Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.445
Cevap
425
Favori
1.063.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12871288128912901291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güle güle kullanKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• xfox kullanıcısına yanıt

Bu ayar yeni modellerde hep açık diye biliyorum artı açma kapama ayarını hiç görmedim benim titanda, varsa da belki de ben kaçırdımKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  NOT evet yokmuş o ayar yenilerde konu sahibi yazmışKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Haziran 2025; 22:21:0 >
  • Evet hocam Hopper Ax3000 var bende de yeni model ondada yok göremedim fakat eski Omni DSL de var dediğiniz gibi

@KYTECHNGAMING

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfox -- 19 Haziran 2025; 8:38:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt

45-50 sorun olmaz hocam.

• xfox kullanıcısına yanıt

Aynen eskilerde varKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• Yeni Titan (KN-1812) modeli ile ben de Keenetic ailesine katıldım.

Ürün alım sürecinde, sipariş sonrasında gösterdiği destek için özellikle @KYTECHNGAMING ’e teşekkür ederim.

Ürün birkaç gündür elimde ama vakit bulup kurulumunu dün tamamlayabildim; henüz Wi-Fi 7 özelliklerini detaylı olarak inceleme fırsatım olmadı. Şimdilik yalnızca evdeki cihazların bağlantısını sağladım.

Cihazın performansını daha iyi ortaya çıkaracak, varsayılan ayarlarda kapalı gelen ya da cihazın yeteneklerini daha etkili kullanmamı sağlayacak özellikler varsa, önerilerinizi memnuniyetle dinlerim.

• Merhaba,

Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dilerim öncelikle. @KYTECHNGAMING bir markadır :)

Şahsi önerim olarak WiFi için MLO'yu kesinlikle etkinleştirin.

WiFi kanallarını tarayarak mümkün olan en boş kanalı belirleyin ve kanal numarasını sabitleyin. 2.4 GHz için 1, 6 ve 11 numaraları kanallardan birisini kullanın.

Kesintisiz geçiş için önceliği 5 GHz olarak ayarlayın.

Bulut tabanlı içerik filtreleme ve reklam engelleme kısmından da Adguard dns ayarlayabilirsiniz.

• mito1172 kullanıcısına yanıt

kn-3610 için

(config)> show

Core::Configurator: Done.

(show)> system

hostname: Keenetic-0543

domainname: WORKGROUP

cpuload: 2

memory: 154724/262144

swap: 0/262140

memtotal: 262144

memfree: 33720 *

membuffers: 15320 *

memcache: 58380 *

swaptotal: 262140

swapfree: 262140

uptime: 143711

conntotal: 16384

connfree: 16339

gerçek boş ram: 33720+15320+58380= ~ 107MB

swap için kullanılabilecek komut var mı göremedim ben. aslında çok da uğraşmadım. uygun komut yoksa, swap yapılandırması sistem başlangıcında otomatik oluşturulup, kalıcı, yani kontrolü kullanıcıya bırakılmamış demektir.

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

Ben yeni Hero'ya kıyasla yazayım. Kesinlikle artmış. Sürekli gittiğimiz komşuda bugün kahveye gittim. Bir baktım cillop gibi çekiyor 😂 Babalar gibi sitede ben 6. kattayım onlar 3. katta. Aynı taraftaki odanın bitimine kadar gayet güzel durumda.

• gps.navigation kullanıcısına yanıt

Evet, bende karşı çaprazdaki babamların evinin önünde 120 Mbps seviyelerini görünce şaşırdım :)

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Swap alanı usb ile oluşturuluyor. aynı anda hem swap hem zram kullanılmaması önerilmektedir.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

Sadece zram açık iken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 19 Haziran 2025; 17:15:9 >

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

Ya görünce deneyelim dedim MLO'aktif ettim Ama wifi istemcileri gitti Hero Mesh'e bağlandı anlamadım ne iş Acaba işlem sonrası Titan'ı kapatıp açıp olmadı yandan bir vurmak mı lazım 😅

• Keenetic titan routerını 1 gbit bağlantı ile kullanan var mı varsa SQM yükleyip sonuçlarını buraya atabilir mi elimde OpenWrt destekli bir router var ama SQM için yeyerli değil o yüzden titan modelini radarıma aldım.

• AirJET A kullanıcısına yanıt

1.Nesil Titan.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model TavsiyeleriMertcan Ayyoutube
    Keenetic Titan Türk Telekom 1Gbps Sqm Deneme
    https://www.youtube.com/watch?v=JxF7y6m-FWA
  • Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

Piece of cake ile kullandığını varsayıyorum o yüzden layer cake ve yönlendirici ayarlarından bütün çekirdekleri aktif edersen sanırım cihaz 1 gbit bağlantıyı destekleyebilir

Sqm yaparken bence de tek çekirdek kullanıyor çünkü cpu kullanımı %58 60 seviyelerinde takılıyor. Tek çekirdek keenetic ile test ettiğimde cpu kullanımı %100 oluyor

Baya openwrt yönetim olduğunu düşünüyorsunuz galiba ama her şeye müdahale edemiyorsunuz yazılımda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Hmm o zaman o sorun olabilir ben openwrt gibi herşeye izin verdiğini sanıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirJET -- 19 Haziran 2025; 20:22:55 >

demo arayüzü inceleyebilirsiniz

demo

demo

https://titan.demo.keenetic.pro/

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

Arayüzü baya kısıtlı geldi hocam openwrt ye göre tp link arayüzünden biraz daha iyi ama openwrt ye yaklaşamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirJET -- 19 Haziran 2025; 21:7:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12871288128912901291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.