Şimdi Ara

Kediyi Fırlattım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: pestboy

Kasayı yan yatır,geçer..

cevabı teknik yardım bölümüne açacaktın bilader...
    YANLIŞ OLMUŞ
  • hacu kedi ayıp etmiş ben olsam anında çeker vurudum kediyi !
  • ohoo buna sinirlenipp fırlattıysann kedi fln yaklaştırma yanına mazallah öldürürsün
  • kediler = kızlar

fırlat gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rotring 0.7

yok şimdi köydeyim.evler tek katlı bahçeli.fırlattım derken ölcek biçimde değil.gene geldi yüzsüz.İnşallah kuduz olup ölmeyiz

BİŞİ OLMAZ KARDEŞİM..RAHAT OLUNUZ...KEDİLER PEYGAMBER EFENDİMİZİN İLTİFATINA MAZHAR OLMUŞ HAYVANLARDIR...ÜZMEYİNİZ ONLARI...AÇ İSE YEMEK VERİNİZ ZATEN BU KAFİ OLACAKTIR....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

kediler = kızlar

fırlat gitsin

İşte benim adamım
  • ben pamuğumu kesinlikle atamam zaten zor kaldırıyrum dişi hanımefendi ama 9 kilo
  • Abi annemi babamı teyzemi yedim. napabilirim?

Bu nedir yaaa. Atmayacaktın kardeş....
  • Yazık o hayvanın düştüğü yükseklikle onun boyunu ölç eğer 10 katıysa kendi boyunun 10 katı yüksekten seni attıklarını düşün bakalım...

Kedi tırmalar neyden hoşlanıp neyden hoşlanmadığını bılemezsn sevmediği noktasını sevmişsindir o an sevilmek istemiyodur benimde kedim var bi kaç kez dövdüm sonrada aldım kucağıma özür diledim insan olmasa da anlıyo hayvanların hisleri kuvvetlidir hayvanlara biraz daha nazik davranın.

Ayrıca kedi tırmalamasından hiçbişey olmaz takılcak bişey değil kediden insana zarar gelmez ne tetenozu için rahat olsun rahat edemezsen dök kolanyayı eline bitsin.

Kediyi severken kuyruğunu çok sallıyosa çek elini diyordur bu da aklında olsun dili yok söyleyemez sonuçta
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.