Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tosnovo Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.382
Cevap
428
Favori
1.058.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12091210121112121213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam, katılıyorum tesptinize. Tabii bizzat kullanmaya başlayınca daha iyi anlarız muhtemelen. Kuzenime bakıyordum cihazı. Cihaz basit ev kullanıcısı olarak kullanılacak zaten, komut satırı (CLI) veya özel scriptlerle işimiz hiç yok. Next next şeklinde arayüzden dümdüz kuruluyor diye biliyorum ben de ve ISP parametrelerini bile otomatik görüyor cihaz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Mart 2025; 20:35:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Hopper KN-3811 kullanıyorum ve Türknet fiber kullanıcısıyım. Türknetin kendi modemini kullanıp, bu cihazı menzil genişletici olarak kullansam wifi6 kullanabilir miyim? Kendi modemimde wifi6 desteği yok olmaz diye düşünüyorum ama yine de sormak istedim  

• KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

Keenetic Hopper AX3000 aldım, bu wifi 2,4 ghz özelliklerini yeni görüyorum, 2,4 ghz ağıma sadece evdeki eski cihazlar ve hız ihtiyacı olmayan cihazlar bağlanıyor. Bu özelliklerin eski cihazlarda uyumsuzluk yapma ihtimali var mıdır ? Kapatmalı mıyım ?

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Sorun olacağını sanmam

• Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt
    Wifi tekrarlamayi, tekrarlama yaptığın routerini standartı ile yapar Hopper in özellikleri ile dağıtırsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Eski DSL ya da kablonet modemleri köprü moduna alıp router olarak Keenetic kullanıldığında keendns, uzaktan erişim, webdav, vpn vb keenetic'in sunduğu diğer işlevler sorunsuz kullanılabiliyor mu?

• sanalgezgin kullanıcısına yanıt
    Köprü modu = bakır telefon kablosunu ethernete çevirmek. Ya da Cox kablosunu ethernete çevirmek. Yani sadece mudolasyon görevi. Dhcp yok güvenlik duvarı yok usb yok vb. Tek görev çevirme, modulasyon.

En güzel örnek. Aynı ont cihazı gibi görev yapacak.

Vazife sadece bu. Pppoe router da sonlaniyor. Yani Wan bağlantısı routerda. Herşeyi kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 13 Mart 2025; 8:3:49 >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

Bu arada wifi-7 cihazın fiyatı ya da aralığı belli oldu mu?

Malumunuz benim Kn-2112'yi, Kn-3811 ya da Kn-1012 ile değiştirmeyi düşünüyorum ama bir yandan da wifi-7'li titan'ı mı beklesem diyorum.

• sanalgezgin kullanıcısına yanıt

Bir bilgim yok. Siz öğrendiğinizde öğreniyorum %99 ben de :)

• bende 2.5G buddy 6 bekliyorum. herhalde aynı anda gelir değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Bir bilgim yok. Siz öğrendiğinizde öğreniyorum %99 ben de :)

Kemal bey selamlar
    Ben bu tv nin internete bağlanamaması sorununu çözemedim wifi bağlı ama internete bağlanamadı uyarısı alıyorum günde 1-2 kez tv yi komple kapatıp yeniden başlatmak zorunda kalıyorum anca o zaman internete bağlanıyor
    Bi kere bahsettiğiniz log falan olayını da beceremedim
    Nasıl çözücez bunu 🤗

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bariscapt kullanıcısına yanıt

Varsa TV nin ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin bir de modem tv ye yakınsa kablolu bağlayın daha iyi ben yıllardır öyle yaparım hiç kopmadı. Artı tahminim tv kapanınca wifi kopuyor olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

Varsa TV nin ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin bir de modem tv ye yakınsa kablolu bağlayın daha iyi ben yıllardır öyle yaparım hiç kopmadı. Artı tahminim tv kapanınca wifi kopuyor olabilir

Sıfırladım ama işe yaramadı
    Aslında modeme yakın ama tüm portlar dolu
    Birisini iptal edicem mecbur olmazsa

Net bilmesem de tv lerin wifi kartları pek iyi olmuyor genelde o yüzden kopma olabiliyor tabi bu modemi alınca başladıysa bilemem  port çoklayıcılar var aslında takıp kullanabilirsin örnek alt link

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

Net bilmesem de tv lerin wifi kartları pek iyi olmuyor genelde o yüzden kopma olabiliyor tabi bu modemi alınca başladıysa bilemem  port çoklayıcılar var aslında takıp kullanabilirsin örnek alt link

Tşk
    3811 ile başladı bu sorun eski modemde böyle bişi olmadı hiç

Varsayılan kural seçili değil mi?

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 13 Mart 2025; 21:5:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Varsayılan kural seçili değil mi?

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
    Neredeki ayarlar bunlar anlayamadım

WiFi şifreleme WPA3 ise WPA2 yapın:

• quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

WiFi şifreleme WPA3 ise WPA2 yapın:
    Onu da yaptım geçen üstad
    İnternet komple gitti tüm cihazlardan anlamadım bu işi

• 
Sayfa: önceki 12091210121112121213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.