Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26.674
Cevap
428
Favori
1.078.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #25
Sayfa: önceki 11041105110611071108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün verdiğim cihaz 24 saat dolmadan geldi akşama da kurulum yaparım inşallah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 😂😂😂😂Dün öğleden sonraki fiyat 6286liraya aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E5230C2B -- 18 Kasım 2024; 13:12:50 >
  • YENİ SÜRÜM ✅ KeeneticOS 4.3.A.6 - 18.11.2024

Geliştirici Güncelleme Kanalında

• Keenetic hopper dsl+keenric buddy 6 aldım. Modem çok iyi de buddy 6 kurulumu yapamadım. Mesh sisteminde kurdum , ama kablosuz buddy 6 WiFi listte gözükmüyor. Arayüzde ise online gözüküyor. Ne yapmam lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wi-Fi Mesh Sistemi menüsünde görüyorsanız Mesh olarak çalışıyordur. Orada görmüyorsanız kurulumu tamamlamamış olmalısınız.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Bu şekilde gözüküyor hocam. Buddy sisteminde direk modeme bağlı gözüküyor herhalde.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

• Deníz kullanıcısına yanıt

O zaman herhangi bir sorun yok. Başka bir menüde görmeniz gerekmiyor. Sinyalin çok zayıf olmadığı bir odaya takıp keyfini sürebilirsiniz. Zaten ekran görüntüsünde 2 cihazın Buddy üzerinden internete bağlı olduğu görünüyor.

Sanırım kablo ile bağlı. Kabloyu çıkarttığınızda kendiliğinden kablosuz modda mesh olarak çalışmaya başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 18 Kasım 2024; 15:5:53 >

Mesh cihazları İstemci listesinde görünmez hocam. WiFi sisteminde görünür.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Maşallah sürekli yenileniyor teşekkürler keenetic bizleri düşündüğünüz için

• ru.celebi kullanıcısına yanıt
    Senin buddy görünüyorda ne oluyor 4.3.a.6 da hahahhaja
    Dön 4.3.a.5 e buddy 6 da

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Brick olduk a6'da :)

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Evet şuan buddy cihazını salona aldım gayet güzel çalışıyor.

Keenetic Hopper DSL AX1800 Mesh Wi-Fi 6  modemi ve buddy ciahzı aldım.

Abartmadan söylüyorum bu zamana kadar internet kullanmıyormuşum gibi hissediyorum. Abartısız söylüyorum internet hızım 3 kat arttı keenetic ile. Speedtest ile kablosuz bile çok iyi hızlar alıyorum. Yeni ISS ye geçmiştim 2 3 kere hız sorunu için talep açmıştım. Biraz fark olur diyordum , resmen çağ atlamış gibiyim.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 18 Kasım 2024; 21:36:47 >

Keenetic Can'dır. KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model TavsiyeleriTitanın başka bir ayarı mı var hız sabit değil dalgalı 5ghz de 90 çıkıyor170 de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E5230C2B -- 19 Kasım 2024; 0:53:28 >
  • YENİ SÜRÜM ✅ KeeneticOS 4.3.A.6.1 - 20.11.2024

Geliştirici Güncelleme Kanalında

• Superonline 1gb fiberde kullanmak üzere , turkcell tv yi çalıştırabileceğim ve özellikle wifi sinyal gücü çok yüksek hangi modeli almam lazım.

evdeki modeme internet kablosu fiber olarak girmiyor.cat6 olarak giriyor.modem h3600 ve wifi çekim gücü berbat

• cce kullanıcısına yanıt

turkcell tv+ kutusunumu kablosuz çalıştıracaksınız? yanlış mı anladım? nasıl yapacaksınız bunu?

Hopper modelini tavsiye ederim çok iyi cihaz 1gifabit süperonline da 800-900 hız alıyorum çok iyi

Bütçe sağlamsa titan derimKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Satıcı da yabancı değilKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleriidefix
    Keenetic Titan KN-1811-01-EU-UK AX3200 6 Port 3200 Mbps Router - idefix
    https://www.idefix.com/keenetic-titan-kn-1811-01-eu-uk-ax3200-6-port-3200-mbps-router-p-1358138?vendorId=933
  • 4.3 ile arayüz iyice çağ atladı. dark mode'da gelince TPLink çöpünden sonra elitist hissettiriyor.

• 
Sayfa: önceki 11041105110611071108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.