Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.707
Cevap
429
Favori
1.080.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12521253125412551256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni hopper modelini alan var mı ısınma problemi var mıdır?

yaklaşık 2-3 yıl keenetic extra dsl kn2111 kullandım. cihazda aşırı ısınma vardı kn2112 modeliyle bu problemi çözmüşler cihaz hep buz gibi.

yeni hopper modelini almak istiyorum ama ısınma durumu nedir?

• F3point kullanıcısına yanıt

Alan baya oldu ısınıyor diyen görmedim artı kn2111 modelini 2018 den beri kullandım aşırı ısınma görmedim ve şuan titan modeli var ona mesh ile bağlı çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Mayıs 2025; 5:18:50 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

dns değiştirdin mi hiç? dene bi..

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Bende dns 1.1.1.1 1.0.0.1 böyle bundan olamaz bence de avast var o yapıyor belki de KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

EKLEME aynen avast engelliyormuşKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Mayıs 2025; 16:8:33 >

ben windows'u göçerttiği günden sonra avast'ın kapısından geçmedim. yaptığım şey sadece kurmuştum sonra kaldırdım. kaç sene oldu hatırlayamadım. ben 10 diyim sen 20 de KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Bende 20 sene kadardır avast kullanıyorum hiç sorun olmadıKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

keenetic KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Yorum için teşekkürler servise ulaşıp temin etmeye çalışıcam

• babaeski39 kullanıcısına yanıt

Servis değil o cihazları abonesi olduğun ıss ler takıyor yani arızalanırsa ve TT vara onu arayıp arıza kaydı açıp yenisini takıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Mayıs 2025; 19:50:30 >
    Hacım şu ekranı tam olarak nasıl ayarlıyoruz ben tam çözemedim yardımcı olur musun? Cloudflare dans leri ekledim ama AdGuard DNS için nereleri nasıl dolduracağım?

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DinDjarin D kullanıcısına yanıt

Ben böyle yaptım bunu soruyorsan

Şu ekranı soruyorum hacım

O ekran nerede yaKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  valla ben sadece görseldeki yerden girdim sendeki görsel başka menüyse yapan yazar ben bilemedimKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Üzerine basıp kalem işaretine basınca düzenleme ekranı geliyor oradan detay verebilirsin. Senin de karşına mesajımdaki ekran gelecek

Tamam pardon aklıma sonradan geldiKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  görsel yapıyordum buyur

Eyv çok sağolasın

Ama bunlar sadece adguard ayarı önceki görseldeki gibi üsttekileri de istiyorsan onları da vereyim bunları yani 1.1.1.1 1.0.0.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Mayıs 2025; 20:20:4 >
    Onları ayarlayabildim sağ olasın

tamam bu verdiklerim adguard için 1 2 3 sırasıyla KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• 
Sayfa: önceki 12521253125412551256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.