|
sen bir şey yazmıştın hatırladın mı? ben onun bir deyim olduğunu ve anlama geldiğini yazınca, senin mesaj da benim mesajda uçurulmuş. |
|

1 Mobil,
1 iOS
Popüler Konular listesinde
|
sen bir şey yazmıştın hatırladın mı? ben onun bir deyim olduğunu ve anlama geldiğini yazınca, senin mesaj da benim mesajda uçurulmuş. |
|
|
Evet üstadım yaşadığım sıkıntı hala devam ediyor ben İstanbul Fatih’te oturuyorum buraların altyapısını bilirsiniz yerleşim yeri eski altyapı eski bakır kablo ana şebeke kablosu arızalı olduğu halde bakır kabloya yatırım yapılmadığı için hiçbir şekilde online oyun oynayamiyorum sürekli oyun ekranı dalgalanıyor kablodaki arızadan dolayı nasip olursa inşaALLAH Nisan Ayı’nın ortalarında Türk telekom fibere geçeceğim ve bu sıkıntıdan kurtulacağım Ben o yüzden şunu merak ediyorum Türk net kullanıcıları online FIFA da Sabit 30 gecikme ile oynayabiliyorlar FIFA da da şöyle bir durum var 30 ms ve aşağısında oynadığınız zaman beş yeşil bağlantı kalite çubuğuyla kayıpsız oynayabiliyorsunuz O yüzden merak ettim aslında Türk Telekomda da aynı değerleri almak mümkün mü gecikme olarak yoksa Türk netten bir 2 ms falan daha mı yüksek Çünkü üstadım şöyle bir durum var bizim Başakşehir’de şu anda kiracının oturduğu evde daireye kadar fiber var ve ben yıllardır da online FIFA oynuyorum bu yaşadığım sıkıntılar fiber de olmuyordu zaten Fatih’teki Türk telekomdaki arkadaşlar da bizim apartmana gelen şebekede arıza olduğunu kabul ediyorlar ama Türk telekom yatırım yapmadığı için internet hizmeti de alabildiğim için buna mahkum kaldım Çünkü üstadım şöyle bir durum var bizim Başakşehir’de şu anda kiracının oturduğu evde daireye kadar fiber var ve ben yıllardır da online FIFA oynuyorum bu yaşadığım sıkıntılar fiber de olmuyordu zaten Fatih’teki Türk telekomdaki arkadaşlarda bizim apartmana gelen şebekede arıza olduğunu kabul ediyorlar ama Türk telekom yatırım yapmadığı için internet hizmeti de alabildiğim için buna mahkum kaldım Ama dediğim gibi nasip olursa yakın bir zamanda Türk telekom fibere geçmiş olacağım evet aslında sizin dediğiniz gibi yüksek hızın online oyuna bir getirisi olmuyor çünkü online oyunda 1 saat oynasak bile anlık veri transferleri kilobayt şeklinde olduğu için 1 saatte belki 40 MB bile veri transferi olmuyordur bana katınca en büyük avantaj fiber internetin bakır kablodaki gibi anlık dalgalanma ve parazit olmayacağı için veri transferi kesintisiz olacağı için daha eşit şartlarda rekabet edebileceğim nasip olursa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu da kurulum videosu iyi bayramlar Bu videoda Keenetic Ultra (KN-1810) ile Türk Telekom fiber internet kurulumunun nasıl yapıldığı anlatılmaktadır:
00:05 - Keenetic Ultra (KN-1810) Türk Telekom fiber internet nasıl kurulur?
00:10 - 'İnternet' ve ardından 'Kablolu' bölümüne tıklayın
00:38 - Servis sağlaycıdan gelen kabloyu cihazın MAVİ renkli portuna takmanız önerilir
01:03 - İnternet VLAN ID'yi 35 olarak girin
01:13 - İSS kimlik doğrulama türünü PPPoE olarak seçin
01:29 - Kullanıcı adı ve şifre alanlarına Türk Telekom'dan aldığınız kullanıcı adı ve şifre bilgisini girin
02:00 - İnternet servis sağlayıcınız MAC adresi için bir kısıtlama belirlediyse, sağlaycının verdiği cihazın MAC adresini bu alana yazabilirsiniz.
Destek 👇🏼
📧 destek@keenetic.com.tr
☎️ 0216 709 3200
🌍 https://destek.keenetic.com.tr
📝 https://bit.ly/keeneticdestekformu
Sosyal Medya 👇🏼
Instagram: instagram.com/keenetic.tr
Facebook: facebook.com/keenetic.tr
Etiketler 🏷️
#keenetic #ultra #kurulum https://www.youtube.com/watch?si=A1Gl1qoglYHycT6i&v=ZK0fIv9GbnE&feature=youtu.be |
|
SİSTEM 1 Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ
SİSTEM 2 KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 30 Mart 2025; 9:16:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Araç: Egea HB, 1.6 Multijet, Lounge Plus Desktop: Ryzen3 2200mhz, 2GB RX550, 16GB Ram, Samsung C24F396 GSM: PTTCELL - Xiaomi 14T Pro 12/1024, DSLR: Nikon D80, 5.1.2 Cinema System Setup ; AVR: Denon x2500h, Hoparlör: Magnat MS 802–202-102-C252 set, Subwoofer: Magnat 8010701, Stereo: FX-Audio FX502a, DAC-x6, Polk Audio RTIa1 Projektör: Optoma HD142x, Media: Zidoo x9s, Fire TV Stick 4K Max, Logitech Harmony 650 Ağ: SOL Fiber 1000 Mbit, Keenetic Hopper (KN-3811), Zyxel NAS326, Pi4 HomeServer Ham Radio:: Yaesu FT-710 Aess ve Xiegu G90 HF Transceiver, Pi4 + HamPi OS, Alinco DJ-MD5 TGP, Quansheng UV-K6, Baofeng UV-3R, PiZero+MMDVM DMR, Malachite SDR DSP SSB, ATS 20+ ve ATS20+ mini SSB, Diamond X510n, Flipper Zero Bisiklet Carraro Sportive 330 TURK.NET DAVET KODU: FUF71KT56WIL - Mobimatter e-Sim : HSINE24592
|
|
Üstadım değerli vaktinizi ayırıp bana yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim nasip olursa akşam detaylıca izleyeceğim🤲🏻 sizlerede şimdiden hayırlı bayramlar dilerim görüşmek üzere saygılarımla💕🤲🏻😊 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Üstadım çok teşekkür ediyorum ben de Fatihteyim zaten lokasyon olarak birbirine yakın yerler sizin alacağınız sonuçlarla benim de sonuçlarım hemen hemen aynı olacaktır O yüzden çok merak ediyorum sizde Türk telekoma fibere geçtiniz vakitte bakalım sunucuyu İtalya Milan ve İtalya Palermo sectigimiz de sizi de gecikmeyi kaç milisaniye verecek benim için en önemli detaylardan birisi budur ☺️ sizden sabırsızlıkla geri dönüş bekliyor olacağım saygılarımla🤲🏻 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Adaptörü ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Yeterli gücü sağlayamadığında bağlantı problemleri, yeniden başlatma, reset atma gibi sorunlar gözlemlenir. 12v 1A adaptör kullanıyor. 12v 1A 1,5A 2A, 3A gibi adaptörler ile deneyebilirsiniz. 12v olması şart ama amper değeri daha yüksek olabilir. Amper değeri 1A altında olmasın yeter. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 29 Mart 2025; 12:9:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Araç: Egea HB, 1.6 Multijet, Lounge Plus Desktop: Ryzen3 2200mhz, 2GB RX550, 16GB Ram, Samsung C24F396 GSM: PTTCELL - Xiaomi 14T Pro 12/1024, DSLR: Nikon D80, 5.1.2 Cinema System Setup ; AVR: Denon x2500h, Hoparlör: Magnat MS 802–202-102-C252 set, Subwoofer: Magnat 8010701, Stereo: FX-Audio FX502a, DAC-x6, Polk Audio RTIa1 Projektör: Optoma HD142x, Media: Zidoo x9s, Fire TV Stick 4K Max, Logitech Harmony 650 Ağ: SOL Fiber 1000 Mbit, Keenetic Hopper (KN-3811), Zyxel NAS326, Pi4 HomeServer Ham Radio:: Yaesu FT-710 Aess ve Xiegu G90 HF Transceiver, Pi4 + HamPi OS, Alinco DJ-MD5 TGP, Quansheng UV-K6, Baofeng UV-3R, PiZero+MMDVM DMR, Malachite SDR DSP SSB, ATS 20+ ve ATS20+ mini SSB, Diamond X510n, Flipper Zero Bisiklet Carraro Sportive 330 TURK.NET DAVET KODU: FUF71KT56WIL - Mobimatter e-Sim : HSINE24592
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Cihazları tek tek kendi üstünden Misafir ağına bağlamanız ve eski ağı unut demeniz lazım. Böyle uğraşmamak için soruyorsunuz ama maalesef böyle oluyor. |
|
|
Teşekkür ederim üstadım hatta ben size nasip olursa akşama görselleri paylaşırım rehber olması açısından Sizde müsait olduğunuzda İtalya’ya hız testi yaptığınız zaman çıkan sonuca benimle paylaşmış olursunuz çok teşekkür ettim saygılarımla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
2 3 ayar daha gerek üstte video koydum Meyse yine koyalım Bu videoda Keenetic Ultra (KN-1810) ile Türk Telekom fiber internet kurulumunun nasıl yapıldığı anlatılmaktadır:
00:05 - Keenetic Ultra (KN-1810) Türk Telekom fiber internet nasıl kurulur?
00:10 - 'İnternet' ve ardından 'Kablolu' bölümüne tıklayın
00:38 - Servis sağlaycıdan gelen kabloyu cihazın MAVİ renkli portuna takmanız önerilir
01:03 - İnternet VLAN ID'yi 35 olarak girin
01:13 - İSS kimlik doğrulama türünü PPPoE olarak seçin
01:29 - Kullanıcı adı ve şifre alanlarına Türk Telekom'dan aldığınız kullanıcı adı ve şifre bilgisini girin
02:00 - İnternet servis sağlayıcınız MAC adresi için bir kısıtlama belirlediyse, sağlaycının verdiği cihazın MAC adresini bu alana yazabilirsiniz.
Destek 👇🏼
📧 destek@keenetic.com.tr
☎️ 0216 709 3200
🌍 https://destek.keenetic.com.tr
📝 https://bit.ly/keeneticdestekformu
Sosyal Medya 👇🏼
Instagram: instagram.com/keenetic.tr
Facebook: facebook.com/keenetic.tr
Etiketler 🏷️
#keenetic #ultra #kurulum https://www.youtube.com/watch?si=Y4wLy8SJCqh3Lvz7&v=ZK0fIv9GbnE&feature=youtu.be< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Mart 2025; 20:38:34 > |
|
SİSTEM 1 Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ
SİSTEM 2 KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|