Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (653. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.302
Cevap
427
Favori
1.053.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
62. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 651652653654655
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dikkat etmedim hero yu ups den ayırıp denemem gerek

• Merhaba, 75 Mbps hızın tamamını almak için SNR değerini 4'e kadar çektim. Hattımda kopma, ping artışı veya hız değerlerinde dengesizlik vs olmadı. Bu haliyle kullanmam uzun süre kullanımda sorun çıkartır mı? 17 saatte 20 CRC almışım.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taunt -- 17 Nisan 2022; 11:47:44 >
  • Taunt T kullanıcısına yanıt

Bendeki Hero ile neredeyse aynı sürede aynı değerleri vermiş. Ben SNR otomatikte kullanıyorum, ortalama 10-10,5 gibi bir aralıkta geziniyor.

En ufak kopma yada yavaşlama yaşamadım. Sizde de 17 saattir kopmamış, bence 2 gün daha kopma olmazsa sonrasında kolay kolay sıkıntı çıkarmaz.

Hız dalgalanması için ara ara test yapıp inceleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tcebeci1 kullanıcısına yanıt
    Sistemi kurdum 10 numara oldu :) tek cihazla superonline fiber, tv+ , turknet super calisiyor. Mesh te 10 puan evde sifir kor nokta yer yerde 5 ghz cekiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim upstream gücü düşük sebebi nedir. Hat değerleri iyi.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • Tommy Shelby kullanıcısına yanıt

Hocam hat değerlerimiz birbirine çok yakın. UPBO özelliğini pasifleştirip hat değerlerinizi tekrar buraya gönderebilir misiniz?

• ssy1979 S kullanıcısına yanıt

Keenetic mesh ayrı bir dünya hocam, henüz kullanmak nasip olmadı fakat planlarım dahilinde. Sorunsuz ve ağız tadıyla kullanımlar dilerim.

Gercekten cok basarili ubiqiti unifi ac pro nun yerine kurdum ve gercekten o cihazlara o kadar para vermenin anlami yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssy1979 S kullanıcısına yanıt

Güle güle kullan üstad. Hayırlı olsun tekrar.

O nedir, nereden kapatıyoruz

• Keenetic Hoper yurtdışında tanıtılmış. AX1800 wifi 6 destekli router. Türkiye ye gelirse bendeki Hero ile mesh elemanı olur bu durumda. Umarım hemen gelir.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyelerikeenetic.ru
    Сравнение характеристик устройств | Keenetic
    https://keenetic.ru/ru/compare/routers?products=keenetic-hopper,keenetic-sprinter&all=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 18 Nisan 2022; 11:24:38 >

Modem değil. DSL özelliği yok.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Haklısın hocam DSL özelliği yokmuş. Galiba Giga AX e alternatif olacak? Üstteki mesajı düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 18 Nisan 2022; 11:27:11 >

Omni'nin AX ' i

• Arkadaşlar masa üstü bilgisayarımda TP-Link Archer T9UH AC1900 wireless adaptör kullanıyorum ve sadece masaüstünde hız 5 mbps ye kadar iniyor sonra yine 93'e çıkıyor böyle devam ediyor. Cep telefonlarında sorun yok. Dedim ki wireless adaptör bozuk gittim Asus ac58 modelini aldım ama ondada durum aynı. Masa üstünde ve laptopta test ettim ikisinde de bu iki cihazda aynı sorun devam ediyor. Modem de bununla ilgili yapılabilecek bir ayar vs mevcut mu kanal değiştirme dışında. Zira kanal da değiştirsem aynı durum devam ediyor. Adaptörlerin yazılımları güncel. Silip tekrar falan kurdum ama düzelme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 18 Nisan 2022; 16:20:17 >
  • Arkadaşlar bu fiyata nasıl ? Keenetic Extra KN170 398 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -AhmtOzdmR- -- 18 Nisan 2022; 16:32:2 >
  • Wireguard vpn kurulum rehberi var mı beyler

• -AhmtOzdmR- kullanıcısına yanıt

Router olduğunu, KN-2111 Extra DSL ile karıştırmamanızı hatırlatmak isterim.

• Teşekkürler uyarı için :)

Torguard Pro VPN üyeliğim var. Torguard ile Keenetic kullanan var mı? 2 cihazı VPN ile çalıştıracağım. İşlem gücü yeterli olur mu emin olamadım.

• -AhmtOzdmR- kullanıcısına yanıt

VPN firması değil VPn protokolü önemli olandır.

Aşağıdaki makale açıklayıcı olur, limitler ile ilgili.

https://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/115005342025-VPN-types-in-Keenetic-routers

• 
Sayfa: önceki 651652653654655
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.