Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26.494
Cevap
425
Favori
1.066.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet var...

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • evet openvpn istemcisi var.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

ayrıca bugüne kadar modem yada wifi router'lere birçok zahmetli uğraşıp openwrt yüklendikten sonra, yine birçok araştırma yapıp, makale okuyup, DNSoverTLS yada torrent uygulaması gibi programları yüklemek için zaman harcamak gerekiyordu.

Keenetic bunların hepsini önümüze hazır halde sunuyor , istediğimiz uygulamayı seçerek yükleyip kullanabiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 26 Şubat 2020; 15:18:25 >

• scandelos S kullanıcısına yanıt
    Hiç deneme imkaniniz oldu mu sağlıklı çalışıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keenetic Air Mesh Router'e yeni güncelleme geldi.

stabil sürüm ;

• quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Üstad değerlerim bu.
    Manuel kontrol ettiğimmde yaklaşık 16 mbit hız alabildiğimi görüyorum. Kullandığım diğer tüm modemlerde yaklaşık 14-16 mbit değerleri görebiliyordum. İlginç bir durum.

Bağlantı hızı 8192 kbit/s 797 kbit/s
    Gürültü seviyesi 17.9 dB 16.2 dB
    Sinyal gücü seviyesi 18.6 dBm 11.3 dBm
    Sinyal zayıflaması 40.8 dB 16.4 dB
    ADSL değerleri gibi görünüyor. VDSL bağlantınız mevcut değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Openvpn istemcisi var mıdır bu modemlerde? Ovpn uzantılı dosyayla erişim sağlayabilir miyim asus modemlerde var.
    OpenVPN'i geçtim WireGuard var. WireGuard şuan piyasadaki en hızlı VPN seçeneği olarak görünüyor. Mobil cihazlarda pil konusunda en cimrisi. 1.1.1.1 DNS'den ve DDOS koruma sisteminden bildiğimiz Cloudflare yeni sunmaya başlamış olduğu VPN hizmetinde WireGuard kullanıyor.
  • interwap kullanıcısına yanıt
    Keenetic VPN konusunda rakiplerine uzak ara yapmış bir marka bildiğim bildiğimiz bütün VPN çeşitlerini destekliyor hep diyorlar ya KeeneticOS işletim sistemimiz var işte bu yazlımın önemini bize hissettirmeye başladılar WireGuard VPN yeni sürülen yazılım ile geldi WPA3 de bir güncelleme ile gelmişti.

Diğer markalar gibi kullanıcısını ürünü sattıktan sonra yalnız bırakmıyor ve yeni teknolojik özellikleri ücretsiz olarak sunuyor. Gerçekten bu şekilde devam etmeleri halinde rakiplerinin şansı çok zor diye düşünüyorum.
  • Keneetic Modemlerde şu an güzel indirim var gibi
    Devam eder mi? yoksa geçici mi?
  • AlimIhsan A kullanıcısına yanıt
    Bende farkettim geçici bir indirim olsaydı belli ürünlerde olurdu sanki satışta olan tüm ürünlerde indirim uygulanmış gibi duruyor kalıcı olması söz konusu olabilir, keentic kullanmak isteyen kullanıcılar için güzel bir fırsat olmuş bence.
  • Omni 50tl
    Extra 100tl kadar ucuzlamış, güzel olmuş,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyi haber , almak isteyenler kaçırmasın derim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: micro77

iyi haber , almak isteyenler kaçırmasın derim ...
    yeni üründen iyi haber var mı ?
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Forumda temsilcisi var, kendisine sormakta fayda var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 1 Mart 2020; 20:24:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz_sea

Omni 50tl
    Extra 100tl kadar ucuzlamış, güzel olmuş,
    geçici gibi hb sözde indirim yapmış

• quote:

Orijinalden alıntı: micro77

Forumda temsilcisi var, kendisine sormakta fayda var...
    s.a hocam dsl ac 1200 e snr ayarını ayarlamak için stabil yazılım geldi mi acaba?
  • micro77 kullanıcısına yanıt
    Üstad sonunda başardım 16 mbit internetin 16 mbitinide alıyorum :D Üç kere dsmartı aramam sonucunda hızımı normal hıza çekebildiler.KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    As. Evet
    Stabil sürüme de SNR ayarı geldi. KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 29 Şubat 2020; 23:16:25 >

• İyi haber . 👍

• merhabalar, hocam duvara monte var mı ?
  • pannekamp P kullanıcısına yanıt
    Evet. Ben de duvara monte kullanıyorum... KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 1 Mart 2020; 15:17:46 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.