|
bence bu dns kısmının da geliştirilmesi gerekiyor. mevcut hali bence hiç basit değil ve kolaylaştırılması lazım. sistem gösterge panelindeki bağlantıda yer alan dns numaralarına klik atıp, İnternete VDSL/ADSL bağlantısı sayfasına giriyorsun ama dns namına bir şey göremiyorsun. sonra gelişmiş pppoe ayarlarına klik atıyorsun anca öyle görüyorsun. bu sayfada ise dns ekle var ve altında da isp'den gelen dnsv4'ü yok say seçeneği var. yani ben bu güne kadar hep geçerli dns adreslerinin görüldüğü sayfada, manuel dns kullan seçeneğini gördüm. bunun lisansı mı var acaba da keenetic bunu tercih etmemiş? yani dns ekleyeceğim ve sonra isp'den gelen dnsv4 ü yok sayı işaretleyeceğim. neyse.. esas şunu soracağım. adguard dns üyeliği için basit bir arayüzü yok. bunu yapması lazım keenetic'in. mevcut ayarda tls, doh için adresi girdikten sonra buna bir de SKPI YANİ fingerprint olarak belirtilen kısmı da doldurmak gerekiyor. bunu adguard vermiyor. aslında bulabiliyorsun ama ben bir kere denedim baktım cihazı görmedi uğraşasım gelmedi. halbuki kullanıcı adı ve şifrem var. bununla kolay bir şekilde login olduğum cihazım var. keeneticte bu özellik yok. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt