Şimdi Ara

Kedisi olanlar yardım edebilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

persian
    ragdoll
    Chinchilla

şu yukarıdaki sakin üçlüden birisini alıcam fakat aklıma takılan sorular var. Mart aylarında çıldırıyolarmış yani dişi , erkek Mart ayı gelince sahibini bile tırmakladıklarını duydum bu ne kadar doğru Ayrıca evcil kediyi dışarıya salmak istemem , mart ayında ne gibi sorunlar çıkar?

• kısırlaştırınca sıkıntı çıkarmıyolarerkek alırsan 1-1.5 yaşından sonra kısırlaştırmayı öneriyolar.dişide öyle bi sorun olucağını duymuyorum.bence dişi al.daha cana yakın oluyolar genelde.birde ne yaparsan yap çok küçükken al eve.biz 1yaşında gibi aldık eve.yazlıkta dışarıda takılyodu.hala vahşilik var biraz 3yaşına geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

kısırlaştırınca sıkıntı çıkarmıyolarerkek alırsan 1-1.5 yaşından sonra kısırlaştırmayı öneriyolar.dişide öyle bi sorun olucağını duymuyorum.bence dişi al.daha cana yakın oluyolar genelde.birde ne yaparsan yap çok küçükken al eve.biz 1yaşında gibi aldık eve.yazlıkta dışarıda takılyodu.hala vahşilik var biraz 3yaşına geldi

Saol aslında kısırlaştırmadan yana değilim fakat gerekebilir

• kısırlaştırır ya da hormon iğnesi vurdurursan kızgınlıkları geçer, tabii en etkili yöntem kısırlaştırmak.iğne 2-3 ay etkili oluyor.uzun tüylü kedi alma bence, devamlı taramak lazım yoksa topaklaşıyor hayvan acı çekiyor.kediyi dışarıya da bırakma, bir kez çıksa bile ilgisini çektiği için kaçmaya bile kalkışıyor.
  • LaPerm al

veya soke

yada yaz geldi zaten çık sokağa kap bi yavru gel işte boşver cinsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyx -- 28 Şubat 2010; 13:01:40 >

• komşumuzun iran kedisi var hayvan günde 20 saat uyuyor. birde sanırım çok besliyorlar hayvan puma gibi olmuş
  • Bu kediye para verme merakı nedir ? Cins kedi merakı.
    Git sokak kedisi al veterinerden veya barınaktan, yada sokaktan.
    Hem sevap işlersin hem enayi gibi para yatırmassın.
    Yurt dışında sokakta gezen kedileri toplayıp burda cins diye satıyorlar.
    Allah akıl fikir versin ona para verenlere. Bende nasıl para kazanıyor bunlar diyorum.
    Sokaktan bedava alıp beslemek varken.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

komşumuzun iran kedisi var hayvan günde 20 saat uyuyor. birde sanırım çok besliyorlar hayvan puma gibi olmuş

Garfield gibi desene
  • Bizdede kedi var simsiyah gözleri yeşil.Günde 2-3 saat dışarı bırakıyoruz evde sıkılıyor hayvancağız.

Biraz hasta bizimki öksürüyor normal insan gibi ne iştir anlamadım.Patilerini tutunca uyuz oluyo bırakmassan elini ısırıyor

7 aylık filan kedi maması alıyoruz vitamini var aşılarını filan yaptırdık pire tasması filan aldık 7x24 uyuyor.Ben hiç dolaştığını görmedim evde.

Biz nereye gidersek oda oraya geliyor.Kapının oraya yatıyor bize bakıyor.Salona-yatak odalarına-mutfağa girmesi yasak.Oturma odası-balkon-antre onun
  • bnmde bi arkadaşımın kedisi çiftleşmiş, sokak kedisi yani tekir. sahiplendircek yavruları. isteyen varsa 1 aya kadar doğurur dio. isteyen pm atsın, istanbul içi olması daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Bu kediye para verme merakı nedir ? Cins kedi merakı.
    Allah akıl fikir versin ona para verenlere. Bende nasıl para kazanıyor bunlar diyorum.

Hangi yurtdışında hangi sokakta,söylersen 3-5 tane de ben kapayım. O kadar ülke gördüm sokakta böyle kediler görmedim.
    İsteyen cins alır isteyen sokaktan, insanların keyfimisiniz, nedir bu tavır anlamıyorum. Ben de cins kedi besledim, daha uysal ve eve daha uyum sağlıyor. Sokaktan alınan kedi ne kadar olursa olsun ev şartlarına uyum sağlayamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Bu kediye para verme merakı nedir ? Cins kedi merakı.

Hangi yurtdışında hangi sokakta,söylersen 3-5 tane de ben kapayım. O kadar ülke gördüm sokakta böyle kediler görmedim.
    İsteyen cins alır isteyen sokaktan, insanların keyfimisiniz, nedir bu tavır anlamıyorum. Ben de cins kedi besledim, daha uysal ve eve daha uyum sağlıyor. Sokaktan alınan kedi ne kadar olursa olsun ev şartlarına uyum sağlayamıyor.

Ben Kürşat.'a katılıyorum bizimkide sokak kedisi ama baya uyum sağlıyor.Ölücekti zaten bulduğumuzda 1 aylık filandı.Şuanda bitek öksürüğü var ilaç veriyoruz (istemesede) iyileşicek.Bilmemne cins kedi alana kadar 300-500tl'ye o parayı kenara koyun ileride lazım olur.

Madem kedi beslemek istiyosun kap bi tane yavru kedi biberonla besle önce.Zaten küçük olduğu için öğreniyolar hemen.Fazla dert olmaz

• van kedim var,erkek marta geldik kedide tık yok,eşcinsel mi acaba.kedi sürkli oyun oynamak istiyor hopluyor zıplıyor vurup kacıyor dalga geçiyor,garip hayvan
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinalsurgeon

bnmde bi arkadaşımın kedisi çiftleşmiş, sokak kedisi yani tekir. sahiplendircek yavruları. isteyen varsa 1 aya kadar doğurur dio. isteyen pm atsın, istanbul içi olması daha iyi olur.

Büyükçekmecedesin sanırım sütten kesilir kesilmez kedinize talibiz elden gelir alırız
  • Sokaklarda bi sürü yavru kedi var en fazla 3 aya yeni yavrular anneden ayrılmaya hazır olur boşver pet shoplardan kedi almayı hepsi kedi işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XXS

van kedim var,erkek marta geldik kedide tık yok,eşcinsel mi acaba.kedi sürkli oyun oynamak istiyor hopluyor zıplıyor vurup kacıyor dalga geçiyor,garip hayvan

• hemen arkadaşımla konuşcm şimdi dişi istiosunuz galiba, evler yakın elden veririz. irtibatı kesmeyelim.
  •  Kedisi olanlar yardım edebilirmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.