Keenetic City (KN-1510) AC750 Dual Band Wi-Fi Router
Evdeki internet çekim sorunlarını bitirmek veya mevcut modeminize güçlü bir Wi-Fi desteği sağlamak için mükemmel bir cihazdır. Keenetic markasını bilen bilir; yazılım desteği, kararlılığı ve mobil uygulama kolaylığı konusunda piyasadaki en iyi markalardan biridir.
Cihaz hem Router, hem Menzil Genişletici (Repeater) hem de Access Point olarak çalışabilmektedir. Evinizde başka bir Keenetic cihaz varsa, tek tuşla Mesh ağ oluşturarak kesintisiz tek bir Wi-Fi adı altında tüm evi kapsama alanına alabilirsiniz.
📌 Altyapınıza Göre Kullanım Detayları (Lütfen Okuyun):
● FİBER Aboneliğiniz Varsa: Evinizde küçük bir fiber dönüştürücü kutusu (GPON / ONT) bulunuyorsa, başka hiçbir ana modeme gerek duymadan bu cihazı direkt ana modem/router olarak kullanabilirsiniz. Cihazın arayüzünde/uygulamasında İSS (İnternet Servis Sağlayıcı) kullanıcı adı ve şifrenizi girebileceğiniz alan mevcuttur. GPON'dan çıkan kabloyu mavi porta takıp bilgilerinizi girerek doğrudan kullanmaya başlayabilirsiniz.
● DSL (VDSL/ADSL) Aboneliğiniz Varsa: Telefon hattı üzerinden internet alıyorsanız, bu cihazı tek başına direkt internete bağlayamazsınız (içinde DSL modemi yoktur). Bu senaryoda mevcut ana modeminizin yanına ek olarak menzil genişletici (repeater) veya access point olarak bağlayıp evdeki Wi-Fi kalitesini artırmak için kullanabilirsiniz.
📌 Kendi Kullanım Senaryom ve Satış Nedeni:
Ben bu cihazı daha önce evimde menzil genişletici olarak verimli bir şekilde kullanıyordum. Daha sonra eve fiber internet gelmesiyle birlikte, evdeki ana modemimin konumunu daha merkezi/ortak bir noktaya taşıdım. Modem evin her yerine sinyal ulaştırmaya başlayınca bu cihazı menzil genişletici olarak kullanmamın bir anlamı kalmadı ve ihtiyaç fazlası durumuna düştü. Bu yüzden satıyorum.
📌 Cihazın Durumu:
● Kozmetik / Çalışma: Kusursuz durumdadır. Herhangi bir çiziği, kırığı veya çalışmayan fonksiyonu yoktur. Saat gibi stabil çalışmaktadır.
● Aksesuar: Orijinal adaptörü ile birlikte eksiksiz ve çalışır durumda teslim edilecektir.
📌 Fiyat : 900

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.