Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: İmHyp3rioN Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (4 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
26.663
Cevap
428
Favori
1.073.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 12731274127512761277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@KYTECHNGAMING ile görüşülmüş olup, konu kendisine devredilmiştir. Topluluk adına hayırlı olsun. @Nat Alianovna

• Çok iyi haber KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri .

Hayırlı uğurlu olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GemaR kullanıcısına yanıt

4.1.7'yi denediğinizde cihazlar hangi hızda bağlı görünüyordu? Ne oldu da bozuldu her şey? :)

• sanalgezgin kullanıcısına yanıt

OUI veritabanında 4A:F9 ile başlayan bir üretici yok. MAC adresi muhtemelen sanal oluşturulmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru.celebi -- 3 Haziran 2025; 13:11:44 >
  • Teşekkürler, eline sağlık.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• lazzaro L kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• @KYTECHNGAMING üstadım hayırlı olsun. Çiçeğin burnunda iken hemen seni darlayalım 🙂...

İlk mesaj web sürümünde normal gözüküyor ama mobil uygulama sürümde kod şeklinde gözüküyor. Yöneticilerin bilgileri var ama hala çözüm bulunamadı heralde:
    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 3 Haziran 2025; 14:9:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Görüşüyoruz bu konu hakkında. Daha önceki durumda kopyala yapıştır nedeni ile bu tarz bir sorunun oluştuğunu düşünüyorum.

Bir takım düzenlemeler yapabileceğimizi umuyorum. Bayramdan sonraya çok iş var.

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

Sorunu kısmen çözdük kenetic mhz ile görüşüp hallettik sayılır yapacak birşey yok 200lerde kullanacağız. şimdilik arada bir duvar var 450den 200e düşüyor

• Arkadaşlar merhaba Omni DSL modemim de köprü modu yok yada ben bulamadım dsl sinyalini Hopper (3811) Router a nasıl aktarabilirim?

Not: Omni DSL de Ev ağı menüsünden PPPoE Pass-Through aktif ettim fakat olmadı hiç bir türlü Hopper ile PPPoE bağlantı kuramadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfox -- 3 Haziran 2025; 15:44:5 >
  • xfox kullanıcısına yanıt
    Dsl menüsünde TV kısmında vlan değerlerini girip istediğiniz portu seçeceksiniz.

• keenetic.com.tr
    Keenetic Titan
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-titan

Yeni Titan BE7200
    KN-1812 is online.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 3 Haziran 2025; 16:19:2 >

• Yeni Dual SIM AX3000 4G Router

keenetic.com.tr
    Keenetic Hopper 4G+
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-hopper-4g-plus

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Sonunda geldi nihayet, yollarını çok gözledik KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• Bir yeni model daha PoE AX3000 2.5Gbit

keenetic.com.tr
    Keenetic Orbiter 6
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-orbiter-6

Satışa ne zaman çıkıyor belli mi bu ürün ?

• gps.navigation kullanıcısına yanıt
    Bayram sonrası teslim edebilirim gibi duruyor.

Bayram öncesi olur bence 🤣 Ver elini baba ☺️

Bu sorun konuyu DH Misafir'mi neydi ona devredince oldu ve maalesef öyle kaldı çorba gibi 😔

• 
Sayfa: önceki 12731274127512761277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.