Bildirim
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (211. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
Alpha 6 dedigin nerden bakiliyor ?
Nasil yapiliyor :( ?
Bu konu hakkinda hic bir bilgim yok malesef. Ama yardimci olursan sevinirim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yükle.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yukledim. Degisen bir sey yok malesef
-
Bu ürün daha önce kullandığım ürünlere benzemiyor, çok özellik var görünüyor, biraz inceleyeyim özeliklerini bakalım, iyi pazarlar -
Gürültü seviyen düşük 8.2 dB bira yükselt minimum 15 dB diyorlar ADSL vdsl menüsüne gel orada ek hat ayarları göster var otaya gelip snr değerini varsayılan 8 dB oluyor üst sayılara tek tek alıp test et yani önce 9 dB yap kopma olursa 10 -11-12 dB gibi devam et hangi değerde kopma yaşamazsan o değerde kulllanmaya devam et.
Hocam Keenetic web sayfasıda destek menüsünde inanılmaz güzel makaleler var vaktin varsa onlar oku incele gerçekten üründe bulunan özellikler çok hoşuna gidecek.
Hemen deniyorum.
Dediğiniz gibi geliştiriciden 3.5 alpha sürümünü yükledim. Snr margini 0 yaptım. Şu an İnternet hızım oldukça tatminkar. Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim, bakıyorum. -
snr ayarları diyorsunuz ama eski modemde snr ayarı 8 de iken internet hızım 35 mbs şimdi keenetic snr 8 ya da üstü yapınca daha düşük hız oluyor ben ne anladım bu işten.
Soyle bir durum fark ettim;
SNR margin ile oynarsam ve varsayilan (8) degerinden yuksege atarsam yani 9db veya 15db gibi, atanabilir hiz 8000kb lara dusuyor dolayisi ile baglanti hizi 5000-6000kbit veriyor ama varsayilan (8) den 3 veya 6 da, atanabilir hiz 26000-30000kbit lara kadar cikiyor.
En stabil fakrk ettigim 3 ve 6 larda sagladigi hizi digerlerinde saglamiyor....
Su anda 11db. Atanabilir hiz 20000kbit ama baglanti hizi 11000kbit seviyelerinde.
Ne yapiyim ?! 3 veya 6 da birakiyimmi yoksa 11 de kalsin mi ?
Geliştirici sürümün 6.versiyonunu yükleyin snr margini 0 yapın İnternet hızı çok fark ediyor. Ayrıca vowifi çok sık kesiliyordu. Defalarca turknete kayıt açtım. Sorun pppoe ayarından kaynaklanıyor. O zaman tcp udp portu otomatik tetiklenmiş oluyor ve 100 ile başlayan ip değişiyor. Statik ip almadan sorun bu şekilde çözülüyor. Pppoeyi mobil uygulamadan etkinleştirebilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: ikiy
Soyle bir durum fark ettim;
SNR margin ile oynarsam ve varsayilan (8) degerinden yuksege atarsam yani 9db veya 15db gibi, atanabilir hiz 8000kb lara dusuyor dolayisi ile baglanti hizi 5000-6000kbit veriyor ama varsayilan (8) den 3 veya 6 da, atanabilir hiz 26000-30000kbit lara kadar cikiyor.
En stabil fakrk ettigim 3 ve 6 larda sagladigi hizi digerlerinde saglamiyor....
Su anda 11db. Atanabilir hiz 20000kbit ama baglanti hizi 11000kbit seviyelerinde.
Ne yapiyim ?! 3 veya 6 da birakiyimmi yoksa 11 de kalsin mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altan2144 -- 7 Haziran 2020; 21:14:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Az once komple dsl isigi sondu 😬. Internet su anda yok. Iss netspeed. Aslinda 6 aydir kullaniyorum ve memnundum ama ne olduysa su son 3 gundur allak bullak oldu. Once 35 mb den 30’a, dun 16 ya ve bugun 7’ye kadar dustu. Bu gidisle gun sonunda internetim olmaz dedim ve keza oyle de oldu. 🙂
Not: tekrar internetim oldugunda dedigini yapicam ama bana 3 en hizlisi geldi ve baya stabildi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikiy -- 7 Haziran 2020; 21:16:46 >
Bu modem biraz fazla ısınıyor, alt kısmını elleyince neredeyse elim yanıyor yani . Donma, reset atma sorunu yaşayan var mı sıcaklıktan dolayı ?
Eski modemlerim ısındıklarında donuyordu. Keenetic hepsinden fazla ısınıyor ama şimdilik donma olmadı, ileride sıkıntı çıkarmasın ? -
Kablonet kullanan biri olarak Netmaster modemin wifi gücü yetersizliğinden çok şikayetçiyim
Wifi gücünü artırmak için hangi modeli almalıyım
Arıza kaydını oluştur. İnternetin geldiğinde hangi snr değerini kullanacağına kendin karar verirsin senin için stabil olması Mı daha önemli yoksa hız mı ona göre snr ayarını ayarlayıp kullanmanı öneririm.
Hocam ısınma bana normal geliyor bir kaç ısındığını yazan arkadaş olmuştu ama ısınmaya bağlı kitlenme yasa sorun yaşadığını söyleyen kimseyi duymadım açıkçası sende de sorun yoksa çok takmana gerek yok.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X