Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (414. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
24 Misafir (5 Mobil) - 19 Masaüstü5 Mobil
5 sn
26.699
Cevap
429
Favori
1.079.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3.7 Alpha 2 sürümü çıkmış ama herhangi bir değişiklik göremedim.


    SNR marjin ayarlanamıyor ve hızım biraz düşük kalıyor.

  • Arkadaşlar selam modemim salonda bende bir yan odadayım, bağlantım gayet iyi ama benim sorunum pubg mobile oynarken. Aniden bağlantı kopması oluyor. Ping artıyor. Salomda modemin hemen yanımda oynarken sıkıntı yok. Bi yam oda dediğim modemle aramda 5 m bile yok ama ping sorunu yaşıyorum. Sizce neden olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt

    hattının aldığı makimum hız ne hattına gelen hız ne? birde isp firmanın sana uyguladığı paket önemli dsl hat bilgilerinin resmini gönder yorumlamaya çalışalım.

  • kellemrt kullanıcısına yanıt

    arada duvar olduğu için ping yükselmesi normal olabilir cihaz listesinde telefonun ismine tıkla ve oyun için önceliklendirme yapıp test et yada modemin konuşlandırmasını odana daha yakın bir alanda yapılandır. yada air al mesh yap rahatına bak.

  • Merhaba VPN özelliği için Keenetic Extra modemini inceliyorum. Kafamda birkaç soru var yanıtları için yardımcı olabilirseniz çok sevinirim


    Bu modem yada markanın yada başka bir markanın farklı bir modemi ile bambaşka çözüm olabilir.


    Şimdi Evimde Superonline fiber 100 mbit sabit IP ile hizmet var ve firmanın verdiği huawei HG255s modeli modemi (ve fiberi ethernete çeviren ONT cihazı ile) ile kullanıyorum


    istediğim işlem ise evimdeki statik ıp li modemime (açıkta pc bırakmayacağım) a yerinden bağlanmak ve webe çıkarken aynı sabit IP ile çıkmak


    Bu modemde yada ucuz modeli OMNİ veya routerlarında(ozamanda kendi modemime routerı nasıl bağlarım sorum var) bu işlemi yapabilirmiyim.


    Yaptım diyelim yaklaşık kaç mbit hızında internete çıkabilirim ve kaç kullanıcıya kadar destekler.


    Evde mevcut modemde her odamda 90 mbit üzerinde wireless bağlantıyla alabiliyorum.


    Aslında bu evin dışındaykende (tatile gittiğimde) bu statik ip ile web e çıkabilsem sorun kalmayacak ama superonline modemlerinde arayüz oldukça kısıtlayıcı, bu nedenle yeni bir modem yada işimi görecek ise router arayışına girdim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nzm -- 25 Mart 2021; 12:10:34 >




  • nzm N kullanıcısına yanıt

    Upload hızın kadar bağlantı hızı alırsın.

    Tüm Keenetic modelleri ile de bunu sağlayabilirsin.


    Hatta statik ip ücretini vermeden Keenetic KeenDNS hizmeti ile bunu yapabilirsin.


    Keenetic VPN bileşenleri ile ilgili aşağıdaki makaleyi okumanızı tavsiye ederim.


    https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/115005342025-Keenetic-te-sunulan-VPN-T%C3%BCrleri


    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 25 Mart 2021; 16:5:54 >




  • dhyingyang kullanıcısına yanıt
    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

    Güncelleme öncesi SNR marjini 6 yaptığımda 51187 kbit/s / 7768 kbit/s hız alabiliyordum. Güncellemeden sonra SNR marjini değiştirsemde hızım artmıyor. Devamlı sabit.

  • nzm N kullanıcısına yanıt

    Merhaba


    Fiber optik internet için Keenetic Extra yada Viva router'ler uygun görünüyor...



    Ethetnet'den aldığınız hızın %99'unu wifi'den alabiliyorsunuz. KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

  • cagdas70 kullanıcısına yanıt

    modemi fabrika ayarlarına döndürüp official sürüm olan 3.6.2 ye dönün snr ayarı düzeliyor son iki yamadır snr değişmiyor malesef

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dhyingyang

    arada duvar olduğu için ping yükselmesi normal olabilir cihaz listesinde telefonun ismine tıkla ve oyun için önceliklendirme yapıp test et yada modemin konuşlandırmasını odana daha yakın bir alanda yapılandır. yada air al mesh yap rahatına bak.

    Hocam oyun modu yaptım bide wifi bant genişliğini sadece 5ghz seçtim gözle görülür bi düzelme oldu. Dns de cloudfare seçtim.umarım sorun daha tekrar etmez. teşekkürler bilgilendirmeleriniz için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.7.A.3


    Geliştirici sürümü gelmiştir.


    Denemek isteyenler mevcut yedeklerini almadan sürüm güncellemesi yapmamasını öneririm. Ayrıca hatalar ile karşılaşabileceğinizi tekrar hatırlatmak isterim. Buna göre yorumları değerlendirelim.

    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 26 Mart 2021; 11:35:13 >
  • Extra dsl e sürümü: 3.6.2 gelmişKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

  • türknet ekip göndermişti iç tesisatta sorun yok dendi sonra bugün türk telekomdan arkadaş geldi saha dolabından yerinizi değiştirdim 2 kere dedi. dolap 1 sokak ilerde dedim hız az değil mi? dışarda kablo sorunu var yazacağım ben dedi. son değerler şunlar.


    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

    eski değer de şunlar


    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri




  • Arkadaşlar lütfen yardım edin.Kafayı yiyeceğim.Keenetic Extra DSL ile 5 GHz bandında Geforce Now denediğimde 75 mbps olan hızım 30 mbps çıkıyor.Speedtest ile 75 mbps alabiliyorum.Birde QoS açtıktan sonra otomatik tarama yaptığımda sürekli farklı değerler veriyor.75 mbps için stabil değer nedir?QoS açtıktan sonra Geforce Now için farklı ayarlar yapılabiliyor mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aldim alali pişman oldum okadar param boşuna gitti. Yazilim cok iyi falan deniyordu bu kadar karmaşık sistem olamaz en sonunda kirip aticam 3 tane cihazi mesh edene kadar canim cikti. Hadi ettik kopmalarindan biktim 1 saat calisiyor bir bakmışsın çevrimdisina gecmis. Pubg de surekli ping yukselmeleride cabasi kablonet modemi kötü diyorlardi onda yaşamadığım sorunlari bunda yasiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Evet dün dsl modeller için stabil sürüme yayınlandı 3.6.2

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hüseyin991144 H kullanıcısına yanıt
    Qos alanınız nperf.com da aldığınız ortalama değeri 1024 ile çarparak yazın.

    Mesela 3 kere test yaptını ve hattımız 70 72 71.5 gibi değerler aldı. 71.5x1024 ile çıkan sonucu yazın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mmusty355 kullanıcısına yanıt

    hocam mesh sistemde cihazların konuşlandırılması önemli cihazlar hangi hızda birbirleri ile konuşuyor bunu mesh sistemde izleyebilirsin, eğer kendi aralarında konuşurken dalgalanma varsa mutlaka en iyi performas için konuşlandırma yapmanı öneririm.


    Sonrasında hangi modelleri kullandığını bilmiyorum ama mutlaka 5ghz cihazlar arasında mesh yapıyorsan 5 ghz kanalı için kanal sabitlemesi yap. önerlen kanal 36.


    Sistemin eğer kablonet ise en çok dikkat etmen gereken durum kablonet modemin hangi modda çalıştığı kablonet modem router modda çalışıyorsa yani internet kablonet modemde sonlanıyorsa kablonet modemde yaşadığın sorunlar düzelmez çünkü internete çıkarken cihazlar kablonet modem üzerinden geçer.


    Kablonet modeminin köprü modu özelliği varsa mutlaka köprü moduna alıp interneti keenetic cihazında sonlandırman lazım ki tüm yük keenetic cihazı üzerinde olsun.


    son olarak keenetic cihazlarını yazılımı güncel değilse mutlaka en güncel sürüm olan 3.6.2 sürümünü yükle bu sürümde qos özelliği geliştirildi online oyunlar için online oyun oynadığın cihazlara öncelik atayabiliyorsun bunu uygulamanı tavsiye ederim.



    Ben extra dsl ve air ile mesh sistmemi kullanıyorum air üzerinden bağlandığımda bile extra üzerinden bağlandığım gibi bir kablosuz performansa ulaşıyorum 3.6.2 sürümü ile kullandığım sistemde kablosuz performans çok daha iyi oldu.





  • mmusty355 kullanıcısına yanıt
    Bu kadar karmaşık diye birşey yok. Makale ve videolar var. Bilgisi yeterli olmayan kişiler bile bunlar ile kurulum yapabiliyor.

    Yine de size yardımcı olmaya çalışalım. Nedir problem? Kurulumu nasıl yaptınız?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mesh sistemde cihazları kablolu olarak birbirleri ile bağlayıp mesh sisteme dahil et dedikten sonra kabloyu çıkartsan bile mesh sistem otomatik olarak kablosuz bağlanıyorlar.


    mesh sistem kurulumu benim gördüğüm en basit kurulum olan marka keenetic...

  • 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.