yeni hopper modelini alan var mı ısınma problemi var mıdır? yaklaşık 2-3 yıl keenetic extra dsl kn2111 kullandım. cihazda aşırı ısınma vardı kn2112 modeliyle bu problemi çözmüşler cihaz hep buz gibi. yeni hopper modelini almak istiyorum ama ısınma durumu nedir? |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1254. sayfa)

-
-
Alan baya oldu ısınıyor diyen görmedim artı kn2111 modelini 2018 den beri kullandım aşırı ısınma görmedim ve şuan titan modeli var ona mesh ile bağlı çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Mayıs 2025; 5:18:50 > -
dns değiştirdin mi hiç? dene bi..
-
-
ben windows'u göçerttiği günden sonra avast'ın kapısından geçmedim. yaptığım şey sadece kurmuştum sonra kaldırdım. kaç sene oldu hatırlayamadım. ben 10 diyim sen 20 de
-
Bende 20 sene kadardır avast kullanıyorum hiç sorun olmadı
-
-
Yorum için teşekkürler servise ulaşıp temin etmeye çalışıcam
-
Servis değil o cihazları abonesi olduğun ıss ler takıyor yani arızalanırsa ve TT vara onu arayıp arıza kaydı açıp yenisini takıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Mayıs 2025; 19:50:30 > -
-
-
-
O ekran nerede ya
valla ben sadece görseldeki yerden girdim sendeki görsel başka menüyse yapan yazar ben bilemedim
-
Üzerine basıp kalem işaretine basınca düzenleme ekranı geliyor oradan detay verebilirsin. Senin de karşına mesajımdaki ekran gelecek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Eyv çok sağolasın
Ama bunlar sadece adguard ayarı önceki görseldeki gibi üsttekileri de istiyorsan onları da vereyim bunları yani 1.1.1.1 1.0.0.1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Mayıs 2025; 20:20:4 > -
Onları ayarlayabildim sağ olasın
tamam bu verdiklerim adguard için 1 2 3 sırasıyla
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X