Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
27.813
Cevap
451
Favori
1.165.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13871388138913901391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kurulum ile birlikte size zaten tarifeye uygun wifi6 router veriliyor. Onu kullanabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • moustapha129 M kullanıcısına yanıt

Abonelik devam ettiği sürece sizde kalıyor. Turk Telekom'un kendi aboneliği ise abonelik devam ederken iade edip kira bedeli de ödemiyorsunuz. TT altaypısı ile başka firmadan hizmet alıyorsanız olmuyor.

Keenetic kendi MESH sistemini kullanıyor. Siz evdekini kullanacaksanız ve Easy MESH destekli ise, kurulan cihazda da bu destek var ise (genelde Tplink ve Huawei cihazlarda oluyor) mevcut sisteminize eklersiniz.

Sadece kablolu bağlantı yapacak ise, USB'den sabit disk, SSD bağlayıp medya sunucu yada dosya sunucu kurmayacaksanız, wireguard gibi servisleri kullanmayacaksanız özel bir cihaz ihtiyacınız yok.

Keenetic cihazlar bu yazdıklarımı ve daha fazlasını yapmanızı sağlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İlk mesajı incelerseniz ihtiyacınız olabilecek rehberlerin linklerini bulabilirsiniz.

• Selamlar, bugün Türk Telekom fiber altyapısı geldi eve. Ben TurkNet müşterisiyim normalde ancak TurkNet altyapısı olmadığı için bu Telekom altyapısı üzerinden bağlantı kurmuş olduk. Gelen Telekom ekibi bu ZYXEL EX3501-T0 ile bağlantı gerçekleştirdiler ve bu modemi kullanmak zorunda olduğumu, değiştiremeyeceğimi söylediler. Bu durum gerçekten böyle midir yoksa bunun bir yöntemi var mı? 3 adet ethernet portu var bu cihazda ve benim için yeterli değil.

PC'den ve Playstation'dan Steam Deck'e streaming yapabilecek, ağ içindeki bilgisayarlar arasında hızlı dosya aktarımı yapabilecek kadar hızlı bir wifi'a sahip ve en azından 4 portu olan kaliteli bir modem kullanmak istiyorum. Bunun bir yolu var mıdır, tavsiyeniz cihaz var mıdır?

Teşekkürler.

@KYTECHNGAMING

İstediğiniz router'ı kullanabilirsiniz.

3 port size yeterli değil ise mecburen, Keenetic modellerinde Hero ve Titan modellerine bakmanız gerekir. Çünkü onlar 5 ve 6 portlu. Ya da Hopper AX3000 modeline bakabilir ve bir porttan ethernet çoğaltma yapabilirsiniz.

En başından beri bu konu ve sponsorlu Keenetic TR'nin cevap verdiği konu mevcut. Ayrıca kendine has bir forumumuz daha var. Sadece Keenetic üzerine. keenetictr

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim bilgi için

Kararlı Güncelleme Kanalında

🔸FM350gl-16 USB modem modülünün Yota mobil operatörüyle uyumluluğu iyileştirildi. [NDM-3997]
    🔸Web yapılandırıcısına genel erişim artık zayıf yönetici parolaları olan cihazlarda engelleniyor, bu da yetkisiz erişim riskini azaltıyor. [NDM-4097]
    🔸SMB Sunucusu uygulamasında, adlandırılmış akışlara sahip dosyaların yanlış kopyalanmasına neden olan hata düzeltildi. [SYS-1450]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 21 Ekim 2025; 13:34:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bugün durduk yere modem çevrimdışı oldu, wifi ağları görünüyor ama internete çıkamıyorum. Update sonrası falan mı oldu acaba? ilk başta turknet ile alakalı kesinti sandım ama diğer modemi takınca sorunsuz kullamaya devam ettim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sorununuz çok açık değil?

Nereden çevrimdışı oldu?

Wi-Fi kanal taraması mı yapıyor?

Hangi modeli kullanıyorsunuz?

Bağlantı tipiniz nedir?

• Yahu Keenetic neden uzak mesafe (5-10-20km) wifi aktarım modülleri üretmiyor 😔 Sistem kurduk madem hepsi aynı noktadan yönetilir olsa keşke. Mesela ben büyük oğlanın eve alt yapı sıkıntı olduğu için 14-15km mesafeye tp-link ile wifi gönderiyorum. Ama yönetim ekranı vs farklı olunca sinirlerim bozuluyor 😇

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sagopa kajmer bile değil artık pesimist
    popüler kültere kölesiniz artık hepiniz
  • 🔸Web yapılandırıcısına genel erişim artık zayıf yönetici parolaları olan cihazlarda engelleniyor, bu da yetkisiz erişim riskini azaltıyor. [NDM-4097]

Ev ağında (192.168.1.1) hiçbir etkisi olmadı. Şifre kolay tahmin edilebilir durumda ve değiştirmedim. Fakat web yapılandırmasına erişim halen devam ediyor. Uzaktan erişimle alakalı bir önlem miydi acaba?

@KYTECHNGAMING

https://osvault.keenetic.net

Orijinalden alıntı: serkan1216

Yeni sürume gectik bakalim.nasil olmus, begenmezsek eski sürumu nereden indirecezz bilen varmi ?

Güncelle deyince mevcut sürümü yedeklemeyi soruyor zaten yedekle dersen pc ne inerKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • Kendi sürümünü her zaman güncellerken yedek almanı soruyor.

@ru.celebi nin paylaştığı linkten de kurarsın ama tüm bileşen seti değişir.

Keenetic Hooper DSL ile birkaç gündür akşam saatleriş bende aynı sorunu yaşıyorum.Telekom altyapısı üzerinden 100 mbit Turknet aboneliğim var. Şimdiye kadar gayet stabil internet alırken yaklaşık bir haftadır akşamları 3-5 dakikalık kesintiler yaşıyorum.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.