Bildirim
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (123. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Bugün internet gitti geldi hız testi yaptım 70 mb download 8 mb upload oldu. Snr değerini artırınca yavaşlıyor bende. bende en düşükte tutuyorum. Hat kopması olursa değişiklik yaparım snr ayarlarında. Demekki turknet müdahale edebiliyormuş onu anladık. Belkide telekom kaynaklıdır bilemiyorum inşallah böyle devam eder.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Olmaz Gayet güzel. -
Bir de modemde upload hızı 6 gözüküyor. Hız testinde en fazla 3.2 çıkıyor. Modemi yeniden başlattım ama düzelmedi. Bunu nasıl düzeltirim? -
-
merhaba
hat değerleriniz çok iyi durumda.
70-80 Mbps rahatlıkla alma imkanınız var görünüyor. -
Hocamlar aramızda adguard dns kullanıp da telefonlarda youtube'da yavaş yüklenme sorunu yaşayan var mı acaba? -
100 mbite kadar alırsın gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Snr çok düşükte tutmanın bazen dezavantajları da var ben eski tesisatımda hız artsın diye snr çok düşürünce Twitch yayınları inanılmaz donuyordu
Yorumların için çok teşekkür ederim hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 2 Mayıs 2020; 16:30:19 >
Eyvallah hocam teşekkür ederim
-
O zaman hız kısıtlanmasını tesisatiniza göre TTNet kendiside yapmış siz arayınca güncellemişler
Eğer modem ip almışsa dünya ledi yeşi yanıyorsa ve internete giremiyorsan kullanıcı adın ve şifren hatalıdır servis sağlayıcını ara ip alıyorum ama internet gelmiyor kullanıcı adım ve şifremi talep ediyorum de al gir çalışır. -
Olabilir hocam şu an baktığımızda değerler iyi ama değil mi ? Aslında youtube falan girdiğimde hemen açılmıyor biraz yavaş yüklüyor sayfaları ama bir video açmak istediğimde hiç bekletmiyor. Ortasından bile başlatsam hemen devam ediyor. -
Adguard DNS baya iyiydi ben 30 gün deneme kullanmıştım test etmek için gayet başarılıydı. YandexDNS de ücretsiz oda bana gre işe yarıyor ve güzel alışıyor. -
-
merhaba
evet
youtube ve facebook video'larında yavaşlama , kimlik hatası vs. oluyor...
özellikle tanınmış kişilerin videoları olunca reklam engellemesine hiç tahammülü yok bu sitelerin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 2 Mayıs 2020; 18:19:19 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X