Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (374. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Limones , bekir3548 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.384
Cevap
428
Favori
1.058.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiberde bu modemin kullanılabildiğini yazmışlardı.

Mümkün değil mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Aynı sorunlari yaşıyorum. Ben daha verimli olur diye bir de mesh kurmustum rezalet.

Eski Huawei modemime geri dondum sorunlar bitti. Modemi kac kere sifirladim kac ayar kurcaladim nafile. Bosuna sisirilen bir cihaz.

Alıntıları Göster

Eywah,yanar birazdan buralar, başlarlar şimdi çullanmaya dikkat et KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarın evime VDSL hat çekilecek, şimdiye kadar ADSL kullandığım için mecburen modemimi destekli birşey ile değiştirmem gerekiyor. İleri düzey kullanıcı değilim. İnternetim stabil olsun, Wi-Fi iyi çeksin, kopup durmasın yeterli. TTNet'in vereceği modemi kabul etmeli miyim, hangi modemi veriyorlar? Aşağıdaki Keenetic modellerinden birini mi almalıyım, ikisi arasında hangisini almak gerekir? Yoksa uzak dur, onları değil şunu al dediğiniz bir model olur mu?

Keenetic Extra DSL | Keenetic Omni DSL

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Pi kullanıcısına yanıt

Gri ve siyah kabloları incele, böyle ayrılmış ama hangisi 5ghz bilmiyorum.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • Dostlar bana bi yardım eder misiniz. Burası aktif olduğundan buraya yazıyorum.
    Omni dsl aldım. Biraz önce kablolarını taktım. Vdsl butonu turuncu yanıyor ve internet yok. Bunu nasıl aktif edebilirim. Hangi ayarları yapmam lazım. Daha önce modemim olmadı. Ayarlara girdim öylesine karıştırıyorum. Bana bi yardım eder misiniz?

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Bir kaç mesaj üstte hangisi olduklarını yazmıştım hocam. Müşteri hizmetlerinden öğrenmiştim. Antenler karisikmis hocam.

• telegramda böyle bir şey yazmışlardı

Son günlerde bu şekilde; aslında IP alıp, Internet Mevcut Değil hatası alıyor iseniz; 

Internet Güvenliği Sekmesi altındaki ayarları şu şekilde değiştirin.

DNS

8.8.8.8

8.8.4.4

DNS Over TLS

8.8.8.8:853 dns.google.com

8.8.4.4:853 dns.google.com

DNS Over HTTPS

https://cloudflare-dns.com/dns-query JSON

• Hocam iss kimlik doğrulamaya admin@netspeed yazınca dsl ışığı turuncu.

Admin yazıp şifreyide yazınca yani netspeed yazmayınca ışık yeşil oluyor. Ama iki şekildede internet gelmiyor. Monitörde sağ altta ağ bağlı olarak gözüküyor.

• Kurabiyee Canavari kullanıcısına yanıt
    Kullanılıyor ama 100 mbite kadar.
  • ozhanbayram kullanıcısına yanıt

Anladım hocam bu ayrıntıya bir yerde rastlamamıştım.

Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

Eywah,yanar birazdan buralar, başlarlar şimdi çullanmaya dikkat et  

Alıntıları Göster

Eski Huawei modem ile teknik detayları karşılaştırdım. Huawei gerek chipset cpu hızı gerek ram gerek gigabit portlarıyla zaten bu Keenetic'ten daha iyimiş. 6 yıl önceki modem bu cihazdan daha iyi. Boşuna haksızlık etmişim.

Keenetic'ten memnun kalanın geneli Adsl kullanıcısı, hızı 50 mbit altında olanlar, çok eski modemi olanlar ya da modemi bozulanlar. Bu kadar şişirilip abartılan başka cihaz yoktur herhalde. 50 tane özellik ekleyip koyduğun yazılım rezalet bir islemciyle calısıyor. 6 - 7 seneki cihazdan daha vasat şaka gibi.

• Kullanıcı adınız admin mi?

• tekkral34 kullanıcısına yanıt

Cihazlarınız satılık ise, yardımcı olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Cihazlarınız satılık ise, yardımcı olabilirim.

Evet, satılık

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Eski Huawei modem ile teknik detayları karşılaştırdım. Huawei gerek chipset cpu hızı gerek ram gerek gigabit portlarıyla zaten bu Keenetic'ten daha iyimiş. 6 yıl önceki modem bu cihazdan daha iyi. Boşuna haksızlık etmişim.

Keenetic'ten memnun kalanın geneli Adsl kullanıcısı, hızı 50 mbit altında olanlar, çok eski modemi olanlar ya da modemi bozulanlar. Bu kadar şişirilip abartılan başka cihaz yoktur herhalde. 50 tane özellik ekleyip koyduğun yazılım rezalet bir islemciyle calısıyor. 6 - 7 seneki cihazdan daha vasat şaka gibi.

Alıntıları Göster

Evet bende çıkardım,yerine eski tplink 9970'i taktım,oh be dünya varmış dedimKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  omni dsl modeli kullanmıyorum artık.bide servis sağlayıcının boşuna günlerce kafasını utuledik,adamlar bizde sorun yok diye kendilerini parçaladılar, haklılar mis meğerse.

Yanlız city modelini router olarak kullanmaya devam ediyorum ve mükemmel stabilitede çalışıyor.hakkini yemiyelim,router'leri iyi.ama dsl modemleri malesefKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• Merhaba

TTNET'in vereceği hangi model olursa olsun, donanım/yazılım olarak kırpılmış olan versiyonunu verecektir.

O yüzden tavsiye etmem.

Eğer Keenetic düşünüyorsanız Omni DSL , 5ghz'de olsun derseniz Extra DSL tavsiye ederim.

• Extra dsl' i ana modem olarak kullanamayacağımı anladığım için access point olarak kurdum. Şu an keenetic üzerinden internet alıyorum ama bu sefer de keenetic' in arayüzüne ulaşamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: komoli

Extra dsl' i ana modem olarak kullanamayacağımı anladığım için access point olarak kurdum. Şu an keenetic üzerinden internet alıyorum ama bu sefer de keenetic' in arayüzüne ulaşamıyorum.

acces point modunda keenetic'in aldığı ıp adresini bulup,o ıp üzerinden ulaşabilirsin.örnek;ana modem ıp 192.168.1.1,keenetic 192.168.1.2,192.168.1.13 vs gibi almış olabilir.tek tek deneyerek veya ana modemden hangi ıp aldığına bakarak bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Yarın evime VDSL hat çekilecek, şimdiye kadar ADSL kullandığım için mecburen modemimi destekli birşey ile değiştirmem gerekiyor. İleri düzey kullanıcı değilim. İnternetim stabil olsun, Wi-Fi iyi çeksin, kopup durmasın yeterli. TTNet'in vereceği modemi kabul etmeli miyim, hangi modemi veriyorlar? Aşağıdaki Keenetic modellerinden birini mi almalıyım, ikisi arasında hangisini almak gerekir? Yoksa uzak dur, onları değil şunu al dediğiniz bir model olur mu?

Keenetic Extra DSL | Keenetic Omni DSL

hiç bulaşma,TT nin vereceği modemi kullan,huawei veya tplınk vericekler büyük ihtimal,normal bir kullanıcıysan,3-5 cihaz wifi'den bağlıycaksan,başka modeme gerek yok,boşuna masraf etme,edipte üstüne saç baş yolma.

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt

Bence de modem eğer ücretsiz veriliyorsa o modemi kullanıp eğer yetersiz gelirse router olarak bir şey alabilir. He derse ki modemi ücretli ve yaklaşık 200-300tl'ye veriyorlar o zaman başka modem alması daha iyi olur. Maalesef verdiği modemler arasında kalite farkı çok fazla oluyor ve eskisi gibi airties kalitesinde vermiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.