Bildirim
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (23. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü,
3 Mobil

84 oy
Öne Çıkar

14. Sırada
bugün en iyi #5
Giriş
-
-
Hiç deneme imkaniniz oldu mu sağlıklı çalışıyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ADSL değerleri gibi görünüyor. VDSL bağlantınız mevcut değil mi?quote:
Orijinalden alıntı: theraptorx
Üstad değerlerim bu.
Manuel kontrol ettiğimmde yaklaşık 16 mbit hız alabildiğimi görüyorum. Kullandığım diğer tüm modemlerde yaklaşık 14-16 mbit değerleri görebiliyordum. İlginç bir durum.
Bağlantı hızı 8192 kbit/s 797 kbit/s
Gürültü seviyesi 17.9 dB 16.2 dB
Sinyal gücü seviyesi 18.6 dBm 11.3 dBm
Sinyal zayıflaması 40.8 dB 16.4 dB -
OpenVPN'i geçtim WireGuard var. WireGuard şuan piyasadaki en hızlı VPN seçeneği olarak görünüyor. Mobil cihazlarda pil konusunda en cimrisi. 1.1.1.1 DNS'den ve DDOS koruma sisteminden bildiğimiz Cloudflare yeni sunmaya başlamış olduğu VPN hizmetinde WireGuard kullanıyor.quote:
Orijinalden alıntı: dr20mouse
Openvpn istemcisi var mıdır bu modemlerde? Ovpn uzantılı dosyayla erişim sağlayabilir miyim asus modemlerde var. -
Keenetic VPN konusunda rakiplerine uzak ara yapmış bir marka bildiğim bildiğimiz bütün VPN çeşitlerini destekliyor hep diyorlar ya KeeneticOS işletim sistemimiz var işte bu yazlımın önemini bize hissettirmeye başladılar WireGuard VPN yeni sürülen yazılım ile geldi WPA3 de bir güncelleme ile gelmişti.
Diğer markalar gibi kullanıcısını ürünü sattıktan sonra yalnız bırakmıyor ve yeni teknolojik özellikleri ücretsiz olarak sunuyor. Gerçekten bu şekilde devam etmeleri halinde rakiplerinin şansı çok zor diye düşünüyorum. -
Keneetic Modemlerde şu an güzel indirim var gibi
Devam eder mi? yoksa geçici mi? -
Bende farkettim geçici bir indirim olsaydı belli ürünlerde olurdu sanki satışta olan tüm ürünlerde indirim uygulanmış gibi duruyor kalıcı olması söz konusu olabilir, keentic kullanmak isteyen kullanıcılar için güzel bir fırsat olmuş bence. -
Omni 50tl
Extra 100tl kadar ucuzlamış, güzel olmuş,
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
iyi haber , almak isteyenler kaçırmasın derim ... -
yeni üründen iyi haber var mı ?quote:
Orijinalden alıntı: micro77
iyi haber , almak isteyenler kaçırmasın derim ... -
Forumda temsilcisi var, kendisine sormakta fayda var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 1 Mart 2020; 20:24:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
s.a hocam dsl ac 1200 e snr ayarını ayarlamak için stabil yazılım geldi mi acaba?quote:
Orijinalden alıntı: micro77
Forumda temsilcisi var, kendisine sormakta fayda var... -
-
-
İyi haber . 👍
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
merhabalar, hocam duvara monte var mı ? -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X