< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1106. sayfa)

-
-
-
YENİ SÜRÜM ✅ KeeneticOS 4.3.A.6 - 18.11.2024
Geliştirici Güncelleme Kanalında
-
Keenetic hopper dsl+keenric buddy 6 aldım. Modem çok iyi de buddy 6 kurulumu yapamadım. Mesh sisteminde kurdum , ama kablosuz buddy 6 WiFi listte gözükmüyor. Arayüzde ise online gözüküyor. Ne yapmam lazım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Wi-Fi Mesh Sistemi menüsünde görüyorsanız Mesh olarak çalışıyordur. Orada görmüyorsanız kurulumu tamamlamamış olmalısınız.
-
-
O zaman herhangi bir sorun yok. Başka bir menüde görmeniz gerekmiyor. Sinyalin çok zayıf olmadığı bir odaya takıp keyfini sürebilirsiniz. Zaten ekran görüntüsünde 2 cihazın Buddy üzerinden internete bağlı olduğu görünüyor.
Sanırım kablo ile bağlı. Kabloyu çıkarttığınızda kendiliğinden kablosuz modda mesh olarak çalışmaya başlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 18 Kasım 2024; 15:5:53 > -
Mesh cihazları İstemci listesinde görünmez hocam. WiFi sisteminde görünür.
-
Maşallah sürekli yenileniyor teşekkürler keenetic bizleri düşündüğünüz için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senin buddy görünüyorda ne oluyor 4.3.a.6 da hahahhaja
Dön 4.3.a.5 e buddy 6 da
Brick olduk a6'da :)
-
-
Keenetic Can'dır.
-
-
YENİ SÜRÜM ✅ KeeneticOS 4.3.A.6.1 - 20.11.2024
Geliştirici Güncelleme Kanalında
-
Superonline 1gb fiberde kullanmak üzere , turkcell tv yi çalıştırabileceğim ve özellikle wifi sinyal gücü çok yüksek hangi modeli almam lazım.
evdeki modeme internet kablosu fiber olarak girmiyor.cat6 olarak giriyor.modem h3600 ve wifi çekim gücü berbat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
turkcell tv+ kutusunumu kablosuz çalıştıracaksınız? yanlış mı anladım? nasıl yapacaksınız bunu?
-
Hopper modelini tavsiye ederim çok iyi cihaz 1gifabit süperonline da 800-900 hız alıyorum çok iyi
Bütçe sağlamsa titan derim
Satıcı da yabancı değil
idefix
Keenetic Titan KN-1811-01-EU-UK AX3200 6 Port 3200 Mbps Router - idefixhttps://www.idefix.com/keenetic-titan-kn-1811-01-eu-uk-ax3200-6-port-3200-mbps-router-p-1358138?vendorId=933 -
4.3 ile arayüz iyice çağ atladı. dark mode'da gelince TPLink çöpünden sonra elitist hissettiriyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X