL hat değerleri ne durumda?

• A{Y}D{I}N A kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf netten idi. Cihaz bende yok.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Dns ayarı yok, yeni kurulum yaptım modeme.

Sağlayıcıdan olamaz Asusu söktüm bunu taktım, asus düzgün çalışıyordu.

Cepten 50mbit alıyorken pcde 30u geçmiyor.

2,4 yada 5g ile alakalı olabilir mi? Cep 5ten bağlanıyor sorun yok, pc 2.4 bağlanıyor aşırı yavaş.

• ekomeko E kullanıcısına yanıt

2.4 ghz bağlantıda hangi bantla bağlanıyor ve bağlantı hızı nedir?

Tabi ki olabilir.

Merhaba Extra DSL 1.Nesil den Hopper DSL'e geçtim 3.9.5 ile geldi.

Önizleme sürümüne geçip 3.9.8e geçmeli miyim? Ayrıca genellikle online fps oyunları oynarım ping değerlerimin daha düşük ve stabil olması için yapmam gereken bir ayar var mıdır?

• ntce aç hwnat kapa.

• cat174 kullanıcısına yanıt

Bu konulara o kadar uzağım ki nereden yapılıyor diye sorsam ayıp olur mu hocam KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• 
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.