Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mserifoglu Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.663
Cevap
428
Favori
1.073.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 11981199120012011202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• M_aTRa_X kullanıcısına yanıt

Transit tamam :D

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Valla dolu mac satırı var hocam buyur metin belgesi olarak yükledim bakarsan bak bakmazsan da canın sağ olsun 

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Gebermeyen akü icat edilmedi maalesef KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 2 3 yıl az bir süre değilKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• ONT cihazını artı routeri abonesi olduğun ıss veriyor, yani sen ont değiştiremezsin sadece kendi routerini takabilirsinKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  Tavsiyem kkeenetic alacaksan @KYTECHNGAMING arkadaştan al derimKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

örnek şöyle olacak kendi routerini takarsan arkadaki ont demirbaşın oluyor satamazsın yada başka satın alamazsın öndeki router senin KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

• Arkadaşlar selam. Buddy 5 (KN-3311) isimli cihaz "Wifi Client" modunda çalışmak üzere PC'ye ethernet ile bağlanıp ve bu suretle bir Wifi ağ kartı gibi davranıp kablosuz bir ağa bağlanarak istemci modunda çalışabiliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

TV wpa3 destekliyor hımm. fakat şeyi dene wpa2 ile bağlamayı. Manuel olarak wifi ağını ekle tv de.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Çalışır.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Titan wifi ayarlarında wpa2 ve wpa3 seçili ondansa sadece wpa2 yaparım dert değil. wifi 5ghz görüyor onu seçip şifreyi girip bağlıyorum manuel nereden girilir başka? Teşekkürler bu arada 

Bunu demiştim zaten

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • bende direkt next kurulu dot doh manuel eklemedim. tüm cihazları ayrı ayrı logluyor bu şekilde. mobil cihazlar için ayrı segment oluşturdum @KYTECHNGAMING in dediği gibi sadece nextin dnslerini girdim gizli ağ sürekli aktifken sorun yaşamıyorum

Doğrudur bana bunlar yetti gayet güzel reklamları yok ediyorKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Wifi ekleme ekranında ekle vardır. Elle wifi yi ekle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Log dosyanızı her yerde paylaşmayın. İçinde cihazlarınız, diskteki klasörleriniz, keendns adresiniz vs gibi bilgiler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Koç İstifa

Çok teşekkür ederim. N11 farklı bir mağazaya öncelik tanısada @KYTECHNGAMING mağazasından sepete attım KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

@mcgoktug @gündoğdu_01 çok teşekkürler, kuponda denk geldi gün içerisinde siparişi geçiyorum KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

24 saat dolmadan siparişim ulaştı. Aras kargo aşmış kendini  Antalya > İstanbul arası ertesi gün teslim...

• Arkadaşlar network kalitemi test edebileceğim bir site veya uygulama var mıdır?

100mbit internetim var ve 9ms ping alıyorum ancak sayfalar çok çok yavaş açılıyor. anlamış değilim. bufferbloat A alıyorum. kablosuz ağ bağlantımda 300mbit hızında gösteriyor ama bir parazit mi vardır nedir çözemiyorum

sorunun kaynağını bulmak için hangi yöntemi tavsiye edersiniz?

• kilecerme kullanıcısına yanıt
    openspeedtest.com
    SpeedTest by OpenSpeedTest™ HTML5 Internet Speed Test.
    https://openspeedtest.com

Bilgisayara OpenSpeedTest Server kurup, server ip adresine istediğiniz bir cihazda kablosuz bağlantıda tarayıcı ile bağlanıyor ve test yapıyorsunuz.

Bilgisayarın Router'a kablo ile bağlı olması lazım.

Hocam bilgisayar yerine iphone a kurdum server'ı ve o şekilde yaptım. yanlış mı yaptım bilmiyorum ama bilgisayardan test ile şöyle sonuç aldım.

burda olay download başlarken ilk başlangıçta yavaş başlayıp sonradan hızlanması. hız testlerinde de böyle oluyor ilk 10-15mbit gösteriyor sonra 100lere çıkıyor.

• kilecerme kullanıcısına yanıt

2 kablosuz cihaz ile test yaparsanız doğru sonuç vermez. Bir cihaz kablo ile router'a bağlı olup sunucu olursa kablosuz cihazlarınızın router'a olan hızını ölçebilirsiniz.

Şunu bir türlü beceremedim, kafayı yiyeceğim. Microsoft Store'dan sunucuyu indirip kurdum. Aktif gelen bağlantı portunu bilgisayarda Chrome'a yazınca sorunsuz açılıyor, testi yapıyorum. Ama telefonda Chrome'a aynı adresi Wi-Fi'de yazıyorum, bir türlü sayfa açılmıyor, bağlanmıyor. Ayrıca portu değiştirip de denedim. Hatalı da olabilir bu arada, 1 GB bağlantı arayüzünde 3 GB çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 11981199120012011202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.