Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MARCO , xfox Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.313
Cevap
427
Favori
1.054.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlı olsun güzel günlerde kullan standart ayarlarda zaten en iyi performans geliyor.
  • Extra DSL AC1200 düşünüyorum da 450 TL vermeye değer diyor musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deniz_sea kullanıcısına yanıt
    hocam webdav için hangi webdav client kullanıyorsun ios için kullanıyorsan ios da free yazılımlarda izin vermiyor illa satın almamız gerekiyor herhalde ben dokümandaki android uygulamasını kurdum bir android cihaza çatır çatır çalıştı ios bu yönden androide göre çok zayıf herşşey paralı.
  • herkesin maddi durumuna göre vereceği ücret ile ilgili bir yorum yapamam ama Keenetic hele hele extradsl paran varsa vermeye kesinlikle değer hocam çok kullanışlı ve diğer markalardan kendisini ayıran o kadar çok artısı varki kaçırma al derim ben.
  • selam hocam , kesinlikle tavsiye ederim parasını son kuruşuna kadar hak eden bir ürün ve firma keenetic.
    hocam resetlemene gerek yok ios ile webdAV client kurduysan free olan versiyonlarda yapabliyor ben androidde makaledeki gibi kurdum canavar gibi çalıştı. ios için de bakıyorum bulunca buradan paylaşacağım.
  • Muhterem Bey M kullanıcısına yanıt
    O zaman alayım gitsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • picea22 kullanıcısına yanıt
    Harika olmuş
  • picea22 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam gösterge panelinde değiştiğini görüyordum ama IPTV ile hiç tepki vermemesi acaba mı dedim.. Demekki IPTV ile dnsler pek iş görmüyor nedense akşamları çok takılma oluyor bunun internet hızı ile alakası yok sanırım yurt dışı çıkışlarini kisitliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İphone da es file explorer uygulaması ile sorunsuz kullanabiliyorum
    Keenetic extra üzerinde ki webdav uygulaması açılmıyor, o yüzden modemi resetleyeceğim.
  • Modemden memnun olan arkadaşlar şuradan speedtest yapapıp sonuçları atabilir mi acaba? İss söylerseniz şahane olur.

DSL Reports
    Speed test - how fast is your internet? | DSLReports, ISP Information
    http://www.dslreports.com/speedtest

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Adamlar içimi mi okuyor anlamadım ios için uğraşıyordum makaleye ios içinde webdav client yüklemişler kurdum ve çalıştı çok güzel oldu bu iş çk sevdim ben artık diğer bulutlara elveda yaşasın Keenetic ile güvenli kişisel WebDav

Keenetic
    WebDAV protokolü ile bir USB sürücüsüne bağlanma
    https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360012308540

• Bende bugün Keenetic Extra DSL AC1200 siparişi verdim. Sorunsuz kullanırım umarım.
  • freezeboi kullanıcısına yanıt
    Ben omni modelini kullanıyorum. Ttnet 24 mb tarifesindeyim. Sonuçlar şöyle;

• Lithium87 kullanıcısına yanıt
    Harf notu ne verdi hocam? Bufferbloat özellikle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    doğrudur 5760 modeme 3 çıktı diye hatırlıyorum o yüzden dedim çok zaman geçince unutuluyor
    O D gözüküyor. Kalite A+
    Anlamını bilmiyorum 🤷‍♂️
    Hocam şu Bufferbloat nedir tam bir anlatsanız modem de ne yapıyorsunuz bu ayar için?
    Sağolasın dostum bu şekilde bırakıyorum o halde
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.