Şimdi üstadım bu testler TD-W9970'le olan modem ara yüzündeki değerler; ![]() ![]() Gördüğün değerler 5 dk ara ile alınmış. Yani çok kısa sürelerde bile SNR margin değeri değişiyor. Hatta değer 10'a bile iniyor, zaten malum 6-7 in altına düştüğü zaman kopmalar başlıyor. Maksimum değer 98859 ölçerken sadece 5 dk sonra 55589 olarak ölçüyor inanılmaz bir dalgalanma var yani. Bu da telekomun bana geçici olarak verdiği AC 1200 VC 220 modeli; Bunda da maksimum veri oranı 107.000 ile 99.000 arasında değişiyor ama 2 gündür kullanıyorum hiç üstteki değerler gibi dalgalanma görmedim. ![]() Bu modemi 2-3 gündür kullanıyorum Snr Margin değerinde herhangi bir oynama yok ve kopma da yaşamıyorum. Açıkçası bu nedenlerden dolayı modemde sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Telekomdaki yetkilide sistemde dağıtıcıdan gelen bir kopma yaşanmadığını söylüyor. Açıkçası o yüzden biraz modemsel diyorum ama emin de değilim tabii ki. Bu hat değerleri sizce nasıl? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 2 Haziran 2021; 20:58:7 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt