Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1116. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 12 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
26.663
Cevap
428
Favori
1.073.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 11141115111611171118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok fiber değil. Comnet vdsl 100/20 kullanıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

Bunlar daha önce denendi hocam. Tekrar test ortamı oluşturdum. Herşey daha net görünüyor.

Modem, buddy ve notebook birbirlerine yakın.

Test ortamı şu.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

-------------------------------------

1. Durum - Modeme kablolu bağlantı.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

-----------------------------------

2. Durum - Modeme kablosuz bağlantı

----------------------

3. Durum - Modem ile Buddy kablolu bağlı - Bilgisayar Buddy'e kablosuz bağlı

-----------------------------------

4. Durum / Patlayan yer - Modem ile Buddy kablosuz 5Ghz ile bağlı - Bilgisayar Buddy'e kablosuz bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 2 Aralık 2024; 17:6:1 >

• hakaniko kullanıcısına yanıt
    4. Senaryoda buddy nin oldugu yerde bilgisayari ana modeme baglayip hiz testi yaptiginizda ne cikiyor?

Edit: sanirim 2. Senaryo bu sekilde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru.celebi -- 2 Aralık 2024; 17:12:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ru.celebi kullanıcısına yanıt

Evet aynen o şekilde.

Extra DSL ile Buddy arasındaki bağlantı sebebiyle uploadda sorun oluşuyor gibi duruyor

Bu olay yine bana dokunmuyor dimi hız 112 civarı ve tüm mesh cihazlarda aynı hızKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Hocam benim iyi mi?

Evet sorun kesinlikle Buddy 6 kaynaklı. Muhtemelen üstteki mesajlarda yazıldığı gibi yazılımsal bir problem. Kablolu gelen interneti sorunsuz olarak kablosuz yayabiliyorken, kablosuz olarak mesh yapınca sorun başlıyor.

Ben kablosuz bağlantı sorunlarını gördükten sonra 4.1.7'de kaldım ve üst sürümlere geçmedim. Belki önceki sürümlere downgrade yapmak çözüm olabilir.

Son bir şans olarak önceki mesajımda yazdığım gibi, sıfırlayıp kablolu bağlantı varken kurulum yapmak ve sonrasında kablosuza geçmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 2 Aralık 2024; 20:12:13 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Sizin paketi tahta bile verir 😁

• Yeni gelen temayla hat parametre değerleri gitti, nasıl geri alabiliriz

birde bu arkadaşa bilgi veriyorsunuz @hakaniko  ama vdsl abonesi anladım, neden snr ayarına bakın demiyorsunuz vdsl de snr ayarı var biliyorum işe yaramaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Aralık 2024; 19:57:25 >
    İnternetiniz 100Mbps civarı olduğunu yazdınız sanırım, o durumda internet işlerinizde sorun yaşamazsınız. Ama ağ içi işlerinizde verim almak için daha iyi konuma alabilirsiniz. 300 küsür Mbps Titan için hafif kalır. Diğer cihazı bilmiyoruz tabiki, onun da desteklediği hız önemli. Darboğazı o cihazda yapıyor olabilir...

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Hocam diğer cihaz ADSL den kalma extra dsl kn2111 2018 yılında almıştım şuan kn2112 modeli çıktıKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  işin garibi konumu uzak değil en fazla 10 metre uzaklıkta KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  Acaba son yazılım bana da mı etki ettiKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  Ve evet hızım 100 MbpsKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Aralık 2024; 20:14:22 >
    Anlamadım

Evet dediğiniz gibi kablo bağlı iken modem ve buddy i. sıfırlayıp kurdum sonra kabloyu çektim ama sorun devam ediyor. Bir ara arkadaşımın hopper ile deneyeceğim

ADSL veya VDSL de snr ayar menüsü vardı onu dedim varsa işe yarar mı acaba

Mesh yapmak yerine menzil genişletici / tekrarlayıcı moduna alıp bir de öyle test edin. Bakalım yine wifi sinyalini alıp yayınlarken yine aynı şekilde sorun çıkartacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 2 Aralık 2024; 20:48:4 >
    Ha yok o kısım sorunsuz. Mesh sisteminde bir sorun var. Modmein internete bağlantısı stabil. Kn2111 eski versiyon extradsl.

Acaba diyorum kn2111 ile buddy 6 uyum sorunu mu var

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Konu içerisinde hiç bir zaman bu kadar çok şikayeti bir arada görmemiştim. Belli ki bir sorun var. Özellikle yeni kullanıcılar için kötü bir deneyim. Marka imajına kötü yönde etki ediyor.

Titan gibi cihazından çektiğim kadar hiç birinden çekmedim. Maalesef çok yazık.

• 
Sayfa: önceki 11141115111611171118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.